新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册练习:单元素养测评 UNIT 1 BACK TO SCHOOL WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册练习:单元素养测评 UNIT BACK TO SCHOOL WORD版含答案 新教材 20
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养测评 (一) Unit 1(时间: 120分钟满分: 150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: We already have a sofa. I think its a good one. W: I dont lik
2、e it. Its brown, but the curtains are green and the floor is light blue. They dont match well. 1. Whats the color of the sofa? A. Green. B. Light blue. C. Brown. 答案: CText 2M: I need to take some medicine. I think I got a cold. W: Well, you might want to drink some water first. I havent seen you hav
3、e anything to drink all day, even while we were having lunch. 2. What does the woman advise the man to do? A. Eat some food. B. Take some medicine. C. Drink some water. 答案: CText 3M: Miss Green, Tom cant come to work this afternoon. He was injured in an accident and hes in the hospital now. W: Oh, p
4、oor Tom. Lets go and see him when our work is done. 3. Where does the conversation take place? A. In an office. B. In Toms home. C. In a hospital. 答案: AText 4M: My mothers coming to visit. W: Oh, no! Ive got to get ready! Shes going to tell me that everythings a mess! Lets see. . . I have to do the
5、laundry, clean the floors, wash the windows, bake some bread and. . . 4. How does the woman sound? A. Nervous. B. Sad. C. Angry. 答案: AText 5M: Im so tired! Ive been up late studying for the physics exam for the last two nights. W: I have, too. We should probably go to bed early tonight, though, sinc
6、e the exam is tomorrow. Its important to get a rest and eat a good breakfast before taking a test. 5. What are the speakers mainly discussing? A. Their exam schedules. B. Their recent sleep habits. C. Their physics exam results. 答案: B第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、
7、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6M: Hi, Nina! Can you tell me about the class trip? I wasnt at school for Mrs Greens lesson this morning. W: OK, Tom. Well, its to the Science Museum. M: Great! What will we see there? W: Were going to a
8、 special exhibition about birds. But there are lots of other things to see too. M: Cool! How much is it? W: The ticket for the exhibition is only three pounds, but we have to pay twelve pounds each to include lunch and the bus. M: I see. Thanks. 6. Whats the probable relationship between the speaker
9、s? A. Classmates. B. Guide and tourist. C. Teacher and student. 答案: A7. How much will the man pay for the trip? A. 3. B. 9. C. 15. 答案: C听第7段材料, 回答第810题。Text 7M: Hi, Cathy. How are you doing? W: Im well, thanks, Paul. How are you? M: Im fine. Im just calling to get some directions from the airport fo
10、r when I come to meet you next week. W: OK, well . . . when you arrive, there is a taxi stand straight outside. It is probably your best choice in terms of getting to my office from the airport. There is a bus as well which costs you only $5. M: OK, but youd recommend a taxi, would you? W: Yeah. M:
11、OK, and how much do you think that would cost? W: About $20. And it should take you more than 30 minutes to get to the office. M: So I will have plenty of time to make our three-oclock meeting, then. W: Oh, yes. M: Great! Thanks very much. Bye! W: No worries. Look forward to seeing you. 8. Why does
12、the man call the woman? A. To get some directions to her office. B. To confirm the meeting place. C. To ask her to pick him up. 答案: A9. How much does it cost the man by taxi? A. About $5. B. About $20. C. About $30. 答案: B10. What time will the speakers have a meeting? A. At 2: 30. B. At 3: 00. C. At
13、 3: 30. 答案: B听第8段材料, 回答第1113题。Text 8W: Well, I see you have got your books, George. But are you readingLooks like you are just coloring. M: I am marking the important parts of the book. The colors are for different things. W: Like what? M: Main ideas are yellow, important details to remember are pin
14、k,and the light green is for difficult ideas. W: This seems like a lot of activities. Arent you wasting your time? M: I dont think so, Mom. Ill read it all tonight, Ill listen to it tomorrow, and then when its time to study, I will already know most of the information. W: In my day, we just read the
15、 book and tried to remember the information. M: The teacher told us the importance of active reading and its the best way to learn whatever speed you choose. W: I see. And whats this notebook for? M: Thats for taking notes. W: What kind of things do you write down? M: Sometimes I write a summary. On
16、 this page, I write down questions. And of course, I have another page where I write down new words. 11. What does the woman think George is doing? A. Reading. B. Coloring. C. Writing. 答案: B12. Why are some of the texts marked in light green? A. They are difficult. B. They are main ideas. C. They ar
17、e important details. 答案: A13. Why is active reading useful for George? A. It helps students learn new words. B. It shows students what they already know. C. It helps students learn at their own speed. 答案: C听第9段材料, 回答第1417题。Text 9M: Excuse me, madam? W: Yes, sir. How can I help you? M: Im a guest in
18、Room 115. I have some free time this afternoon, so I want to go to see a park, a museum, or something like that. What would you suggest? W: Uh. . .Central Park on a sunny day like today is nice. M: Central Park? Dont the clubs play baseball there? W: Thats right. In fact, they have a game there at 3
19、: 00. If you want to see a museum about natural history, I think American Museum of Natural History is worth a visit. It is next to the park. M: Great. How do I get there? W: Go north one block and take the subway. Nothing gets you in or out of Central Park faster than it. M: Well, the game starts i
20、n one hour, so Id better go now. Thanks for your help. W: Have a good time! 14. Where does the conversation take place? A. In a park. B. At a hotel. C. In the street. 答案: B15. What is the weather like today? A. Sunny. B. Rainy. C. Cloudy. 答案: A16. How will the man probably go to Central Park? A. By
21、bus. B. By taxi. C. By subway. 答案: C17. What time is it probably now? A. 2: 00 p. m. B. 3: 00 p. m. C. 4: 00 p. m. 答案: A听第10段材料, 回答第1820题。Text 10This is an announcement from the headmasters office. This is an earthquake safety exercise. repeat, this is an earthquake safety exercise. Students, please
22、 take cover under your desks and use your arms to protect your head. Do not move until your teachers tell you to. Teachers, make sure all classroom doors are not locked and nothing is blocking the doors. Youll need to make sure that all students are paying attention and doing everything correctly li
23、ke what weve been practicing. Teachers, please try to keep your students as calm as possible. You can use the yellow radios in your desks to communicate with me and other teachers if necessary. No one is allowed to leave the classrooms for any reason until the alarm has stopped. Once you hear that t
24、he bell has stopped, line up quickly and walk outside to the playground. Make sure that you stay with your class at all times. Once we are all outside, I will make another announcement, and we can then return to our normal activities. 18. What is happening at the school? A. A fire. B. A safety exerc
25、ise. C. An earthquake. 答案: B19. What should teachers do? A. Set the alarm. B. Keep the students calm. C. Lock all classroom doors. 答案: B20. When should students return to their normal activities? A. Once the bell stops. B. At the end of the day. C. After the second announcement. 答案: C第二部分阅读(共两节, 满分5
26、0分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。ALONDON Life for Cathy Hagner and her three children is set to permanent(永久的) fast-forward. Their full school day and her job as a lawyers assistant are busy enough. But Hagner also has to take the two boys to soccer or hockey or bas
27、ketball while dropping off her daughter at piano lessons or Girl Scout Club. Often, the exhausted family doesnt get home until 7 pm. There is just time for a quick supper before homework. In todays world, middle-class American and British parents treat their children as if they are competitors racin
28、g for some finishing line. Parents take their children from activity to activity in order to make their future bright. It seems that raising a genius has become a more important goal than raising a happy and well-balanced child. “Doctors across the country are reporting a growing number of children
29、suffering from stomachaches and headaches due to exhaustion and stress, ” says child expert William Doherty of the University of Minnesota. Teachers are dealing with exhausted kids in the classroom. Its a very serious problem. Many children attend after-school clubs by necessity. But competitive pre
30、ssures also create an explosion of activities. They include sports, language, music and math classes for children as young as four. “There is a new parenting trend(趋势) under way which says that you have to tap all your childs potential(潜能) at a young age; otherwise you will let him down, they will b
31、e unhappy, ” says Terry Apter, a Cambridge-based child and adolescent psychiatrist(青少年精神病专家). “It isnt entirely new: there have always been pushy parents. But what was previously(以前) seen as strange behaviour is now well accepted. ”【语篇概述】现在的英、美中产家庭的父母让孩子们参加各种课外俱乐部, 学习体育、语言、音乐、数学等, 把孩子们变成了学习的机器, 孩子们感
32、到不幸福。21. From the second paragraph of this passage we can find that _. A. Hagner wastes much time helping her childrens lessonsB. Hagner doesnt spend much time on her full-time jobC. Hagner is interested in sports and musicD. Hagner busies herself by following a trend【解析】选D。段落大意题。本段主要说Hagner忙于接送两个儿子
33、和一个女儿去上各种各样的辅导班, 因为这在英国中产家庭中也算一种潮流, 故选D。22. British parents, as the writer described in this passage, _. A. treat their children as sports playersB. pay no attention to their childrens lessonsC. bring up their children in a simple wayD. give their children little time to develop freely【解析】选D。推理判断题。从
34、文章内容可以看出, 在英国, 孩子们在学校已经够累了, 回到家里, 父母亲还要他们参加课外俱乐部的一个又一个活动, 孩子们自由发展的空间当然没有了。23. The writers opinion about after-school clubs is that _. A. activities in the country are too competitiveB. children should attend four clubs at a timeC. some clubs result in competitive pressuresD. clubs should have more s
35、ubjects for school children【解析】选C。推理判断题。第 六 段第四句话“ But competitive pressures also create an explosion of activities ”表现了作者的观点。BStop wasting your time thinking of reasons for your failures. Instead, realize that the seeds of success were planted within you when you were born. Only you have the power
36、to make those seeds grow. The seeds, and the power to grow them, are contained in the most awesome machine ever created: the human mind. Success is a choice and not a chance. You were born a winner. You were born rich. You can be a success if only you make the right choice. You cannot be successful
37、without first developing your self-confidence. Your level of self-confidence is always based on the degree of control that you are able to exercise over yourself, and thus over your life. People with low self-confidence are people who do not believe that they have any power, or responsibility for th
38、eir lives. They are always victims. They are leaves tossed(摇摆) by the winds of chance blown about with any sudden change in the weather. You can exercise control over your life only to the degree that you believe that you are responsible for whatever happens in your life. Failures think that everyth
39、ing happens by accident while successful people realize that they are responsible. Everything happens as a result of something. If we can identify(确定) the cause, we can control the effect. We are responsible for what we choose to accept and believe. One generally rises to the level that one expects.
40、 We are responsible for setting our expectations. Our success depends upon our level of confidence. In all areas of your life, whether they are financial, physical, emotional, or spiritual, you are responsible. Once you recognize this, accept it, and firmly believe it, you are on the road to success
41、. 【语篇概述】本文告诉我们每一个人生来都可以成功, 也可以富裕, 那么如何做到呢? 就在于你是否能够让成功的种子发芽。24. People with low self-confidence are compared to leaves because they_. A. dont have the power to face their fateB. are ready to change their mindsC. cant exercise control over themselvesD. are easily affected by windy weather【解析】选C。细节理解题
42、。根据文章第三段第三句 “People with low self-confidence are people who do not believe that they have any power, or responsibility for their lives. ”可知, 不自信的人是因为他们不相信自己有能力, 也不相信自己能够为自己的生活做主, 他们就像随风摇摆的落叶, 故选C。25. Losers would think that_. A. their failure is only because of bad luckB. they dont make efforts to s
43、ucceedC. success is the result of hard workD. working hard will lead to success【解析】选A。细节理解题。根据第四段最后一句 “Failures think that everything happens by accident while successful people realize that they are responsible. ” 可知, 失败者总是认为事情的发生都是偶然的。故选A。26. It can be inferred from Paragraph 5 that_. A. what we b
44、elieve in is the result of creative mindB. whether we will succeed depends on our attitudesC. setting our expectations is vital before taking actionD. knowing cause and effect is the key to future success【解析】选B。推理判断题。根据第五段最后两句 “We are responsible for setting our expectations. Our success depends upo
45、n our level of confidence. ”可知, 人们的思想和信念决定一切, 走向成功需要对自己充满期望和自信, 故选B。27. The last paragraph serves as _. A. an introduction to another topicB. a comparison between two viewsC. the proof of the authors pointsD. the conclusion of the argument【解析】选D。推理判断题。最后一段主要总结整篇文章的内容, 即要对你自己的生活负责, 要坚信这一点, 这样你才会走向成功,
46、 故选D。CTwo years ago, I wrote about how lucky we are to be able to travel the world. Most people never leave their own country, let alone their continent. In the “quit your job to travel the world” cheerleading on travel websites, we often forget that its not easy for everyone, especially for those w
47、ho are too sick, have parents or children to care for, face great debt, or work three jobs just to make rent. After all, 2. 8 billion peoplenearly 40% of the worlds populationsurvive on less than $2 a day! In my home country of the United States, 14% of the population is below the poverty line; 46 m
48、illion people are on food stamps; many have to work two jobs to get by, and we have a trillion dollars in student debt dragging people down. Nothing any website can say will magically make travel a reality for those people. Those of us who do travel are a privileged few. Thats not to say that hard w
49、ork doesnt count. Support from family and friends, jobs that allow for overtime, cheap flights, or golden passports that allow you to find work overseas. All these things matter. Most of us who travel arent barely getting by or on social assistance nor do we wonder if we can afford the next meal. Wh
50、ether you are traveling the world on $10, $50, or $200 a day, the simple fact that you are traveling for pleasure puts you in a global minority. Traveling constantly teaches me to appreciate just how lucky I am to do what I do. It reminds me never to forget the fact that I have access to education a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347231.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
