2021-2022学年译林版英语选择性第一册测评:UNIT 2 SECTION C EXTENDED READING .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年译林版英语选择性第一册测评:UNIT 2SECTION CEXTENDED READING 2021 2022 学年 译林版
- 资源描述:
-
1、Unit2TheuniversallanguageSectionCExtendedreading&Project课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.She said she (leave) our city to work in the south next week.答案was leaving2.He seemed to have made a good preparation for the coming exam,so he looked ease.答案at3.The children in the remote mountain areas are desperate nec
2、essary teaching instrument.答案for4.The person in (possess) of the house decided to sell it.答案possession5.It is no use (water) these flowers again,because they have been death for a long time.答案watering6.He was at the news he had just received.(depress)答案depressed;depressing7.All the teachers thought
3、that he had gift for sport.答案a8.As a worker (take) up the work for nearly 20 years,he has rich experience in dealing with difficult situations.答案taking.完成句子1.As a warm-hearted man,he (热衷于) volunteering work.答案is enthusiastic about2.Being afraid of (丢掉名声),he deals with everything carefully.答案losing h
4、is reputation3.His being late (打乱部署) of the meeting.答案upset the arrangement4.It is said that Mr.Liu will (掌管) the company.答案be in charge of5.As a man,you should (承担起) the responsibility of supporting the family.答案take on6.The military instructor ordered all the soldiers to (稍息).答案stand at ease7.They
5、 predicted that the (预言家的预言) cant come true.答案predictors prediction8.Students (鱼贯进入) the lecture hall to listen to the speech delivered by that professor.答案streamed into关键能力提升练.完形填空主题语境:人与社会语篇类型:夹叙夹议文Music can make us happy,peaceful or sad.As an orchestra(管弦乐队) conductor,Amy Anderson brings music to
6、 life,allowing people to experience many 1 that music can give.Anderson fell in love with2 when she was a child.She began playing the piano at seven and started composing at nine.She bought many videos 3 by the worlds great orchestras and conductors and listened to them for hours on end.During a con
7、cert,the audience see the4 of a conductor and the arm movements he or she makes.What audiences do not see is all the work the conductor has done before the 5.Months before a concert,Anderson studies the music by 6 it on the piano.She listens to recordings,reads about the composers life,and reviews h
8、istorical events that would have influenced the composer.Her goal is to recreate the music as the composer 7.While conducting,Anderson uses her whole body to express how the music should sound and feel.Her movements are dramatic(激动人心的) when the music is 8 and gentle when the music is peaceful.As she
9、 9,Anderson listens for problems with balance,sound and style.To help young musicians better10 how to play the music,Anderson might tell them to imagine a 11 and leisurely walk or a ship being tossed(颠簸) by waves.“It is musics ability to 12 people that I value most,” said Anderson.She has seen audie
10、nces at her concerts 13,clap together in rhythm,and shout “Bravo!” Regularly,audiences are moved to tears.After one concert in Serbia,audiences 14 around the orchestras buses and cheered for the young musicians as they climbed aboard.Anderson is happy,knowing that she and the musicians have changed
11、lives for the better,15 spirits and brought joy to people.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。乐队指挥艾米安德森指挥的音乐,让观众体会到音乐中所包含的各种情愫。1.A.feelingsB.charactersC.thoughtsD.changes答案A解析根据上文“Musiccanmakeushappy,peacefulorsad.”可知,乐队指挥艾米安德森指挥的音乐能让观众体会到音乐中所包含的各种情愫。2.A.paintingB.readingC.musicD.dance答案C解析根据下文“Shebeganplayingthepiano
12、atsevenandstartedcomposingatnine.”可知,艾米安德森从小就喜欢音乐。3.A.inventedB.recordedC.caughtD.directed答案B解析根据空后“.bytheworldsgreatorchestrasandconductorsandlistenedtothemforhours”和第四段中“Shelistenstorecordings”可知,艾米安德森买了许多世界知名乐队和指挥家录制的录像带。4.A.chestB.noseC.shadowD.back答案D解析根据常识可知,在音乐会上,观众只能看到指挥家的后背和他们的指挥动作。5.A.sche
13、duleB.performanceC.taskD.game答案B解析句意:不为观众所知的事是,指挥家在演出之前所付出的努力。6.A.makingB.beatingC.playing D.repeating答案C解析根据空前“Andersonstudiesthemusic”和空后“onthepiano”可知,艾米安德森通过弹钢琴来研究乐曲。7.A.expectedB.intendedC.encouragedD.suggested答案B解析根据上文“Hergoalistorecreatethemusic”可知,艾米安德森的目标是把作曲家创作时的想法重新创造出来。8.A.energeticB.mag
14、icalC.quietD.sad答案A解析根据下文“.gentlewhenthemusicispeaceful”可知,遇到高亢的音乐时,她的动作随之起伏。遇到舒缓的音乐时,艾米安德森的动作会很轻柔。9.A.studiesB.conductsC.singsD.competes答案B解析根据下文“Andersonlistensforproblemswithbalance,soundandstyle”可知,当她指挥时,她仔细聆听,听听乐队的演奏是否和谐。10.A.decideB.respondC.planD.understand答案D解析根据下文“Andersonmighttellthemtoima
15、gineaandleisurelywalkorashipbeingtossedbywaves”可知,她帮助年轻的音乐家如何更好地理解音乐。11.A.shortB.violentC.calmD.sensitive答案C解析她告诉年轻的音乐家想象一次平静且悠闲的散步或者在波涛汹涌的海面上行驶的一艘小船。12.A.reachB.attackC.praise D.accept答案A解析根据下文“Shehasseenaudiencesatherconcerts,claptogetherinrhythm,andshoutBravo!”可知,音乐可以碰触人们的内心世界,引起观众的共鸣。13.A.touchB
16、.escapeC.applaudD.nod答案C解析根据下文的“.claptogetherinrhythm.”可知,在她的音乐会上经常响起雷鸣般的掌声,观众还跟着节奏拍手。14.A.collectedB.approachedC.surroundedD.gathered答案D解析根据下文“.aroundtheorchestrasbuses”可知,有一次在塞尔维亚,观众把乐队乘坐的车围得水泄不通。15.A.took upB.turned upC.gave upD.lifted up答案D解析根据下文“.spiritsandbroughtjoytopeople”可知,艾米安德森感到非常高兴,因为她们
17、的音乐振奋了人们的精神,并给人们带去了欢乐。.应用文写作假如你是李华,你们班正在为即将举行的英语戏剧节排练节目TheMillionPoundBankNote,请你给外教Mr. Brown写一封电子邮件寻求他的指导和帮助,要点如下:1.排练时间、地点;2.请他指导台词;3.表示感谢。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:排练rehearsal台词lines参考范文Dear Mr. Brown,Im writing to ask a favour of you.The English Play Festival drawing near,our class are
18、currently devoted to the rehearsal of TheMillionPoundBankNote.Our next rehearsal is scheduled in Room 101 at 7 oclock this Sunday.As non-native speakers,we are in desperate need of the guidance on lines from someone like you,who has impressed us with profound knowledge and deep insight into the Engl
19、ish literature.We would appreciate it if you could be present and offer some suggestions.Looking forward to your favourable reply!Yours,Li Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Laurie sat quietly in the empty dressing room.She had not competed since the accident.As she waited for her turn to
20、skate,Laurie was very nervous.Today was very important in her comeback (复出).“If I can win today,” she thought,“I can skate in the World Cup next year.”Before Laurie had her accident,everyone had said that she was the one to beat.She thought back to that car accident where her right knee was badly in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-599271.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
口腔主治医师(口腔医学综合)专业实践能力-试卷1.pdf
