2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE USING LANGUAGE SUMMING UP .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修6测评:UNIT 5SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE USING SUMMING UP
- 资源描述:
-
1、Unit5ThepowerofnatureSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、单句改错1.He arrived home hurriedly,only find that all the guests had left.答案only后加to2.To his disappointment,he didnt shoot at the bear after several tries.答案去掉at3.People were waiting anxious for the final resu
2、lt.答案anxiousanxiously4.Dont be anxious to his health;anyway,there is nothing serious.答案toabout5.People paniced at the sound of a gun shot.答案panicedpanicked二、完成句子1.He (浏览) the list and chose one immediately.答案glanced through2.(据报道) that a storm is on the way.答案It is reported3.She phoned the doctor (恐
3、慌地).答案in panic4.The prices of the bicycles (从500元到1 000元不等).答案vary from 500 yuan to 1,000 yuan5.(最好确保) the quality of the products.答案Youd better guarantee三、阅读理解APeter and his wife Marion loved adventures and headed out in their beloved van (货车)Schoen to discover the sights of South Australia,making
4、wonderful family memories along the way.After Marion died in 2009,the well-travelled Schoen ended up taking up a permanent position in the driveway.Peter,now retired,could no longer bear to keep it and put Schoen up for sale.On the other side of the city,26-year-old Elise loved the idea of owning he
5、r “happiness bus” and seeing the country with her husband Domenic.While browsing online ads,Elise spotted Schoen.“I had to calm my racing heart.” Of course Schoen was everything Elise had been dreaming of.But at the price of $ 39,000,it was “completely impossible”.Teary-eyed and with a sunken heart,
6、the couple left.“We shared with him our story,and told him our dream to own a van like that,” wrote Elise.A few days later,Peter invited them back for a second look.Peter told the couple he had so far received two offers for Schoen,both of which met his asking price.Then Peter went on to say that th
7、ose offers were from collectors,who would no doubt care well for Schoen,but that would likely mean her in a shed or workshop for her remaining years,or simply gathering dust in a display.What,Peter was interested to know,would Elise and Domenic be able to afford?Domenic said that the most they could
8、 spend was around half of what he was asking.Peter,holding back tears himself,told the couple that he would accept their offer,on one condition:“You must promise me youll have adventures.And when you have your own children,you have to take them on many adventures.”Now Schoen is out there somewhere,o
9、n glorious adventures around Australia,helping Elise and Domenic create memories for themselves and for their children yet to come.1.What happened to Schoen after Marion died?A.It broke down for lack of care and use.B.It was put away in a workshop for repair.C.It was left without touch at home.D.It
10、was decorated with family photos.答案C解析推理判断题。由第一段可知,在彼得妻子去世后,他们心爱的货车在家里的车道上占据了永久的位置。由此推断,这辆车再也没有人开出去旅游了,因此选C项。2.HowdidElisefeelthemomentshesawSchoen?A.Puzzled.B.Sympathetic.C.Disappointed.D.Excited.答案D解析推理判断题。由第三段中的“Ihadtocalmmyracingheart.”可知,伊莉斯看到这辆货车的时候感到非常兴奋。3.WhydidPeterrefusetheothertwooffers?A
11、.Thecarwouldstopitsexploration.B.Thecarwouldbeleftwithoutrepair.C.Theofferswerebelowwhathecharged.D.Thecardidntworththeofferedprice.答案A解析细节理解题。由第四段中的“butthatwouldlikelymeanherinashedorworkshopforherremainingyears,orsimplygatheringdustinadisplay”可知,另外两位买家会将这辆车束之高阁,这是彼得不愿意看到的。4.Whichofthefollowingistr
12、ueaboutSchoennow?A.ItsbecomeagloryonAustralianroads.B.Itstakingadventureswithitsnewowners.C.ItcreatesgoodmemoriesforEliseandPeter.D.Itsingoodrepairforaworldwideexhibition.答案B解析细节理解题。由最后一段可知,这辆车现在总是在澳大利亚进行着各种探险活动,为伊莉斯和她的丈夫创造很多回忆,因此B项正确。BIn the 1960s,while studying the volcanic history of Yellowstone
13、National Park,Bob Christiansen became puzzled about something that,oddly,had not troubled anyone before:he couldnt find the parks volcano.It had been known for a long time that Yellowstone was volcanic in naturethats what accounted for all its hot springs and other steamy features.But Christiansen c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-599960.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下语文课件-成语故事二则 南辕北辙2_湘教版.ppt
