《金牌学案》2016秋英语外研版必修2听说训练3 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语外研版必修2听说训练3 WORD版含答案 金牌 2016 英语 外研版 必修 听说 训练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、听说训练3Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。New York has a second nickname,“the city that never sleeps”,an insomnia metropolis in perpetual motion.Like the city,the subway never rests.It runs 24 hours a day,7 days a week.Its the fastest way to get around.Average speed on asphalt is 10 kilometers per h
2、our.Average speed on rails,48 kilometers per hour.Conceived in the 19th century,it was the worlds first subway with four tracks service,two local tracks,two express.No waiting.In a city chokes by congestion,the subway was a breakthrough.New York has a second nickname,“the city that never sleeps”,an
3、insomnia metropolis in perpetual motion.Like the city,the subway never rests.It runs 24 hours a day,7 days a week.Its the fastest way to get around.Average speed on asphalt is 10 kilometers per hour.Average speed on rails,48 kilometers per hour.Conceived in the 19th century,it was the worlds first s
4、ubway with four tracks service,two local tracks,two express.No waiting.In a city chokes by congestion,the subway was a breakthrough.答案:nicknamenIkneIminsomniaInsmnimetropolismtrplIsperpetualppetulsubwaysbweIaverage vrIdconceivedknsivdchokestkscongestionkndestnbreakthroughbreIkruPart B听录音回答
5、问题1.听第一段对话,并回答录音提问的第1题。对话仅播放一遍。W:Where will you and your family go and spend your summer vacation?M:We are arranging for a holiday to Europe.We will stay in Italy for three days,France for five weeks,Switzerland for two days.听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:How many days will they stay in Italy and Swit
6、zerland?Question 1:Answer 1:2.听第二段对话,并回答录音提问的第23题。对话播放两遍。M:Hi,Jane.W:Hi.How are you getting on?M:Oh,not bad.Say,I was just wondering whether youd like to go swimming with me this Saturday afternoon.W:Oh,Id like to.But Im afraid I cant.Ill have to attend a meeting.M:Oh,thats too bad.W:But Ill be free
7、 in the evening.M:Shall we go to dance?W:Thats a good idea.听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:Why cant Jane go swimming this Saturday afternoon?Question 2:Answer 2:听提问,回答第3个问题。提问读两遍:Question 3:What are they going to do on Saturday evening?Question 3:Answer 3:答案:Question 1:How many days will they stay in I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《重庆专用》2014高考语文二轮回扣与规范课件:第2章 课本文言文再回归训练2.ppt
