新教材2021-2022学年英语译林版必修第二册练习:UNIT2 BE SPORTYBE HEALTHY S3课后巩固 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林版必修第二册练习:UNIT2 BE SPORTYBE HEALTHY S3课后巩固 WORD版含解析 新教
- 资源描述:
-
1、.单词拼写1. Please dont h_ to write to me if you want me to do something for you.2. If your actions _ (激励) others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader. 3. N_, its common for a child to pick up some knowledge of the computer just by watching others working on it.4. The com
2、pany is trying to improve customer _(满意)5. We got to the _ (根源) of the problem.6. Annies work reflects her _ (哲学) that life is full of mysteries.7. He thought that if he couldnt see something, it didnt e_. 8. He lost his balance and fell b_.9. Ding Guangquan, a wellknown m_ of crosstalk, has been te
3、aching this unique art form to foreigners in 1989.10. Im pretty sure volunteering is more of a selfish act than Id freely like to _ (承认)(2019全国卷) 【答案】1. hesitate2. inspire3. Nowadays4. satisfaction5. root6. philosophy7. exist 8. backwards9. master10. admit.单句语法填空1. For Western designers, China and i
4、ts rich culture have long been an _ (inspire) for Western creative.(2019全国卷)2. So hard did the boy work that he _ (admit) into a key university in the end.3. I look back on my time in China with _ (satisfy)4. It must be rooted _ and grow with their feelings, thoughts, and desires. 5. Facing the fier
5、ce _ (compete) in job seeking, many university graduates have no choice but to reduce their own demand for the salary.6. The style and characteristic of Jiuzhaigou still lies in our _ (explore) and recognization.7. There is no believable evidence for the _ (exist) of Bigfoot or to put it another way
6、, theres really quite a lot of evidence, but unfortunately its of very poor quality. 8. The air was so cold that we could hardly _ (breath). 9. The festival is _ (tradition) held in May.10. Indias myths and songs are the _ (inspire) for her books. 【答案】1. inspiration2. was admitted3.satisfaction4. in
7、5. competition6. exploration 7. existence8. breathe9. traditionally10. inspiration.用合适的介词或副词填空1. _ my satisfaction, the bookshelf just takes the books.2. These nine planets, together with the sun, make _ what is called our solar system.3. Besides, the results of the examinations always bring _ the w
8、orry and anxiety of the students. 4. Once I select Brand A, I stick _ it.5. You should be concerned _ the operation of the school and express your opinion. 6. Dont disturb her. Shes feeling _ the weather these days. 7. I now look forward _ going back to work as soon as possible.8. It was some time b
9、efore the door opened in response _ his ring. 9. This child will be named _ his father. 10. Put the finishing touches _ a piece of work resting from our exertions, efforts, etc. 【答案】1. To2. up3. about4. with5. about6. under7. to8. to9. after10. to.完成句子1. 人们应该毫不犹豫地尽责去做他们应该做的事情。People should take on t
10、heir responsibility to do what they are required to do_.2. 语言课程应根植于现实,面向世界,面向未来。Language courses _ reality, the world and the future.3. 新学校很少用人物名字命名了。New schools are less likely to _ people. 4. 她是我过去的学生,难怪觉得很眼熟。_ she looks so familiar; she is my former student. 5. 让我欣慰的是,最后她还是找到了亲生父母。_, at last she
11、found her own parents. 【答案】1. without hesitation2. should be rooted in3. be named after4. No wonder5. To my satisfaction.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ASoccer is played by millions of people all over the world, but there have only been few players who were truly great.How did these players get
12、 that waywas it through training and practice, or are great players “born, not made”?First, these players came from places that have had famous stars in the pastplayers that a young boy can look up to and try to imitate.In the history of soccer, only eight countries have ever won the World Cup.There
13、 has never been a great national teamor a really great playerfrom North America or from Asia.Second, these players have all had years of practice in the game.Pel, who is often named as the greatest soccer player of all time, was the son of a soccer player.He began to play soccer with his father when
14、 he was very young.Most players begin playing the game at the age of three or four.Finally, many great players come from the same kind of neighbourhooda poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer, or businessman, but to become a rich, famous athlete or entertainer(艺人). For e
15、xample, Liverpool, which produced the Beatles, had one of the best English soccer teams in recent years.Pel practiced in the street with a “ball” made of rags(破布). And George Best learned the tricks that made him famous by bouncing the ball off a wall(对着墙壁踢球) in the slums(贫民窟) of Belfast.All great p
16、layers have a lot in common, but that doesnt explain why they are great.Hundreds of boys played in those Brazilian streets, but only one became Pel.The greatest players are born with some unique quality that sets them apart from all the others.1. According to the writer, which of the following state
17、ments is TRUE?A. Truly great players are rare.B. Great soccer players are born, not made.C. Only two countries have ever had famous soccer stars.D. Soccer is the least popular sport in North America and Asia.2. Pel is cited as an example in the third paragraph to illustrate that _.A. many great socc
18、er players come from poor areasB. many great players start playing football at an early ageC. great players are all born with some unique physical qualityD. great players come from places that have had famous stars in the past3. The author owes a soccer players success to all the following factors E
19、XCEPT _.A. family background B. neighbourhoodC. practice D. height4. In the last paragraph, why does the author say that only one out of hundreds of boys became Pel?A. Because they are all from North America.B. Because most of the boys lack some unique quality.C. Because all great players have a lot
20、 in common.D. Because boys of this time are born in rich neighbourhood. 【答案及解析】本文是一篇说明文。许多出色的足球运动员都被认为是“天才”,殊不知他们在光环背后所付出的努力。1. A推理判断题。根据最后一段第二、三句可以推测,真正伟大的运动员是很少的,故选A。2. B细节理解题。根据第三段第三、四句可知,在第三段提到贝利是为了说明很多运动员在很小的时候就开始训练,故选B。3. D推理判断题。根据第二、三、四段的第一句可知,一个足球运动员的成功因素不包括身高,故选D。4. B细节理解题。根据最后一段最后一句可知,众多人中
21、只有一个能成为贝利,是因为成为伟大足球运动员需要有独特的品质,故选B。BThe 2016 Rio Olympic Games have come to an end. Without doubt, many Chinese sports fans sat in front of the TV and cheered our athletes on, hoping that they would get as many gold medals as possible.But sometimes our desire for gold medals can result in the sadnes
22、s of failure. When Liu Xiang, Chinas track hero, pulled out of the Beijing Olympics due to injury, he greatly disappointed many Chinese sports fans.But things are different now. In the 2016 Rio Olympic Games, we saw a healthier Chinese attitude towards the sports people, fully in line with the Olymp
23、ic spirit.China didnt win any gold medals on the first day. But, instead of criticizing(批评) the athletes who failed to win, most of the fans were happy with their efforts. “Looking at the results in the right way when an athlete misses out on gold shows the maturity(成熟) of a person, and is also a ch
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347253.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
