2020-2021学年高中英语 Unit 3 Fascinating Parks单元测评课后习题(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Fascinating Parks单元测评课后习题含解析新人教版选择性必修第一册 2020 2021 学年 高中英语 Parks 单元 测评 课后 习题 解析
- 资源描述:
-
1、第三单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Would you like to go to the cinema with me this evening?W:Id like to,but I have to study at home.The final exam is coming.1.What will the woman probab
2、ly do this evening?A.Watch a movie.B.Do her lessons.C.Take an exam.答案BM:Will your brother come to play basketball with us this afternoon?W:He is too tired these days.Ill go and play instead.Dont look down on me!2.What does the woman mean?A.She is too tired to play basketball.B.She will play basketba
3、ll with her brother.C.She can play basketball.答案CW:There is a flight at half past four in the afternoon,and another flight two hours later.M:I think Id rather leave earlier so that I can meet my family as soon as possible.3.When is the mans flight leaving?A.At 4:30 pm.B.At 5:30 pm.C.At 6:30 pm.答案AM:
4、What have you done to my truck?W:We worked on it for three days,sir.We gave you the best price for the parts and labour.M:Who cares what the price isthe truck doesnt start!This has to be a joke,right?4.Where are the speakers probably?A.At a gas station.B.At a garage.C.At a parking lot.答案BM:Why do yo
5、u wear that necklace all the time?It is too long for you.W:Sally likes it.She pulls on it and bites it when shes sitting on my lap.Its fun for her.Didnt your sister use one for her first child?M:I thought it was just for fashion.5.Who might Sally be?A.The mans niece.B.The womans kid.C.The womans nie
6、ce.答案B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Well,its a lovely day.Why dont we take the dog for a walk?M:No,I dont feel like going for a walk.Im too tired.W:You need to go out!Lets go shopp
7、ing!M:Oh,no!I couldnt bear it!Id rather do anything but that!W:OK,then.Shall we watch TV?M:Thats a good idea!W:Do you want to watch a movie?M:Id rather watch the news on BBC.It just started.6.What does the woman suggest doing at first?A.Walking the dog.B.Feeding the pet.C.Going shopping.答案A7.What pr
8、ogram does the man like to watch?A.A movie.B.The news.C.The concert.答案B听第7段材料,回答第8至10题。W:What was the party like last night,Jack?M:Not bad at all.Why didnt you come?W:Well,I couldnt get away from work early.And when I got home,I had a headache,so I had to go straight to bed.I was so overtired that I
9、 wasnt able to get to sleep for hours.M:Why didnt you take some medicine?W:I dont like to.I used to take medicine when I had to work overtime,you know.M:Do you still drink coffee at night?W:No,but now I like to drink tea.M:Thats bad.You must stop it.8.What does the man think of the party last night?
10、A.Good.B.Boring.C.Thrilling.答案A9.What happened to the woman when she got home?A.She lost her keys.B.She prepared a gift.C.She felt terrible.答案C10.What does the woman drink at night?A.Beer.B.Tea.C.Coffee.答案B听第8段材料,回答第11至13题。W:Any funny shows you are watching on the television?M:No,not really!W:Too ba
11、d!M:Yeah,I was watching a cartoon about lions this time last year.W:Was it funny?M:Very!And the animation was all shaky,which made it neat!W:What was it called?M:I dont remember for sure.W:Well,guess!M:I believe it was called JungleEmperor!W:Well,Im going to the movie store.Ill look it up.M:If they
12、have it,make sure you rent it!W:I will.I love funny television.M:Me too.11.Is the man watching funny shows?A.No.B.Yes.C.We dont know.答案A12.How did the man like the cartoon he watched last year?A.Very frightening.B.Very exciting.C.Very funny.答案C13.What does the man advise the woman to do?A.To buy one
13、.B.To rent one.C.To borrow one.答案B听第9段材料,回答第14至17题。W:Smith,how was the bowling match?M:Not bad,I won the first one but I lost the second one.W:Yeah.Hows your arm feeling?M:Not bad.My hands are a little tired but my arms are fine.W:OK,so,are you going to go home and put some ice on it?M:No,I dont thi
14、nk so.Its really hot and I think Ill go to the bar to get a beer.W:A beer.OK,actually as soon as we finish this Ill be right with you.Why is bowling so popular?M:Its cheap and thats the main reason for it.You can spend as much time here as you want.Thats what I like about it.We can just take our tim
15、e.And you dont need any special skills to play it.Anybody can do it.W:Yeah.How long have you been bowling?M:Not long.Maybe Ive only been ten to fifteen times in my whole life.W:Oh,really.Well,you look pretty good for only ten or fifteen times.M:Thanks.14.Which part of the mans body felt a little tir
16、ed?A.His hands.B.His feet.C.His arms.答案A15.Whats the weather like?A.Cool.B.Hot.C.Warm.答案B16.Where will the man go?A.To the bar.B.To his home.C.To the office.答案A17.How many times has the man played bowling?A.Five to ten times.B.Ten to fifteen times.C.Fifteen to twenty times.答案B听第10段材料,回答第18至20题。W:Now
17、 let me tell you about my experience of sky-diving.At the beginning we watched a short video that explains all the safety rules.While we waited for our turn,there was an open grass area with benches where we watched others landing.On the way up,my sister and I were excited the whole time,laughing an
18、d screaming before we even got to a quarter of the elevation.Everyone always tells you that you are going to be frightened when that door flies open,but Ive never been so excited in my life.As soon as it opens you hear that loud rush of the plane,I immediately gave a look at my sister and we both ju
19、st had this look in our face of excitement.Thirty seconds later I watched her fall out of the plane,and then flew out myself.My grandpa came falling out right after me.After I went through a minute of free fall,I opened the parachute and landed to the ground.When I landed I was filled with excitemen
20、t,but my sister caught my attention and made me turn around so I could see my grandpa landingthen she took a picture as soon as he did.I couldnt ask for a better experience!18.Where did the speaker learn the safety rules of sky-diving?A.From a short film.B.From a lecture.C.From some books.答案A19.How
21、did the speaker and her sister feel when the door flies open?A.Excited.B.Frightened.C.Surprised.答案A20.Who was the last to jump out of the plane?A.Her sister.B.The speaker.C.Her grandfather.答案C第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。AFestivalofLight,LongleatSafariPa
22、rk,WiltshireLongleat is celebrating its 50th anniversary this year.Giant lanterns take the shapes of some of the parks animals,and there are also lots of characters in Beatrix Potters books,such as Peter Rabbit,Jemima Puddle-Duck,Squirrel Nutkin,to mark the 150th anniversary of the authors birth.The
23、re is also a 20-metre-high birthday cake.27.85,adult/ 20.65,child/ under-threes,free.15 Dec.to 2 Jan.FestivalofLight,EnchantedPark,GatesheadEnchanted Park is an interactive walk through Saltwell Park,just south of the town centre,along a trail (小径) of light with performances and sculptures.The story
24、 being told is a Midwinter Nights Tale,inspired by the 400th anniversary of William Shakespeares death.Visitors can join stories and songs with Santa,and attend decorating workshops.8,adult/ 2,child/ under-fours,free.11-27 Dec.ChristmasGlow,RHSGardenWisley,SurreyThe garden is glowing with giant ligh
25、ted flowers.Some of the trees are brilliant,too.The glasshouse is decorated like a gingerbread house,and displays (陈列) seasonal plants.There are lanterns around the lake.The cafe serves hot chocolate and apple juice.9.90,adult/ 3.60,child.20 Dec.to 2 Jan.ChristmasatKewGardens,LondonKew is a special
26、place to visit at any time of the day or year,but the festive light show gives it a magical twist,as the mile-long trail through the garden is decorated with 60,000 lights.Some of the gardens oldest and tallest trees are also beautifully lit along the way.16,adult/ 10,child/ 48,family/ under-fours,f
27、ree.24 Dec.to 2 Jan.【语篇解读】本文介绍了英国四个公园各自的特色。21.What can people do in Enchanted Park?A.Visit Shakespeares house.B.Listen to a wonderful tale.C.Enjoy hot chocolate and apple juice.D.Play the part of Santa.答案B解析细节理解题。根据“FestivalofLight,EnchantedPark,Gateshead”部分中的“ThestorybeingtoldisaMidwinterNightsTale
28、”可知,人们在“EnchantedPark”可以听故事。22.Which place will attract children who are fond of fictional animal characters?A.Longleat Safari Park.B.Enchanted Park.C.RHS Garden Wisley.D.Kew Gardens.答案A解析细节理解题。根据“FestivalofLight,LongleatSafariPark,Wiltshire”部分中的“Giantlanternstaketheshapesofsomeoftheparksanimals,and
29、therearealsolotsofcharactersinBeatrixPottersbooks,suchasPeterRabbit”可知,在LongleatSafariPark,巨型灯笼以一些动物的形状呈现,并且也有许多BeatrixPotter书中的动物角色,这样会吸引喜欢虚构的动物角色的孩子。23.How much is the admission to Kew Gardens for Mr Green and his 3-year-old kid?A.10.B.16.C.26.D.48.答案B解析细节理解题。根据“ChristmasatKewGardens,London”中的“16,
30、adult/10,child/48,family/under-fours,free”可知,成年人要16英镑,4岁以下的孩子免费,故选B项。BFifty years ago I had a young family of three boys.My husband Johnny and I left them with a friend while we made a rare trip to the cinema in Liverpool.It was dark and pouring with rain but with the headlights shining on the road,
31、we saw something ahead of us.Johnny pulled to a stop and I jumped out,ran to the grass edge and grabbed a small,wet,and frightened creature.I wrapped it safely in my woollen hat and insisted that my husband turn back and head for home.We thought it was a baby rabbit because it had long ears and was
32、grayish-brown in colour.Once home,we filled a box with torn-up newspaper and a warm towel.We named our new animal Bobsy as we had no idea of its sex.Sadly though,on the third day with us,it caught its back foot in a door and we quickly realised it was broken.We rushed to the vet(兽医),who said,“Its on
33、ly a rabbit.Ill put it to sleep.” Our response was a very determined,“No way!”We found anther vet and told that she was a baby hare.We were told we should continue to keep her in her box for a week and her foot would heal.After her recovery,Bobsy learnt to use the kitty litter tray.She would comb he
34、r long ears with her front paws.The local paper heard about this and came to our house to take her photo and write a story about her.We had her for seven wonderful years before we moved to New Zealand and we will never forget her.【语篇解读】这是一篇记叙文。短文叙述了50年前作者一家人与一只被捡来的小兔子的故事,作者一家人永远不会忘记它。24.Why did John
35、ny stop his car suddenly?A.He came across a friend.B.The headlights went out.C.His car broke down on the road.D.He noticed something in front of him.答案D解析细节理解题。根据第二段中的“Itwasdarkandpouringwithrainbutwiththeheadlightsshiningontheroad,wesawsomethingaheadofus.Johnnypulledtoastop.”可知,约翰尼突然停车是因为他注意到前面有东西。
36、25.What happened to the little animal on its third day with the family?A.It slept on a door.B.It was stuck in a door.C.Its foot got seriously injured.D.It fell off from the top of a door.答案C解析细节理解题。根据第三段中的“Sadlythough,onthethirddaywithus,itcaughtitsbackfootinadoorandwequicklyrealiseditwasbroken.”可知,
37、这只小动物在第三天的时候脚受了重伤。26.Which best describes the familys attitude towards the rabbit?A.Considerate.B.Cruel.C.Hopeless.D.Indifferent.答案A解析观点态度题。根据第二段中的“Iwrappeditsafelyinmywoollenhat.Oncehome,wefilledaboxwithtorn-upnewspaperandawarmtowel.”可知,作者一家人对兔子非常体贴。27.What is the passage mainly intended to do?A.To
38、 tell the importance of protecting small animals.B.To remember unusual experiences with a small rabbit.C.To persuade people to give generously and receive thankfully.D.To make the rabbit widely known to local people by paper.答案B解析目的意图题。根据最后一段的“WehadherforsevenwonderfulyearsbeforewemovedtoNewZealanda
39、ndwewillneverforgether.”可知,作者写这篇文章的主要目的是回忆与一只小兔子的不寻常经历。CThe city-state of Dubai that is home to the worlds tallest building is fast improving its reputation as the city of the future.On May 22,Dubai officials added to their list of futuristic accomplishments with the introduction of the worlds first
40、 robot police officer.Nicknamed Robocop after the 1987 action movie,the 1.7-metre tall humanoid (类人的) robot was introduced at the 4th annual Gulf Information Security Expo and Conference.First introduced in 2011 as REEM by Barcelona-based PAL Robotics,the robot was built to entertain guests at confe
41、rences and serve as an information booth at public places.However,the forward-thinking officials of the Dubai police force saw another potential application and partnered with the Spanish company to build a version that would help improve public safety.Locals and visitors can get help from Lieutenan
42、t Robocop which is currently on duty at the Dubai Mall,using the touchscreen on its chest.Armed with technology from Google and IBMs supercomputer Watson,the “policeman” can provide visitors with directions and other information regarding the mall in one of six languages,including Arabic and English
43、 and also accept payment for any fines,like parking tickets.It can also detect criminals with an 80 percent accuracy from 100-feet away and send the information real-time to command centre through its camera eyes.While Robocop cannot physically protect people in trouble,an SOS button on its touchscr
44、een can connect them to a human member of the Dubai police force instantly.When not assisting people or seeking out lawbreakers,Robocop brings smiles to peoples faces by posing for selfies or showering them with compliments.Once the robot officer has been thoroughly tested,the Smart Services Departm
45、ent at Dubai Police plans to “hire” more Robocops to patrol (巡逻) other public areas and also act as receptionists at police stations.【语篇解读】这是一篇说明文。文章介绍了拥有世界最高建筑的迪拜正在迅速提升其“未来之城”的声誉。5月22日,迪拜官员推出了世界上第一个机器人警察,为他们未来的成就又添了一笔。28.WheredoesRobocopgetitsname?A.Fromamovie.B.Ataconference.C.Fromabuilding.D.From
46、Dubaiofficials.答案A解析细节理解题。由第二段中的“NicknamedRobocopafterthe1987actionmovie,the1.7-metretallhumanoidrobotwasintroducedatthe4thannualGulfInformationSecurityExpoandConference.”可知Robocop的名字来源于一部电影,故选A项。29.What was the original purpose of Robocop?A.To be officials partner.B.To help guests in a company.C.To
47、 serve in Dubai police stations.D.To offer entertainment and information.答案D解析细节理解题。由第二段中的“Firstintroducedin2011asREEMbyBarcelona-basedPALRobotics,therobotwasbuilttoentertainguestsatconferencesandserveasaninformationboothatpublicplaces.”可知Robocop的最初目的是提供娱乐和信息,故选D项。30.How can people communicate with
48、Robocop?A.By touching its screen.B.By paying some money.C.By asking the mall for permission.D.By getting directions from a policeman.答案A解析细节理解题。由第三段中的“LocalsandvisitorscangethelpfromLieutenantRobocopwhichiscurrentlyondutyattheDubaiMall,usingthetouchscreenonitschest.”可知人们通过触摸屏幕和Robocop交流,故选A项。31.How
49、does Robocop react to lawbreaking?A.It fines the lawbreakers.B.It physically protects the victim.C.It reports the situation to a policeman.D.It sends an SOS message to the company.答案C解析细节理解题。由第三段中的“WhileRobocopcannotphysicallyprotectpeopleintrouble,anSOSbuttononitstouchscreencanconnectthemtoahumanme
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582929.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022七年级数学上册 第2章 有理数2.pptx
