分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型初中英语人教版九年级全一册 Unit10单元检测卷 (有答案).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:931201
  • 上传时间:2025-12-18
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:31.21KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    初中英语 人教版 九年级全一册 Unit10单元检测卷 有答案 九年级 一册 Unit10 单元 检测 答案
    资源描述:

    1、初中英语人教版九年级全一册单元检测卷 Unit 10Youre supposed to shake hands.满分100分,限时60分钟.单项选择(每小题1分,共15分)1.There wont be anyone else who loves us so deeply our parents.A.exceptB.besides C.besideD.without 1.答案A结合本题语境可知,除了我们的父母之外,再没有其他人会这么深深地爱着我们。故所缺的词是except。2.Why not read the novel?I think it is worth.A.readB.to readC

    2、.readsD.reading 2.答案Dsth.be worth doing是固定搭配,意为“某事值得被做”。故答案为D。3.They founddifficult to communicate with the boy.A.itB.thatC.thisD.one3.答案Afind后常用it作形式宾语。 4.Im not sure,but hes supposedsometime next week.A.returnB.returnsC.to returnD.returning4.答案C“应该做某事”表示为be supposed to do sth.。5.The box is. There

    3、is nothing in it. A.large B.fullC.empty D.heavy5.答案C题干中提到了“里面什么都没有”,由此可知,这个箱子是“空的”,故empty符合题意。6.I have got used to the life here, and I live asas before. A.happy B.happilyC.more happilyD.less happy6.答案B句意:我已经习惯这里的生活了,我和以前一样生活得很开心。本题考查as.as的搭配,as.as之间要用形容词或副词的原级,先排除C和D;修饰动词要用副词,故happily符合题意。7. Im ver

    4、y strong, so nothing will make memy mind.A.changeB.to changeC.changing7.答案A本题考查固定搭配。make sb. do sth.意为“使某人做某事”,make后要用省略to的动词不定式作宾补,故答案为A。8.She usedup late, but now she is used toup early.A.get;getB.to get;gettingC.to get;getD.get;getting 8.答案B根据used to do sth.和be used to doing sth.的搭配可知答案为B。9.What

    5、a nice day! You should go sightseeingwatching TV at home. A.because of B.instead of C.together with D.out of 9.答案B根据本题语境可知,我们应该去观光旅游,而不是待在家里看电视,故instead of符合题意。10.Im going to be out of town for a few days. Could youmy dog? With pleasure. A.take offB.take inC.take outD.take care of 10.答案D本题考查take短语,根

    6、据本题语境可知,说话人要对方帮助“照顾”狗,故答案为D。11.How about the report about the environment? Henry will give it to us as soon as he. A.arrives B.arrived C.is arriving 11.答案A本题考查as soon as引导的时间状语从句的时态。主句是一般将来时,故从句要用一般现在时。12.Would you please give this newly-published novel to Jack?Certainly,he comes back. A.beforeB.as

    7、soon asC.untilD.unless 12.答案B句意:请你把这本新出版的小说给杰克,好吗?当然可以,他一回来就给他。由此可知as soon as符合题意。13.jeans were invented over 100 years ago,theyre still in fashion today.A.BecauseB.IfC.AlthoughD.Since13.答案C句意:尽管牛仔裤在100多年前就被发明出来了,但是它们现在仍然很流行。本题考查连词。because因为;if如果;although尽管;since自从。根据句意可知选择C项。14.In my opinion,we can

    8、 improve our oral Englishwe often practice talking with others.A.unlessB.if C.untilD.though14.答案B结合本题语境可知,如果我们经常与他人一起练习,我们能够提高我们的英语口语。故所缺的连词是if。15. Do you know in America?Sure.Its the third Sunday of June.A.when Fathers Day is B.how is Fathers Day C.when is Fathers Day D.how Fathers Day is 15.答案A本题考

    9、查宾语从句的用法。根据宾语从句要用陈述句语序可排除B和C;再结合答语可知答案为A。.完形填空(每小题2分,共20分)Few people like changing their habits,good or bad.Whether it is smoking,drinking or overeating,they16“enjoying” them to the end.On every packet of cigarettes(香烟),people are warned against the17of smoking:“Warning:Cigarette Smoking Is Dangerou

    10、s to Your Health”.18,millions of them start smoking or go on smoking.Why? Facts show that families and surroundings(环境) play a very important part in19smokers.All those smokers come from smoking families or have smoking20or relatives.Films and TV plays also play a part.People21their “heroes” on TV d

    11、rinking alcohol(酒) or smoking cigarettes.“Heroes” seem to fear22,neither killing themselves nor killing others with alcohol and cigarettes.If they are not afraid of the harm of smoking and drinking,23should common people be afraid?The simple warning on the cigarette packet does not influence smokers

    12、 habits.Even24warnings,like showing pictures of smokers who have died of cancer,dont seem to work.Knowing and believing seem to be two25things.If smoking is really as harmful as doctors say,it is time for smokers to think about it and try to give it up!16.A.stopB.continueC.finishD.avoid17.A.chancesB

    13、.excusesC.causesD.dangers18.A.MoreoverB.AlsoC.HoweverD.Otherwise19.A.influencingB.explainingC.improvingD.describing20.A.parentsB.unclesC.brothersD.friends21.A.hearB.catchC.watchD.face22.A.somethingB.nothingC.anythingD.everything23.A.whatB.howC.whenD.why24.A.strongerB.worseC.longerD.harder25.A.simila

    14、rB.pleasantC.differentD.boring答案语篇解读本文是一篇说明文。很少有人愿意改变自己的习惯,无论是好是坏,他们宁愿一直保持下去。虽然人们都了解吸烟的危害,但事实证明,家庭和环境对他们的影响更大。因此,了解和相信吸烟的危害似乎是两码事。如果吸烟真的如医生所说的那样危害身体,吸烟者的确应该考虑戒烟了。16.B无论是吸烟、喝酒或者暴食,人们都会保持到最后。stop停止;continue继续;finish完成;avoid避免。由句中的to the end可知应选B项。 17.D在每个烟盒上都有警告,告诫人们吸烟的危害。chance机会;excuse借口;cause原因;dan

    15、ger危害。由下文Warning: Cigarette Smoking Is Dangerous to Your Health可知,应选D项。18.C虽然人们被警告吸烟有害健康,然而仍有数百万人在吸烟。moreover而且,此外;also而且;otherwise否则,要不然;however然而,故选C项。19.A根据下文 All those smokers come from smoking families or have smoking.可知,家庭和环境会对吸烟者产生很大的影响。explain解释;improve改善;describe描述;influence影响,故选A项。20.D承接上句

    16、,家庭和环境会对吸烟者产生很大的影响。parents,uncles,brothers均属家人或亲戚;friends属于周围的环境,故选D项。21.C人们在电视上看到他们的“英雄们”喝酒或吸烟。hear听见;catch抓住;face面对;watch观看,故选C项。22.B由下文neither killing themselves nor killing others with alcohol and cigarettes可知,银幕上的“英雄们”无所畏惧。故选B项。23.D要是银幕上的“英雄们”不害怕吸烟和喝酒的危害,普通人为什么要害怕呢?故选D项。24.A烟盒上简单的警告不能影响吸烟者的习惯,甚

    17、至更有力的警告似乎都无济于事。此处stronger warnings指的是更有力的警告。故选A项。25.C人们了解吸烟的危害和相信这个观点似乎是两码事。similar相似的;pleasant令人愉快的;boring无聊的;different不同的,故选C项。.阅读理解(每小题2分,共38分)ABefore the elevator was invented in the late 1800s,buildings were much smaller and lower,as people did not want to walk up and down stairs(楼梯)all day.Wit

    18、h the invention of the elevator came high-rise buildings and skyscrapers.Some people find elevators make them a little uncomfortable because there are many people all standing close in a small room.It is best just to relax and enjoy the ride.When the elevator doors open,stand aside and let everyone

    19、out before you try to get in.Even if you are in a hurry,its impolite to push someone so that you can get into an elevator.Dont stare at(盯着看)people or stand too close.Try to keep your eyes looking ahead or you could make others feel nervous or uncomfortable.If you have to move past people to get out

    20、of the elevator,say“Excuse me,please”or“Im sorry”rather than just pushing them out of the way.Others will understand it if you show some politeness.If you are standing close to the buttons(按钮),ask others what floors they are going to and press the buttons for them.This is considered to be polite.In

    21、case of emergency(紧急情况),follow the instructions written inside the elevator and try to keep others calm.26.The elevator was invented.A.in 1800B.in 1899C.in the 18th centuryD.in the 19th century27.Before the elevator was invented,buildings were.A.big enoughB.tall enoughC.low and smallD.huge but low28

    22、.The underlined word“skyscrapers”means“”in Chinese.A.天窗B.摩天大楼C.天桥D.冲天火箭29.According to the passage,if you stare at someone in an elevator,he or she may feel.A.uncomfortableB.angryC.strangeD.calm30.If you have an emergency in an elevator,you should.A.cry for help loudlyB.knock on the door loudlyC.fol

    23、low the elevator instructionsD.call the police for help答案26.D结合第一段中的“.the elevator was invented in the late 1800s.”可知答案为D。27.C结合第一段中的“Before the elevator was invented in the late 1800s,buildings were much smaller and lower.”可知答案为C。28.B画线的词skyscrapers和high-rise buildings(高楼大厦)是并列关系,故skyscrapers意为“摩天大

    24、楼”。29.A结合第四段内容可知答案为A。30.C结合最后一段内容可知答案为C。BChina is a nation of etiquette(礼仪).Chinese people are among the most hospitable people in the world.If foreigners visit a Chinese family,they would be surprised at the warmth that they would receive as guests.When you visit a Chinese family,the host usually m

    25、akes tea for you.Then he will serve you snacks(小吃)like biscuits or candy.Someone in the family will also chat with you,never letting you feel lonely.At the same time,other family members will prepare a meal for you.Chinese people treat(款待)their guests with a big meal.They always present more food th

    26、an the guest can eat.On the table,the guests must be the first to eat.Perhaps one of the things that surprise a western guest most is that the Chinese host likes to pick food for visitors,which wont happen at western tables.The Chinese family go out of their way to make you feel at home.As you are d

    27、one eating,the host usually says,“It seems that you didnt eat much.Please have more.” Although you tell them you are full,they still put more food in your bowl.Being warm and hospitable has long been an important part of Chinese culture and tradition.As Confucius(孔子)said thousands of years ago:To me

    28、et friends from afarHow happy we are!31.What does the underlined word “hospitable” mean in this passage?A.好客的B.勤劳的C.朴实的32.As a guest in a Chinese family,you are usually offeredby the host.A.coffee and snacksB.juice and snacksC.tea and snacks33.Why does a western visitor feel surprised when the host

    29、picks food for him?A.Because he thinks its not polite.B.Because he thinks its not necessary.C.Because it wont happen in western countries.34.What the Chinese family do for the guests is to.A.make them feel at homeB.show their wealthC.make them feel uncomfortable35.Whats the meaning of the words by C

    30、onfucius at the end of the passage?A.学而时习之,不亦说乎?B.有朋自远方来,不亦乐乎?C.人不知而不愠,不亦君子乎?答案语篇解读本文为说明文。文章详细描写了中国家庭是如何招待客人的,正如几千年前孔子所说的:有朋自远方来,不亦乐乎?31.A词义猜测题。根据文章主题可知主要介绍中国人的热情好客。32.C细节理解题。由第二段第一句和第二句“When you visit a Chinese family,the host usually makes tea for you.Then he will serve you snacks(小吃) like biscuit

    31、s or candy.”可知答案选C。33.C细节理解题。由第三段第五句“Perhaps one of the things that surprise a western guest most is that the Chinese host likes to pick food for visitors,which wont happen at western tables.”可知答案选C。34.A细节理解题。由第三段的“The Chinese family go out of their way to make you feel at home.”可知选A。35.B推理判断题。文章主要介

    32、绍中国作为礼仪之邦是如何做到热情好客的,因此本句是就“friends”而表明的观点。CIts said that about 55% of communication is unspoken, so in fact,our bodies are actually saying more than our words.I find that the key to a successful conversation in any language is to speak to people not only in their spoken language but also with the bo

    33、dy language they know best.Britain, along with much of Northern Europe,has a non-touch culture,so“personal space”is very important.In a formal(正式的)situation,we would usually greet each other with a handshake.Informally,but not so often, my British friends and I would greet with a hug.Hardly ever wou

    34、ld we greet with a kiss on the cheek,let alone a hug and two kisses on the cheek!Here in the south of Italy,and in many different parts of the world,both men and women greet with two kisses on the cheek,use a lot of hand signs and often touch each other.In other words,little personal space is left b

    35、etween people when communicating.At university,I have learnt to successfully communicate in spoken Italian.And since I moved to live with the local people,I have also started to pick up their body language.Sometimes,I find myself not knowing what hand signs to use when expressing myself.However,what

    36、 I know for sure is that I would miss the opportunity to fully put myself in the Italian culture if I keep my personal space unbroken.Here are 5 body language tips in Italy:*Use different signs:head,arms and hands.*Use facial expressions.Always smile at people!It is said that smiling is the most pow

    37、erful unspoken way to communicate friendliness.*Use eye contact(交流),because“the eyes are the window to the soul.”*Dont worry about personal space.Italians are a people who like to use the sense of touch,so moving away or keeping your distance may be considered as being unfriendly.*Touch.When meeting

    38、 and leaving,always shake hands.36.In Britain,people usually greet each other with.A.a warm hugB.a handshakeC.a kiss on the cheekD.two kisses on the cheek37.The writer uses Britain and Italy as examples to show.A.men and women greet in the same wayB.Italians are more friendly than the British people

    39、C.keeping personal space is very important in any countryD.people in different countries use different body language38.From Paragraph 3,we can learn that the writer.A.likes to keep his personal spaceB.tries to learn Italian body languageC.knows little about Italian hand signsD.keeps using British bo

    40、dy language in Italy39.What is the most powerful unspoken way to show friendliness in Italy?A.Hand signs.B.Smiling.C.Eye contact.D.Touch.答案语篇解读本文是关于身体语言的文章。文章介绍了英国和意大利的不同的身体语言。36.B由第二段中的“In a formal(正式的) situation, we would usually greet each other with a handshake.”可知答案为B。37.D作者用英国和意大利做例子,为的是说明不同国家

    41、的人使用不同的身体语言,故答案为D。38.B由第三段中的“.I have also started to pick up their body language.”以及其后的描述可推断,作者努力想要学习意大利人的身体语言,故答案为B。39.B由Here are 5 body language tips in Italy:的第二条描述中的“It is said that smiling is the most powerful unspoken way to communicate friendliness.”可知答案为B。DSmart phone,poor sightLook around a

    42、nd youll see people busy on their smart phones.Smart phones do make our lives easier.But have you ever thought about what they mean to your eyes?According to a study,half of British people own smart phones and they spend an average(平均)of two hours a day using them.There has been a 35% increase in th

    43、e number of people in the UK who suffer from short-sightedness(近视)since smart phones were introduced there in 2019.Staring(盯)at smart phones for long time gives you dry eyes.When looking at something in the distance,your eyes automatically blink(自动眨眼)a certain number of times.However,when you look a

    44、t things closer to your face,the blinking slows down.This reduces the amount of tears and causes discomfort in your eyes.Another bad habit is using smart phones in dark rooms before going to sleep.If you look at a bright screen while your pupils(瞳孔)become larger,too much light enters your eyes.This

    45、can do harm to the eyes and cause a disease called glaucoma(青光眼).While youre probably not going to stop using your smart phone,there are a few things you can do to protect your eyes.Hold your phone at least 30 centimeters away from your eyes when using it.Take a break every hour and try the followin

    46、g:look at something at least five meters away from you and then focus on the tip of your nose.Repeat this several times.It should reduce the discomfort in your eyes.40.The article is mainly about.A.the rules to obey when using smart phonesB.the harm that smart phones do to users eyesC.the reasons wh

    47、y teenagers get short-sightednessD.advantages and disadvantages of smart phones41.From Paragraph 2,we learn that.A.half of the British people began to use smart phones 17 years agoB.each of the British people spends two hours a day on smart phonesC.more British people have suffered from short-sighte

    48、dness since 2019D.the number of British people who own smart phones increases by 35%42.According to Paragraph 3,using smart phones improperly may cause.A.too many blinksB.more tears in the eyesC.smaller pupilsD.dry eyes and glaucoma43.Which of the following is suggested by the writer?A.Dont use the

    49、phone for over an hour without a break.B.Hold the phone at least half a meter away from the eyes.C.Turn off your phone for a couple of hours every day.D.Look at something green far away for several minutes.44.This article is written to advise people.A.not to buy smart phonesB.to stop using smart pho

    50、nesC.to make full use of smart phonesD.to use smart phones properly答案语篇解读本文是说明文。题材为科普知识。向我们介绍了智能手机对眼睛的伤害。从具体的调查结果到科学的解释很有说服力,同时也介绍了一些注意事项来帮助我们保护视力。40.B主旨大意题。通读全文可知本文主要介绍智能手机对人眼睛的伤害。41.C细节理解题。由第二段中的调查结果可知选C。42.D细节理解题。由第三段第一句和最后一句可知。43.A细节理解题。由最后一段中的Take a break every hour.可知。44.D主旨大意题。通读全文可知作者在告诉大家要正

    51、确使用智能手机,以免伤害眼睛。.书面表达(共27分)加拿大中学生Peter在你校学习期满,回国后写来一封感谢信,同时指出了同学们的一些不良行为。假如你是学生会主席李华,请根据要点提示给Peter回一封电子邮件。要点提示:1.表示感谢;2.表达意愿(告别高声喧哗、乱丢乱扔等不良行为);3.要求:1.80词左右。开头和结尾已给出,不计入总词数。2.文中不能出现自己的姓名和所在学校的名称。Dear Peter,Im glad to receive your email.Best wishes!Yours,Li Hua答案写作要点1.本文属于应用文,主体时态应是一般将来时。2.内容要点:(1)表示感谢

    52、;(2)表达意愿;(3)3.词数:80词左右。参考范文Dear Peter,Im glad to receive your email.Thank you for telling us so much.Im very sorry for what we have done.As students,we should learn to have good habits.First,we will keep quiet in public.Also,we will no longer throw things here and there.Whats more,we wont write or draw on the desks and other places,and we will be more polite to others.Id like to invite you to visit our school again.Im sure you will see a clearer school.Best wishes!Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:初中英语人教版九年级全一册 Unit10单元检测卷 (有答案).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-931201.html
    相关资源 更多
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》407(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》407(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 天津市重点中学五区三县2020届高三毕业联考试卷(二)数学试卷 WORD版含答案.docx天津市重点中学五区三县2020届高三毕业联考试卷(二)数学试卷 WORD版含答案.docx
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》406(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》406(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》403(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》403(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》402(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》402(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》398(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》398(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》396(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》396(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分学校2020-2021年高一下学期期中英语试题精选汇编:完形填空专题 WORD版含答案.docx天津市部分学校2020-2021年高一下学期期中英语试题精选汇编:完形填空专题 WORD版含答案.docx
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》392(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》392(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》391(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》391(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分学校2020-2021年高一下学期期中英语试题精选汇编:单项填空专题 WORD版含答案.docx天津市部分学校2020-2021年高一下学期期中英语试题精选汇编:单项填空专题 WORD版含答案.docx
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》38(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》38(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》388(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》388(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》385(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》385(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》380(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》380(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》379(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》379(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》378(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》378(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》36(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》36(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》368(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》368(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》365(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》365(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》362(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》362(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》360(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》360(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》358(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》358(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》357(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》357(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》354(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》354(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》353(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》353(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》351(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》351(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 天津市部分区初中毕业生学业水平考试第二次模拟练习化学.docx天津市部分区初中毕业生学业水平考试第二次模拟练习化学.docx
  • 2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》350(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt2012高一历史课件:1.2《第二节走向大一统的秦汉政治》350(人民版必修1).PPT(人民版必修1).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1