初中英语人教版九年级全一册 Unit9单元检测卷 (有答案).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 初中英语 人教版 九年级全一册 Unit9单元检测卷 有答案 九年级 一册 Unit9 单元 检测 答案
- 资源描述:
-
1、初中英语人教版九年级全一册单元检测卷 Unit 9I like music that I can dance to.满分100分,限时60分钟.单项选择(每小题1分,共15分)1.These bananas are about 5 kilos total.Would you like to buy them?Sure.How much are they?A.forB.onC.inD.at1.答案Cin total是固定搭配,意为“共计”。2.They say that they will try their best their dreams.A.achieveB.achievingC.to
2、achieveD.achieved2.答案Ctry ones best to do sth.是固定搭配,意为“尽某人最大努力做某事”。3.Beijing is one of cities in the world.A.bigB.biggerC.biggestD.the biggest3.答案D“one of+the+形容词最高级+名词复数”为固定用法,故选D。4.We dont need to rush. We still havetime. A.plenty ofB.a fewC.a number ofD.a little bit 4.答案A句意:我们不必这么匆忙,我们还有许多时间。故ple
3、nty of符合题意。5.! Its not the end of the world. Lets try again.A.Put up B.Set up C.Cheer up D.Pick up 5.答案C句意:振作起来吧!这不是世界末日。让我们再试一次吧。结合本题语境可知,所缺的句子是C,cheer up的含义是“振作起来”。6.They are going to have a celebration for their marriage. Theyfor ten years. A.have marriedB.got married C.have been marriedD.married
4、 6.答案C根据for ten years可知,要用延续性的have been married。7.We preferswimming rather thanTV. A.to go;watchB.going;watching C.to go;watchingD.going;watch 7.答案A根据prefer to do sth. rather than do sth.的固定搭配可知答案为A。8.I missed the beginning of the concert. The beginning was very wonderful. A.What a pity!B.Good luck!
5、C.Congratulations!D.Youre welcome. 8.答案A题干中提到了“我错过了演唱会的开头”,由此可推断合适的选项是“What a pity!”。9.EverybodyHangzhou for its beautiful scenery, so millions of people go and visit it every year. A.hatesB.praisesC.warnsD.encourages 9.答案B根据本题语境可知,每个人都“称赞”杭州的美景,故答案为B。10.The water wasfor several hours while the work
6、ers repaired the pipes. A.taken offB.shut offC.set offD.got off 10.答案B根据本题语境可知,在工人修理水管的时候,水要被关闭好几个小时,故shut off符合题意。11.By the end of the last term, weabout 2019 English words. A.will learnB.learnC.are learningD.had learned 11.答案D根据by the end of the last term可推断,正确的时态是过去完成时。12.The red skirtmy mother b
7、ought for me is made of cotton. A.that B.whenC.who D.whose12.答案A本题考查定语从句的关系代词。先行词是skirt,关系代词在定语从句中作宾语,故that符合题意。13.Running Man is a very relaxing TV programis hot among the young people. A.what B.which C.whoD.whom 13.答案B先行词是TV program,关系代词在定语从句中作主语,故which符合题意。14.Jim, how do your parents like country
8、 music?my dadmy mom likes it. They both like country music.A.Either.orB.Not only.but also C.Neither.nor 14.答案B句意:吉姆,你父母觉得乡村音乐怎么样?不仅我爸爸,我妈妈也喜欢,他们两个都喜欢乡村音乐。结合本题语境可知,not only.but also“不仅而且”符合题意。15.Mike cant go to the party with us because he has to stay at home and look after his mother. , we wont wait
9、 for him any more. A.After allB.In that caseC.For exampleD.Above all 15.答案B根据本题语境可知,既然那样,我们就不再等他了,故答案为B。.完形填空(每小题1分,共15分)My parents always told me that I couldnt dance,because it was a girls sport.But I never gave up my dream of becoming a dancing star.I practiced secretly,learning from books,movies
10、,and shows.However,without my parents support,that16seemed all but impossible to reach.One summer,my little sister Maggie was going to dance lessons.I immediately asked17parents for permission(允许)to take her to the lessons.What a18chance to learn dancing!One afternoon,I was practicing a new dance in
11、 my room,when Maggie walked19.“Whats the matter,Maggie?” I stopped20.“Denis,you are a great dancer!Can you help me?”“What is it?”I wondered.“Therell be a dancing performance in my school,21the boys think Im slow,and none of them wants to be my partner.22you dance with me for it?” She looked at me an
12、xiously.“You can be a good dancer!” I encouraged her.“Lets show those people that they have been 23all along.”In the following months,we24every evening,hiding from my parents.I was having a fantastic time and25Maggie improved a lot.Finally came the big day.I became26when I heard my parents would com
13、e to watch the performance.As the27began,I took a deep breath and tried to calm down.We moved perfectly,shining with pride.From the cheering of the crowd,I was sure we had28.My heart was beating wildly when I saw my29coming towards me.He put his hand on my shoulder.“Well done,Son.Though it is hard f
14、or me to admit it,you really looked like you30this stage(舞台).Go for it and make us proud.”Id been waiting for this moment for so long.I knew that the road ahead wasnt going to be easy,but I wouldnt give up.I wanted nothing more in life than to dance.16.A.line B.dream C.answer D.message17.A.my B.your
15、 C.his D.her18.A.similar B.funny C.good D.strange19.A.out B.away C.through D.in20.A.drawing B.dancing C.singing D.writing21.A.but B.or C.so D.if22.A.Need B.Must C.Could D.Should23.A.sad B.lazy C.sorry D.wrong24.A.chatted B.rested C.slept D.practiced25.A.first B.soon C.never D.seldom26.A.shy B.bored
16、C.nervous D.angry27.A.music B.lesson C.meeting D.party28.A.arrived B.finished C.succeeded D.regretted29.A.father B.mother C.sister D.classmate30.A.took away B.paid for C.fell into D.belonged to答案语篇解读本文主要讲述了虽然作者的父母不同意他跳舞,但他坚持追求自己的梦想的故事。16.B根据I never gave up my dream可知答案为B项。17.A句意:我立刻请求我的父母允许我带她去上课。18
17、.C句意:多么好的学习跳舞的机会啊!在第一段提到“I practiced secretly,learning from books,movies,and shows.”,现在可以借带妹妹上舞蹈课的机会学舞蹈,这真是一个好机会。故正确答案为C项。19.D一天下午,我正在我的房间里练习一个新的舞蹈时,Maggie走了进来。20.B上文提到我在房间正在练习一个新的舞蹈,这时Maggie进来找我,所以我停止跳舞。故正确答案为B项。21.A句意:在我的学校将有一场舞蹈演出,但是男孩子们认为我慢,他们没有人想成为我的舞伴。前后为转折关系,用连词but。22.C根据语境可知,此处表请求,故正确答案为C项。2
18、3.D句意:让我们给那些人看看他们一直是错的。根据语境可知正确答案为D项。24.D句意:在接下来的几个月,我们每天晚上都避开我的父母进行练习。25.B句意:我过得非常愉快并且很快Maggie也提高了很多。26.C根据后面一句中“试图平静下来”可知“我紧张”,故正确答案为C项。27.A句意:当音乐开始时,我深吸了一口气并试图平静下来。28.C从人们发出的喝彩声判断,演出成功了。29.A根据后面的“Son”可排除C、D两项,根据“He put his hand on my shoulder.”可知答案为A项。30.D句意:虽然对于我来说承认它很难,但你的确看起来属于这个舞台。take away拿走
19、;pay for为付钱;fall into落入;belong to 属于。故正确答案为D项。.阅读理解(每小题2分,共30分)ANameWriterGary D.Schmidt(American,1957)Theodore Geisel(American,1904)Paulo Coelho(Brazilian,1947)Kate Wiggin(American,1856)PublishingTimeOver 5 years agoIn 1957In 1988In 1903ThemeDevelopment of a boys mindA natural and easy attitude to
20、lifeA boys journey of following his dreamA positive attitude to difficultyAchiev-ementWinning the Newbery MedalAttracting readers all over the worldBreaking the Guinness recordBeing one of the most popular booksWord box:publish出版achievement成就Newbery Medal纽伯瑞文学奖Guinness吉尼斯根据表格所提供的信息选择最佳答案。31.of the b
21、ooks in the form were written by American writers.A.TwoB.ThreeC.Four32.The book that came out in 1957 was written by.A.Gary D.SchmidtB.Paulo CoelhoC.Theodore Geisel33.If you want to know how a boys mind developed,you should chooseaccording to the form above.A.The Wednesday WarsB.Rebecca of Sunnybroo
22、k FarmC.The Alchemist34.The book that broke the Guinness record came out.A.in 1947B.in 1988C.in 190335.Which of the following is NOT true according to the information above?A.The theme of the book The Cat in the Hat is a natural and easy attitude to life.B.Only one of the four books won the Newbery
23、Medal.C.The book with the theme of a positive attitude to difficulty came out when the writer was 41 years old.答案31.B细节理解题。根据第二行(Writer)介绍作者的具体情况可以推断出B。32.C细节理解题。根据第三行(Publishing Time)中的In 1957对应的作者可知选C。33.A细节理解题。根据第四行(Theme)中的Development of a boys mind对应的书名可知选A。34.B细节理解题。根据第五行(Achievement)中的Breakin
24、g the Guinness record对应的出版时间可以判断出答案选B项。35.C推理判断题。The book with the theme of a positive attitude to difficulty是在1903年出版的,本书作者出生于1856年,所以可以计算出出版这本书时作者是47岁,故应该选C项。BDay and night across China, groups of middle-aged retirees, mostly women, gather together to dance in open space, like squares and parks. T
25、hey are known as“guang chang wu da ma”.Their love for square dancing has made them a national phenomenon.However,some people dont think highly of it.Their music is too loud, and they take up too much public space.Besides, they even dance at improper(not proper)placessuch as the square in front of th
26、e Louvre in Paris, where Chinese tourists broke into a dance last year.Even so, the dancers are growing in number and style. Li Dong, 46,is a pioneer in this field.“In addition to keeping fit, square dancing has become so popular because older people who are free from work and from raising children
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《金版学案》2014-2015学年高中语文(人教选修 新闻阅读与实践)课件:第11课漫步在无人区第.ppt
