2020-2021学年高中人教版英语选修六同步练习:UNIT 5 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中人教版英语选修六同步练习:UNIT 5SECTION GRAMMAR WORD版含答案 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 5The power of nature主题语境:人与自然灾害防范Section Grammar课后篇巩固提升一、变式训练1.Because I was tired,I stopped to have a rest.= ,I stopped to have a rest.答案Being tired2.Because I had experienced a few earthquakes before,I wasnt frightened.= a few earthquakes before,I wasnt frightened.答案Having experienced3.If you
2、 turn to the right,you will find a path leading to his cottage.= ,you will find a path leading to his cottage.答案Turning to the right4.Because I had spent all night watching the game,I was very tired the next day.= all night watching the game,I was very tired the next day.答案Having spent5.As I came ou
3、t of my house,I saw my father planting trees in the garden.= my house,I saw my father planting trees in the garden.答案Coming out of二、根据汉语意思,用动词-ing形式(短语)完成下列句子1.由于生病,我不得不待在家里。 ,I had to stay at home.答案Being ill2.他把咖啡杯掉在了地上,摔得粉碎。He dropped the coffee cup to the ground, .答案breaking it into pieces3.过马路的
4、时候要小心些。When ,please be careful.答案crossing the road4.听到这个消息我们都高兴地跳了起来。 ,we all jumped with joy.答案Hearing the news5.完成作业后,杰克外出散步了。 ,Jack went out for a walk.答案Having finished his homework6.由于不知道她的地址,我没法给她写信。 ,I cant write to her.答案Not knowing her address7.他们坐在花园里谈论一起度过的日子。They sat in the garden, they
5、spent together.答案talking about the days8.从山上看,我们发现这湖泊更加漂亮了。 ,we find that the lake looks more beautiful.答案Seeing from the hill三、阅读理解Wanda Butts dropped the phone and screamed when she heard the news that her son was dead.Josh had drowned(溺亡) while sailing on a lake with friends.The 16-year-old didnt
6、 know how to swim,and he wasnt wearing a life jacket.Josh was not alone in the black community.According to USA Swimming,70% of African-American children cannot swim.According to the Centers for Disease Control and Prevention,African-American children between the ages of 5 and 14 are three times mor
7、e likely to drown than white children in the same age range(范围).In 2007,Butts started the Josh Project,a non-profit(非营利组织) that provides low-cost swimming lessons for children in Toledo,Ohio.The swimming lessons take place at a local high school over four Saturdays for a total cost of $10.To date,th
8、e Josh Project has helped more than 1,000 children learn how to swim.“The public pools near our home were closed,and other places were not affordable,”said Lisa Haynes,whose 14-year-old son,Joshua,is one of 60-plus students in the Josh Project this summer.“I am less worried if Joshua is near water b
9、ecause he has the basics of how to swim,”Haynes said.“And were thankful for that.”Butts is doing much more,however,than just providing swimming lessons.“She ups the awareness (意识),”said Shaun Anderson,a swimming coach who was so inspired by her story that he created a Josh Project swimming program a
10、t Norfolk State University.“Once these communities learn how to swim,they will pass it down,which results in future generations(代) that know how to swim.”Butts said she has two wishes for the future:One is to change the drowning numbers of African-American children,and the other is to have a swimmin
11、g center where the children can swim daily instead of just once a week.1.What led to Joshs drowning?A.He was poor in boating skills.B.He gave his life jacket to a friend.C.He was never taught swimming skills.D.He was careless when swimming in the lake.答案C解析细节理解题。由第二段可知,因为不会游泳且未穿救生衣,Josh在湖中与朋友们乘船航行时溺
12、亡。2.Why did the author list the numbers in Paragraph 3?A.To show children under 14 are more likely to drown.B.To argue children should learn swimming at a very young age.C.To show many African-American children lack swimming skills.D.To introduce the difference between African-American and white chi
13、ldren.答案C解析推理判断题。第三段第一句为主旨句,即Josh的情况在美国非裔群体中并不罕见。接下来作者引用两个组织提供的数据来支持这个说法,70%的非裔美国儿童不会游泳,且在5到14岁年龄段的儿童之中,非裔美国儿童溺亡的人数要比白人儿童高出几倍。因此,这些数据是为了说明非裔美国儿童当中有许多人都不会游泳。3.What can we learn about the Josh Project?A.It has its own swimming pools.B.It provides lessons only in summer.C.It serves children aged from 5
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-581139.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
