新教材2021-2022学年译林版英语必修第三册学案:UNIT 2 NATURAL DISASTERS 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语必修第三册学案:UNIT NATURAL DISASTERS 理解 课文精研读 WORD版含解析 新
- 资源描述:
-
1、速读教材P1617课文,完成下列任务.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及。1An earthquake that hit the county killed 7 students and more than 200 people were injured in the disaster area.ARight.BWrong.CNot mentioned.2The teachers and students reacted correctly when the earthquake hit.ARight.BWrong.CNot mentioned.3Sabrina An
2、dron,a 12yearold girl,helped around 100 people escape danger with her knowledge of tsunamis.ARight.BWrong.CNot mentioned.4Sabrina Andron has a strong sense of danger on a daily basis,especially earthquakes and tsunamis.ARight.BWrong.CNot mentioned.答案14BABC.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息。Alaughing,cryin
3、g and hugging each otherBcaused by an undersea earthquakeCof 7 killed and over 200 injured in the disaster area at largeDenjoying the warm sea air and the soft wind that brushed their hairEto protect themselves during the earthquake1Only 5 students suffered slight injuries,despite the current figure
4、s _2The kids were calm enough _3After a roll call confirmed that all were safe and sound,they relaxed, _4On 20 December,a series of huge waves _ raced across the ocean near Goldshore and left thousands dead.5People were walking,running or simply sitting on the sandy beach, _答案15CEABD.表格填空EarthquakeT
5、sunamiWhenOn 17 March6.On 20 DecemberWhereFalmont Primary SchoolNewdaleWhat476 students and 36 teachers escaped an 1.earthquake that hit the county at 2:27 pm.Only 5 students suffered slight injuries,despite the current figures of 7 killed and over 200 injured in the disaster area at large.A series
6、of huge waves caused by an undersea earthquake raced across the ocean near Goldshore and left thousands dead.A 10yearold girl,Sabrina Andron,helped 7.around 100 people escape danger with her knowledge of tsunamis.HowThe students reacted correctly when the earthquake hit.They 2.moved under their desk
7、s,head first,and held on to the legs of the desks.There were loud crashes of glass breaking and things falling to the ground,but the students remained still and waited 3.calmly and quietly.The moment the shaking stopped,Miss Brown sensed it was the best time for the class to make their escape.She si
8、gnalled to her students to exit the classroom in an orderly line covering their heads with their hands.After a roll call confirmed that all were 4.safe and sound,they relaxed,laughing,crying and hugging each other.People were walking,running or simply sitting on the sandy beach,8.enjoying the warm s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347352.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
