2022秋新教材高中英语 Unit 3 Fascinating Parks Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Fascinating Parks Section Learning About Language课后习题 新人教版选择性必
- 资源描述:
-
1、Section Learning About Language课后训练提升一、单句语法填空1.(play) basketball is very popular with boys in our school.答案Playing2.(play) basketball is what I want to do this afternoon.答案To play3.(walk) is a good form of exercise for both men and women.答案Walking4.It is no use (think) about the past or being worrie
2、d about the future.答案thinking5.Its a waste of time (quarrel) about it.We are all in the same boat.答案quarrelling6.It is worthwhile (consider) the plan.答案considering/to consider7.(communicate) on Internet is a common phenomenon,and more people hardly write letter.答案Communicating8.It is necessary for u
3、s (learn) English well.答案to learn9.(he) coming here will get us out of trouble.答案His10.(recognise) wherever you go is the price you pay for being famous.答案Being recognised二、完成句子1.看电视过多对你的眼睛有害。 too much does harm to your eyes.答案Watching TV2.赶紧行动起来吧。抱怨是没有用的。Take action immediately.Its .答案no use compla
4、ining3.在太阳下读书对眼睛有害。 harm to your eyes.答案Reading in the sun does4.对我来说,玩电脑游戏不再有乐趣。For me, computer games.答案it is no pleasure playing5.没有调查就讨论这个计划是浪费时间。 the plan without investigation.答案Its a waste of time discussing6.每天早晨朗读英语有助于提高你的口语能力。 improve your spoken English.答案Reading English aloud every morni
5、ng helps三、阅读理解We all know that theme parks are places to have fun and amuse ourselves,but among so many exciting rides there are also some dangers.Make sure you know what the safety standards are for all the attractions at the park.If you do that,you will be safe and have fun.Drink water.Believe it
6、or not,dehydrationwhen your body doesnt have enough wateris the commonest cause of injuries at theme parks.Drinking water while you are at the park is not enough.You must make sure that you drink enough water before your visit.Use your “common sense”.There are lots of people around,so make sure wher
7、e your friends or family are.Also,if you are walking and want to stop,make sure nobody is walking behind you.First step aside,then look behind and if you arent in anybodys way,then stop.It might sound exaggerated(夸张的),but crashes between people can cause accidents.Follow the instructions.The majorit
8、y of theme parks have instructions for each ride.Some rides only allow people of a certain height.So make sure you are not too tall or too short before boarding any ride.Also,people with certain diseases or conditions are advised not to go on some rides.Do remember:If you are told not to go on a rid
9、e,then DONT.Do not ride with a bad stomach or if youve just eaten.Rides can make you ill because of their violent changes of direction and your lunch may end up on someone elses head:surely not a very pleasant experience.Have fun,relax,and be a little brave!1.What is the leading reason for injuries
10、at theme parks?A.Snow.B.Dehydration.C.Fire.D.Crashes.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“.dehydrationwhen your body doesnt have enough wateris the commonest cause of injuries at theme parks.”可知,脱水当你的身体没有足够的水时是主题公园里最常见的受伤原因,也就是说脱水是在主题公园里受伤的主要原因。故选B项。2.Which of the following will the author accept?A.Children should no
11、t play in theme parks.B.One shouldnt eat anything before riding.C.One must always stay with his friends or family in theme parks.D.One must read the instructions before playing in theme parks.答案D解析推理判断题。根据第四段中的“Follow the instructions.The majority of theme parks have instructions for each ride.”可知,游
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348796.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
