分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型Unit 7 【单元测试 · 提高卷】-2023-2024学年九年级英语上册单元速记•巧练(牛津沪教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783137
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:707.37KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    单元测试 · 提高卷
    资源描述:

    1、Unit 7 【单元测试 提升卷】一、完形填空(共10小题;每小题1分,满分 10分)The other day, my friends and I got to talking about the rules that we have in school. At our school, we have to 1 uniforms every day. The problem is that all my classmates think the uniforms are ugly. We think young people should look smart and so we would

    2、 like to wear our 2 clothes. Our teachers believe that if we did that, we would concentrate more 3 our clothes than our studies. We disagree. We would feel more comfortable and that is good for 4 . If we cant do that, we should be 5 to design our own uniforms. That would be a good way to 6 both teac

    3、hers and students happy. It is also probably a good idea for parents to allow teenagers to study in 7 during the evening. I know we get noisy sometimes, but we learn a lot from each other. We also 8 that vacations should be longer. At present they are too short. Longer vacations would give us 9 to d

    4、o things like volunteering. Last summer, I had an 10 to volunteer at the local hospital, but I couldnt because I had to go back to school.1AwearBmakeCtakeDput on2AearlyBownConlyDshared3AinBatConDfor4AstudyingBplayingCsleepingDeating5AchosenBallowedCregrettedDpointed6AliftBsupportChelpDkeep7AbedsBroo

    5、msCgroupsDreply8AwonderBreplyCdreamDthink9AbooksBtimeCroomDfood10AopportunityBeducationCartDhonor二、 阅读理解。(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项AIt may seem as if moms are the only ones worried about what their children are eating, but my own experience shows thats not so. In most fam

    6、ilies, mealtime may be the only time that Dad is there. He may be worried too. However, being overly concerned about what your child eats isnt a good idea.“Children can drive their parents crazy with their attitudes toward eating,” says an expert named John Satter. Parents have to learn to trust the

    7、ir children: “ No matter how much or little they eat, research shows that most children will eat a rich diet if its on hand,” Satter adds.If your child refuses to eat your chicken the first time around, you may have to offer it two, three or more times. Although this method isnt perfect, it does wor

    8、k. The more familiar a child becomes with a particular food, the more likely he is to try it. Sometimes children go on eating only one kind of food for days or weeks. This is normal.Satter advises parents to stay calm and never try to force a child to eat. “If you do, it will go the wrong way,” she

    9、said. “When parents are over controlling about eating, kids refuse.” A parents job is simply to provide healthy meals and snacks for their children. “Once the food is on the table, your job is over,” says Satter. “The rest is up to them.”11What does the writer think parents should do?AFeed their chi

    10、ldren as much as possible.BOffer their children healthy meals and snacks.CMake their children eat all the food they offer.DTeach their children to cook.12How can you make children try food they dont like?AEncourage them to eat.BTeach them how to eat it.CMake them be familiar with it.DTry everything

    11、to get them to eat.13What does the word “concerned” mean in English?AWorried.BConfident.CFrustrated.DPatient.14The writer may if his own child only likes to eat one kind of food for days.Abe greatly worriedBbe very angryCnot careDbe unhappy15Whats the best title for the passage?AThe Feelings You Bri

    12、ng to the TableBHow to Make Mealtime FunCHow to Change Your Childs Table MannersDWhat to Do about Childrens Eating HabitsB“Everything happens for the best.” My mother said whenever things werent going my way.“Dont worry. One day your luck will change.”I found mom was right after I finished my colleg

    13、e education. I had decided to try for a job in a radio station. I wanted to host a sports program one day. I went to Chicago and knocked at the door of every station. But I got turned down every time.In one station, a kind lady said my problem was that I hadnt got enough experience. “Get some work w

    14、ith a small station and work your way up,” she said.I went back home. I couldnt get a job there, either. Then my dad said a businessman had opened a store and needed someone to help him. But again, I didnt get the job.I felt really down. “Your luck will change,” Mom said to me. I tried another radio

    15、 station in Iowa. But the owner told me he had already had someone. As I left his office, I asked, “How can someone be a sports announcer if he cant get a job in a radio station?”I was waiting for the lift when I heard the man called, “What did you mean? Do you know anything about football?” He put

    16、me in front of a microphone and asked me to try to imagine that I was giving my opinion on a football game. I succeeded.On my way home, moms words came back to me.“ One day your luck will change, son. And when it happens, youll feel doubly good because of all the hard work youve had.” At the moment

    17、I knew just what she meant.16What job was the writer most interested in?AA sportsmanBA shop assistantCA sports announcerDA businessman17Why didnt the writer get the job in Chicago?ABecause he was too young.BBecause he didnt get college education.CBecause he was not a good-looking person.DBecause he

    18、hadnt got enough experience.18Where did the writer find a job?AIn his hometownBIn Chicago.CIowa.DIts not mentioned.19The sentence “But I got turned down every time” means .ABut I was refused every timeBBut I was successful every timeCBut I lost my way every timeDBut the door of each station was alwa

    19、ys closed20Whats the best title for the passage?AI was lucky to find a jobBEverything happens for the bestCNo one is always luckyDTo work in a radio station is difficultCAnimal United is a 3D German cartoon which is directed by Reinhard Kloss and Holger Tappe. It is a story about animals that get to

    20、gether to find water. Along their journey, lots of funny things happen, and of course, they have a lot of adventures.The animals in the grassland. In Africa are waiting for the coming flood. However, this years flood seems to come later than in other years. The animals become upset and worried. At t

    21、he same time, some animals from other places come to the grasslands to look for peace. However, the situation seems worse because the water is becoming less and less. So they decide to look for the river.Finally, they find the reason why they dont have any water to drink. A dam has been set up so th

    22、at humans can have a better life. After a long fight with humans, they let the world know that animals are in danger.The film is about environmental matters. The humans are the bad and the animals are good. This film is to give humans a warning that they must not destroyed the homes of animals or da

    23、mage nature in order to improve their own life. Humans should know that animals also have their own world.根据材料内容选择最佳答案。21The story of Animal United took place_.Ain AsiaBin AfricaCin AmericaDin Germany22The animals become worried, because_.Athe years flood is comingBthey will have no water to drinkCt

    24、here is going to be a fight with humansDtheir grasslands were taken up by other animals23Along their journey to look for the river, the animals find_.Ahumans set up a damBthe river is becoming dryCall the animals are in dangerDthe world is getting warmer24Humans are warned not to_.Adamage natureBkil

    25、l any animalsCpollute the environmentDdo harm to the grasslands25The story of the cartoon film mainly tell us_.Aits our duty to protect animalsBhumans and animals should live in peaceChumans should care about the environmentDits time to think about animals living environment三、阅读还原6选5(共5小题,每题2分,满分10分

    26、)阅读短文,并从下列六个句子中选择五个还原到原文中,使原文的意思完整、连贯。Americans are proud of their variety and individuality, yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is the uniform of a lift operator or the uniform of a five-star general. 26 Among the arguments for uniforms, one of the first is that in

    27、 the eyes of most people they look more professional than civilian (百姓的) clothes. 27 The television repairman who wears a uniform is likely to inspire more trust than one who appears in civilian clothes. Faith in the skill of a garage mechanic is increased by a uniform. What easier way is there for

    28、a nurse, a policeman, a hairdresser, or a waiter to lose professional identity than to step out of uniform? 28 They save on other clothes. They save on laundry bills. They are often more comfortable and more durable than civilian clothes.Primary among the arguments against uniforms is their lack of

    29、variety and the loss of individuality experienced by people who must wear them. Though there are many types of uniforms, the wearer of any particular type is generally stuck with it, without change, until retirement. 29 30 Though they are long-lasting, often their initial expense is greater than the

    30、 cost of civilian clothes. Some uniforms are also expensive to maintain, requiring professional dry cleaning rather than the home laundering possible with many types of civilian clothes.AUniforms also give rise to some practical problems.BWhy are uniforms so popular in the United States?CPeople enjo

    31、y wearing comfortable uniforms.DPeople tend to expect higher quality from a man in uniform.EUniforms also have many practical good points.FWhen looking alike, they are likely think, speak, and act similarly on the job at least.四、阅读匹配(共5小题,每题1.5分,满分7.5分)(信息匹配) 首先阅读下列某实习编辑从一组读者来信中整理出来的关键备忘信息。A Hobbies

    32、: reading, listening to music and watching birdsPurpose: asking for spare copies of textbooks, teaching materials or journalsBHobbies: reading, singing and travelingPurpose: learning about ideas of teaching professionals in the worldC Hobbies: Role-playing, listening to music and collecting nice thi

    33、ngsPurpose: communicating with new friends among English teachers from the UK and USAD Hobbies: reading, and exchanging fancy gifts and ideas about local customs and conventionsPurpose: exchanging ideas on teaching methodsE. Hobbies: listening to western pop music, exchanging gifts and collecting th

    34、ingsPurpose: making friends with both teachers and the students of English around the worldF. Hobbies: swimming, cycling and raising cats and dogsPurpose: finding pen friends all over the world and communicating in English以下信函为上面关键备忘信息的来源。为有效管理资料,请将关键备忘信息与信函原件匹配起来。31Dear Editor,I am a secondary scho

    35、ol teacher of English. I would like to have pen friends all over the world for my students. They are aged 1519 and good at swimming, cycling and rising cats and dogs. If students in your country are interested in communicating with Turkish students in English, please tell them to write to my address

    36、, so that I can send their letters to my students who are willing to have friends and are in need of practice.Ms. Imbat81030, Istanbul Turkey32Dear Editor,I am interested in talking with other TEFL teachers and researchers about professional development. I would like to share ideas with those teache

    37、rs from English-speaking countries throughout the world. My hobbies are reading, listening to music and watching birds. Since I live in a rather isolated area, I would appreciate any spare copies if text books, teaching materials or journals that other teachers would be able to send me.Ms. Juliana S

    38、irait21214, Kisaran Indonesia33Dear Editor,I am a 33-year-old secondary school teacher of English in Hungary. I would like to make new friends among English teachers mainly from English, the USA, Switzerland, and Scandinavia. I am interested in role-playing and team work. I would also like to commun

    39、icate with teachers all over the world with the same hobbies as mine: collecting nice things, listening to music, reading and traveling.Mariann Nyari6724, Szeged, TavaszlB Hungary34Dear Editor,I am a 23-year-old Peace Corps Volunteer teaching secondary English in Equatorial Guinea. This is my first

    40、experience teaching formally, so I would like to know some of the ideas of all you professionals out there in the world. Letters do not have to be all business. When the school day ends. I would enjoy hearing from you. I enjoy reading, singing, traveling and so on.Kury W. CobhamAp Box 456 Equatorial

    41、 Guinea35Dear Editor,Im a 30-year-old teacher of English at a middle school. Id be happy to make friends with both teachers and students of English around the world. I also wish to find pen friends for my students between 13 and 20 years old. My interests are letter writing, listening to western pop

    42、 music, exchanging gifts, and collecting stamps, maps, picture postcards and coins.Mrs. Thevachandra47/1, Kalm Unai Sri Lanka五、语法填空(共10小题,每题1分,满分10分)Chinese might be heard when you take a ride on the street. Turning to the right, you see a Sichuan-style restaurant. After 36 (walk) into a store, you

    43、see that Huawei smartphones are on sale. But youre not in China youre in Manchester in Britain. 37 (actual), you might see similar things in many other cities. Chinese products have been going global.Western countries 38 (enjoy) Chinese food for a long time. Chinese restaurants change the dishes a l

    44、ittle bit 39 (meet) local peoples tastes.Some Chinese brands are also becoming more popular. In 40 European store, I found that they sold TCL televisions, Haier fridges and Lenovo computers. They were not simply made in China, but 41 (design) in the country.In the past, most Western people thought C

    45、hinese products were cheap but not 42 good quality. Things have changed greatly, though. For example, Huawei, 43 is one of Chinas major smartphone 44 (make), overtook Apple in worldwide smartphone sales for the first time in June and July. “They are beautiful and offer some unique features that Amer

    46、ican phones dont have,” CNN once 45 (say) about Chinese smartphones.六、书面表达。(15分)阅读使人明智,阅读使人充实。某英文报为了了解中学生课外阅读情况,向广大中学生做调查,请介绍课外阅读的益处、你的课外阅读情况及你的阅读计划。要求:1.短文条理清楚,行文连贯; 2.词数不少于80._参考答案:1A 2B 3C 4A 5B 6D 7C 8D 9B 10A【分析】本文介绍了我和朋友讨论我们学校的规则。1句意:在我们学校,我们每天必须穿校服。A. wear穿,B. make制作,C. take拿走,D. put on穿上。根据宾

    47、语uniforms此处表示穿着校服,根据every year此处表示每天穿校服,用表示状态的动词,故用wear,故选A。2句意:我们认为年轻人应该看起来时髦,所以我们想要穿自己的校服。A. early早的,B. own自己的,C. only只有的,D. shared分享的。根据We think young people should look smart可知,年轻人应该看起来时髦,因此想要穿自己的校服,故选B。3句意:我们的老师认为如果我们那样做,我们会在衣服上比在学习上花费更多的精力。A. in在里;B. at在;C. on在上面;D. for为了。根据短语concentrateon集中精力

    48、在上,故选C。4句意:我们会感到更舒服,那有利于学习。A. studying学习,B. playing玩,C. sleeping睡觉,D. eating吃。根据前文的Our teachers believe that if we did that, we would concentrate more 3 our clothes than our studies. We disagree.可知,我们认为应该花费更多的精力在学习上,这样有利于学习,故选A。5句意:如果我们不能那样做,我们应该被允许设计自己的校服。A. chosen选择,B. allowed允许,C. regretted后悔,D.

    49、pointed指向。be allowed to do sth被允许做某事,故选B。6句意:那会是一个让老师和学生保持高兴的一个好方法。A. lift抬起,B. support支持,C. help帮助,D. keep保留。keep+名词+形容词,表示“使保持某种状态”,故选D。7句意:对于父母来说,允许青少年晚上小组学习,也可能是一个好主意。A. beds床,B. rooms房间,C. groups群,D. reply回复。根据I know we get noisy sometimes, but we learn a lot from each other.可知,我们有时吵闹,互相学习,因此表示

    50、小组学习,故选C。8句意:我们也认为假期应该更长。A. wonder想知道,B. reply回复,C. dream梦想,D. think想。根据前文的I know we get noisy sometimes, but we learn a lot from each other可知,此处表示我的想法,故选D。9句意:更长的假期将给我们时间去做像志愿者这些事。A. books书,B. time时间,C. room房间,D. food食物。根据do things like volunteering可知,做事情需要时间,故选B。10句意:去年夏天,我有一个机会在当地医院做志愿者,但是我因为必须回去

    51、上学,不能去。A. opportunity机会,B. education教育,C. art艺术,D. honor荣誉。have an opportunity to dosth有机会做某事,故选A。【点睛】根据前后文的语境,认真辨析选项里的单词或短语的词义,结合词性,短语,句型,时态,语态和主谓一致,选出正确的选项。例如小题5,句意:如果我们不能那样做,我们应该被允许设计自己的校服。A. chosen选择,B. allowed允许,C. regretted后悔,D. pointed指向。be allowed to do sth被允许做某事,故选B。11B 12C 13A 14C 15D【分析】本

    52、文介绍了作者关于孩子的饮食习惯,建议父母应该做到:给孩子提供健康的食物和零食;要让孩子们喜欢不喜欢的食物,应让他们熟悉这些食物。11细节理解题。根据A parents job is simply to provide healthy meals and snacks for their children.可知,作者认为父母应该给孩子提供健康的食物和零食。故选B。12推理判断题。根据The more familiar a child becomes with a particular food, the more likely he is to try it.可知,要让孩子们喜欢不喜欢的食物,应

    53、让他们熟悉这些食物。故选C。13词义猜测题。根据He may be worried too.可知,此处指的是担心,故选A。14推理判断题。根据Sometimes children go on eating only one kind of food for days or weeks. This is normal.可知,作者认为孩子有时几天或几周只吃一种食物,是很正常的,因此他不在意。故选C。15标题归纳题。根据However, being overly concerned about what your child eats isnt a good idea.和Satter advises

    54、 parents to stay calm and never try to force a child to eat.可知,本文介绍了作者关于孩子的饮食习惯,建议父母应该怎么做。故选D。【点睛】认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根据He may be worried too.可知,此处指的是担心,故选A。16C 17D 18C 19A 20B【分析】本文通过讲述作者找工作,好几次没有找到的故事,让我们知道一切都会好的。16推理判断题。根据I wanted to host a sports pro

    55、gram one day.“我想要主持一个体育节目”,因此作者想要成为一名体育播音员,故选C。17细节理解题。根据In one station, a kind lady said my problem was that I hadnt got enough experience.可知,作者在芝加哥没有得到那份工作,是因为他没有足够的经验,故选D。18推理判断题。根据I tried another radio station in Iowa. But the owner told me he had already had someone. As I left his office, I ask

    56、ed, “How can someone be a sports announcer if he cant get a job in a radio station?”可知,作者在爱荷华州找到一份工作,故选C。19词义猜测题。根据I went to Chicago and knocked at the door of every station.可知,作者在芝加哥一个一个的电台找工作,因此表示他每次被拒绝,故选A。20标题归纳题。根据“Everything happens for the best.” My mother said whenever things werent going my

    57、 way.可知,本文介绍了一切都会好的。故选B。【点睛】认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根据I tried another radio station in Iowa. But the owner told me he had already had someone. As I left his office, I asked, “How can someone be a sports announcer if he cant get a job in a radio station?”可知,作

    58、者在爱荷华州找到一份工作,故选C。21B 22B 23A 24A 25C【分析】本文是一篇记叙文。文章主要讲了动物总动员是一部3D动画片,动画片介绍了小动物们为了保护它们的家园而与人类作斗争的故事。21细节理解题。根据文章第二段中的“The animals in the grassland. In Africa are waiting for the coming flood”可知,Animal United这个故事发生在非洲,故选B。22推理判断题。根据文章第二段中的“However, this years flood seemsdecide to look for the river”可知

    59、,动物们感到不安和着急的原因是洪水来得比往年晚,因此是水资源缺乏才使得它们着急和不安,故选B。23细节理解题。根据文章第三段中的“Finally, they find the reason why they dont have any water to drink. A dam has been set up so that humans can have a better life”可知,在寻找河流的途中,动物们发现人类筑起了水坝为的是人类能过上更好的生活,故选A。24细节理解题。根据文章最后一段中的“The film is aboutimprove their own life”可知,这部

    60、电影给了人们一个警告:一定不要破坏动物们的家园或为了提高自己的生活而损坏大自然,故选A。25主旨大意题。通读全文以及文章最后一段可知,这部电影主要是告诉人们应该关心环境,故选C。26B 27D 28E 29F 30A【导语】本文讲述了在崇尚多样化的美国社会里,人们仍然非常喜欢制服,并分析了具体的原因,说明了制服的利弊。26根据下文“Among the arguments for uniforms, one of the first is that in the eyes of most people they look more professional than civilian (百姓的)

    61、 clothes.”可知,穿制服看起来比普通衣服看起来更专业,这是人们喜欢制服的原因,选项B“为什么制服在美国这么受欢迎”符合语境。故选B。27根据下文“The television repairman who wears a uniform is likely to inspire more trust than one who appears in civilian clothes. Faith in the skill of a garage mechanic is increased by a uniform.”可知,穿制服的修理员更能获得人们的信任,感觉技能也更好,选项D“人们倾向期

    62、待穿制服的人会有更好的能力”符合语境。故填D。28根据下文“They save on other clothes. They save on laundry bills. They are often more comfortable and more durable than civilian clothes.”可知,穿制服能帮助人们省下买其它衣服的钱,洗衣服的钱,而且制服比普通衣服更舒服更耐穿,这是制服的实际优点,选项E“制服也有很多实际优点”符合语境。故选E。29根据上文“Though there are many types of uniforms, the wearer of any

    63、 particular type is generally stuck with it, without change, until retirement.”可知,尽管穿不同的制服也会让人们一成不变,直到退休,选项F“当看起来一样,至少在工作上他们想的,说的,表现的也会是相似的”符合语境。故选F。30根据下文“ Though they are long-lasting, often their initial expense is greater than the cost of civilian clothes.civilian clothes.”可知,刚开始买制服的费用比普通衣服会更高,需

    64、要干洗的制服保养的费用可能也更高,这是制服的缺点,选项A“制服也带来一些实际问题”符合语境。故选A。31F 32A 33C 34B 35E【导语】本文要求将给出的关键备忘信息与信函原件匹配起来。31根据“ They are aged 1519 and good at swimming, cycling and rising cats and dogs. If students in your country are interested in communicating with Turkish students in English,.I can send their letters to

    65、my students who are willing to have friends and are in need of practice.”可知,学生们擅长游泳、骑自行车、养猫养狗,写信是为了寻找用英语交流的笔友,F项“爱好:游泳、骑自行车、养猫养狗;目的:寻找世界各地的笔友,用英语交流”与之对应,故选F。32根据“My hobbies are reading, listening to music and watching birds.I would appreciate any spare copies if text books, teaching materials or jou

    66、rnals that other teachers would be able to send me. ”可知,爱好是读书,听音乐和看鸟,写信是为了索求课本、教材或期刊,A项“爱好:读书、听音乐、看鸟;用途:索取备用教材、教材或期刊”与之对应。故选A。33根据“ I would like to make new friends among English teachers mainly from English, the USA, Switzerland, and Scandinavia. collecting nice things, listening to music, reading

    67、and traveling.”可知,对角色扮演和团队合作感兴趣,爱好是收集好东西,听音乐,阅读和旅行,想和来自英国、美国、瑞士和斯堪的纳维亚的英语老师交朋友。C项“爱好:角色扮演、听音乐、收集好东西;目的:与来自英国和美国的英语老师的新朋友交流”与之对应。故选C。34根据“ I would like to know some of the ideas of all you professionals out there in the world. Letters do not have to be all business. When the school day ends. I would

    68、enjoy hearing from you. I enjoy reading, singing, traveling and so on.”可知,爱好是读书,唱歌,旅游等等,写信是想知道世界上所有专业人士的一些想法。B项“爱好:读书、唱歌、旅游;目的:了解世界教学专业人士的思想”与之对应。故选B。35根据“ Id be happy to make friends with both teachers and students of English around the world. I also wish to find pen friends for my students between

    69、 13 and 20 years old. My interests are letter writing, listening to western pop music, exchanging gifts, and collecting stamps, maps, picture postcards and coins.”可知,兴趣是写信,听西方流行音乐,交换礼物,收集邮票,地图,风景明信片和硬币,写信是为了和世界各地的英语老师和学生交朋友以及为自己的13到20岁的学生找到笔友。E项“爱好:听西方流行音乐,交换礼物和收集东西;目的:结交世界各地的英语老师和英语学生”与之对应,故选E。36wa

    70、lking 37Actually 38have enjoyed 39to meet 40a 41designed 42of 43which 44makers 45said【导语】本文主要介绍了中国产品已经走向世界并且越来越受欢迎。36句意:走进一家商店,你会看到华为智能手机正在打折。介词“After”后接动名词,walk的动名词形式walking。故填walking。37句意:事实上,你可能会在其他许多城市看到类似的情况。根据“you might see similar things in many other cities”可知用副词修饰整个句子,actual的副词形式actually,意为

    71、“事实上”。故填Actually。38句意:西方国家很早就喜欢中餐了。根据“for a long time”可知用现在完成时,其结构为have/has done,主语“Western countries”后用助动词have。故填have enjoyed。39句意:中餐馆会根据当地人的口味稍微改变一下菜式。改变菜式是为了迎合当地人的口味,此处用动词不定式作目的状语。故填to meet。40句意:在一家欧洲商店,我发现他们出售TCL电视、海尔冰箱和联想电脑。此处泛指“一家欧洲商店”,European以辅音音素开头,其前用不定冠词a。故填a。41句意:它们不仅在中国制造,而且在中国设计。but后动词

    72、与made是并列结构,用过去分词designed。故填designed。42句意:过去,大多数西方人认为中国产品价廉物美。be of good quality“具有良好的品质”。故填of。43句意:例如,作为中国主要智能手机制造商之一的华为,在6月和7月的全球智能手机销量中首次超过了苹果。此处是非限制性定语从句,先行词“Huawei”指物,且在从句中作主语,用which引导从句。故填which。44句意:例如,作为中国主要智能手机制造商之一的华为,在6月和7月的全球智能手机销量中首次超过了苹果。one of后接名词负数,make的名词形式maker,意为“制造者”,此处用其复数形式makers

    73、。故填makers。45句意:美国有线电视新闻网(CNN)曾这样评价中国智能手机:“它们很漂亮,有一些美国手机没有的独特功能。”根据“once”可知用一般过去时,say的过去式said。故填said。46Reading Outside ClassAs we all know, reading has a lot of benefit. It can open up our eyes because books are full of knowledge, and it makes us wiser and richer in life. I like reading newspapers an

    74、d magazines, from which I get lots of fun and learn about whats going on around the world. I also read story books and novels in my spare time which make me relaxed and happy. I seldom read e-books because theyre bad for eyes. On weekends, I usually spend a whole afternoon reading in the library. An

    75、d I also read for about half an hour before going to bed every night.Summer vacation is coming. I plan to do more reading. I am going to read more classics and more English books to improve my language skills. Im sure reading can make a difference to my life.【详解】1.题干解读:该题目属于记叙文写作,写作时要按记叙文格式写。在写作时,开头

    76、介绍课外阅读的益处;接下来介绍我的课外阅读情况;最后介绍我的阅读计划。2.例文点评:例文采用一段式;用第一人称来叙述故事内容;时态采用一般现在时为主,用一般将来时介绍我的阅读计划;详细介绍读书的很多好处,叙述完整且条理清晰。3.高分亮点:短语:open up;be full of;like doing sth;in ones spare time;be bad for;spend time doing sth;plan to do sth;make a difference。句型:as引导的定语从句as we all know;定语从句from which I get lots of fun and learn about whats going on around the world;宾语从句whats going on around the world;Im sure后面接的宾语从句。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 7 【单元测试 · 提高卷】-2023-2024学年九年级英语上册单元速记•巧练(牛津沪教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783137.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价五(无答案).docx人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价五(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价二(无答案).docx人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价二(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第六单元 实验活动2二氧化碳的实验室制取与性质实验报告.docx人教版九年级上册 第六单元 实验活动2二氧化碳的实验室制取与性质实验报告.docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 课题3 化学方程式的计算 课上快练(无答案).docx人教版九年级上册 第五单元 课题3 化学方程式的计算 课上快练(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 课题1 如何理解化学变化教学设计.docx人教版九年级上册 第五单元 课题1 如何理解化学变化教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 化学方程式 课题2 如何正确书写化学方程式 导学案.docx人教版九年级上册 第五单元 化学方程式 课题2 如何正确书写化学方程式 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元:我们周围的空气 单元测试题.docx人教版九年级上册 第二单元:我们周围的空气 单元测试题.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题1 空气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题1 空气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气——高锰酸钾制取氧气 说课稿.docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气——高锰酸钾制取氧气 说课稿.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 学案(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 学案(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 习题(附答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 习题(附答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题1空气 导学案(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题1空气 导学案(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 课题2 氧气 导学案(有答案).docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 课题2 氧气 导学案(有答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 知识要点(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 知识要点(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 实验活动1 氧气的实验室制取与性质 导学案.docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 实验活动1 氧气的实验室制取与性质 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 实验活动1氧气的实验室制取与性质 实验报告.docx人教版九年级上册 第二单元 实验活动1氧气的实验室制取与性质 实验报告.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 培优训练(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 培优训练(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构(第四课时)教案.docx人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构(第四课时)教案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构教案.docx人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构教案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价二(无答案).docx人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价二(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价三(无答案).docx人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价三(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题3元素 教学设计.docx人教版九年级上册 第三单元 课题3元素 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题3 元素 导学案.docx人教版九年级上册 第三单元 课题3 元素 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题2原子结构 第1课时 原子的构成和原子核外电子的排布 同步测试(有答案).docx人教版九年级上册 第三单元 课题2原子结构 第1课时 原子的构成和原子核外电子的排布 同步测试(有答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题2 原子结构(课时2:离子 相对原子质量)同步测试.docx人教版九年级上册 第三单元 课题2 原子结构(课时2:离子 相对原子质量)同步测试.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1