《高优指导》2017高三英语(重大版)一轮复习考点规范练2(必修1 THEME B) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017高三英语重大版一轮复习考点规范练2必修1THEME B WORD版含答案 指导 2017 英语 重大 一轮 复习 考点 规范 必修 THEME WORD 答案
- 资源描述:
-
1、考点规范练2(必修1Theme B)考点规范练第4页.阅读理解A(2016重庆一诊)A warm smile on the street,a happy “hello” in a public park or the cheery sound of your name at the neighborhood barit doesnt take much to feel at home in a busy city.And in the following cities,these gestures are second nature,with locals who are quick to w
2、elcome visitors and neighbors alike.Dublin,IrelandDublin is home to some of the warmest people on the planet.One of Europes smaller capital cities,Dublin also benefits from a low crime rate and a widespread feeling of security,so residents(居民) are more likely to lend a stranger a helping hand.Locals
3、 speak in hushed tones in public.Talking too loudly in public gives the impression of being careless at best,and rude at worst.Auckland,New ZealandNew Zealands biggest city is also the countrys friendliest,perhaps because many of its residents are immigrants(移民).People have come from all over the wo
4、rld and understand what it is like to have moved to a different place,so it is welcoming for tourists and new residents.Also,the city is surrounded by amazing scenery and things.Thats got to make people a bit happier,and therefore friendlier.Charleston,United StatesThis city has a quiet outdoor envi
5、ronment that helps keep residents in good spirits.Even when you go to the department of motor vehicles,you get a smile.Like many southern US cities,Charleston moves at a slower pace.People take time to sit outside,talk to neighbors and walk to dinner.Victoria,CanadaA popular tourist destination with
6、 a busy cruise port,the capital of British Columbia is known for first-rate customer service and kind hosts.Even the postmen and postwomen are super friendly and often say “good morning”.Its got a small town and big city feel all at the same time.【语篇导读】本文介绍了四个城市,这四个城市的人对游客和邻居都非常友好。1.What can be infe
7、rred from the underlined part?A.The behavior of locals does not represent their true nature.B.It is likely that locals would hesitate to welcome visitors.C.Locals perform the acts naturally and without thinking.D.Locals do not feel at home in these busy cities.答案:C解析:词义猜测题。根据文中的“with locals who are
8、quick to welcome visitors and neighbors alike”可知,当地人能够快速地欢迎游客,表示他们已经养成习惯。2.In which city are locals more likely to understand tourists and new residents? A.Dublin.B.Auckland.C.Charleston.D.Victoria.答案:B解析:细节理解题。根据文中的“New Zealands biggest city is also the countrys friendliest,perhaps because many of
9、its residents.so it is welcoming for tourists and new residents.”可知,答案为B项。3.What is the main purpose of the passage?A.To introduce the tourism in some cities.B.To show the friendliness of different cities.C.To make a comparison between some cities.D.To analyze the nature of people from different cou
10、ntries.答案:B解析:目的意图题。根据全文内容可知,本文主要介绍了四个城市,这四个城市的人都非常友好。BAt first glance,Ronny looked like every other kid in the first-grade classroom where I volunteered as the Reading Mom.However,he arrived at school dirty every morning,and along with his outward appearance,Ronny stood apart from his classmates in
11、 other ways,too.His home was a mess and his parents never settled in one place.He had yet to live a full year in any one place.Every time when it was Ronnys turn to read,he would sit close to me.I watched his fingers move slowly under each letter as he struggled to sound out “Bud the Sub.”It sounded
12、 more like“Baw Daw Saw” when he said it because of his speech impediment and his difficulty with the alphabet.The year passed quickly and Ronny had made some progress but hardly enough to bring him up to grade level.A few weeks before the school year ended,I held an award ceremony.It took me a while
13、 to figure out where Ronny fit;I needed something positive,but there wasnt really much.I finally decided on “Most Improved Reader.”I presented Ronny with his certificate and a book.A few days later,I returned to the school to visit.I saw Ronny read the book.His teacher appeared beside me.“He hasnt p
14、ut that book down since you gave it to him.Its the first book hes ever actually owned.”Fighting back tears,I approached Ronny and asked,“Will you read me your book,Ronny?”He glanced up and nodded.And then,for the next few minutes,he read to me with more expression,clarity,and ease than Id ever thoug
15、ht possible for him.When he finished reading,Ronny closed his book and said with great satisfaction,“Good book.”At that moment,I knew I would get serious about my own writing career and do what that author had done,and probably still doescare enough to write a story that changes a childs life,care e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-795723.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年高中语文人教版选修《语言文字应用》配套课件:第3课 第2节 规矩方圆——汉字的简化和规范 .pptx
