2022秋新教材高中英语 Unit 4 Body Language 过关检测 新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Body Language 过关检测 新人教版选择性必修第一册 2022 新教材 高中英语 过关 检测 新人 选择性 必修 一册
- 资源描述:
-
1、第四单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AYoung ladies with good behaviour and social skills will be more confident in society and understand their ability better.This 4-week course teaches social rules,table manners,personal grooming(打扮) and
2、 skin care.Classes are easy to learn.Curriculum(课程)Class one:Self Introduction and Introducing OthersHandshaking,Eye contact,and SmilingPlease,Thank You and Youre welcomeMaking mistakes and ApologisingTelephone Etiquette(礼节).Class Two:Quick ReviewGift Giving and ReceivingAttending a partyThank-you N
3、otes Becoming a Skilled Conversationalist Joining a Group and Exciting a ConversationClass Three:Quick ReviewThree-Course Meal InstructionTable skills and Dining MannersFormal/Informal Place SettingsUse of Proper Utensils(用具)American/ Continental Style of DiningEntering and Leaving the TablePosture(
4、姿势) and Conversation.Class Four:Quick ReviewGroomingSkin CareGraduation CelebrationHomework will be given at the end of each class.Class Date and PriceClasses span(持续) over four separate days,and each class lasts two hours.Start Date:Dec.12th 2020Time:1:00 pm-3:00 pmPrice:$250.00/personFor more info
5、rmation,please call 480-510-.1.What cannot a girl learn from this course?A.Social rules.B.Table manners.C.Skin Care.D.Homework Skills.答案D解析细节理解题。根据第一段的“This 4-week course teaches social rules,table manners,personal grooming and skin care.”可知,四周的课程会教社交规则、餐桌礼仪、个人打扮和皮肤护理。Homework Skills(家庭作业技能)没有包括在内。故
6、选D项。2.How much should two ladies pay for the course altogether?A.$175.B.$250.C.$500.D.$725.答案C解析细节理解题。根据文中Price:$250.00/person 可知,费用是人均250美元,那么两个人的费用就是500美元。故选C项。3.What is the purpose of this course?A.To teach girls how to behave properly.B.To develop girls interest in learning.C.To improve girls co
7、nfidence in learning.D.To teach girls how to provide the best service.答案A解析推理判断题。根据第一段“Young ladies with good behaviour and social skills will be more confident in society and understand their ability better.This 4-week course teaches social rules,table manners,personal grooming and skin care.”可知,To
8、 teach girls how to behave properly.符合以上推测。故选A项。B(2020全国)Race walking shares many fitness benefits with running,research shows,while most likely contributing to fewer injuries.It does,however,have its own problem.Race walkers are conditioned athletes.The longest track and field event at the Summer O
9、lympics is the 50-kilometer race walk,which is about five miles longer than the marathon.But the sports rules require that a race walkers knees stay straight through most of the leg swing and one foot remain in contact(接触) with the ground at all times.Its this strange form that makes race walking su
10、ch an attractive activity, however,says Jaclyn Norberg,an assistant professor of exercise science at Salem State University in Salem,Mass.Like running,race walking is physically demanding,she says.According to most calculations,race walkers moving at a pace of six miles per hour would burn about 800
11、 calories(卡路里) per hour,which is approximately twice as many as they would burn walking,although fewer than running,which would probably burn about 1,000 or more calories per hour.However,race walking does not pound the body as much as running does,Dr.Norberg says.According to her research,runners h
12、it the ground with as much as four times their body weight per step,while race walkers,who do not leave the ground,create only about 1.4 times their body weight with each step.As a result,she says,some of the injuries associated with running,such as runners knee,are uncommon among race walkers.But t
13、he sports strange form does place considerable stress on the ankles and hips,so people with a history of such injuries might want to be cautious in adopting the sport.In fact,anyone wishing to try race walking should probably first consult a coach or experienced racer to learn proper technique,she s
14、ays.It takes some practice.4.Why are race walkers conditioned athletes? A.They must run long distances.B.They are qualified for the marathon.C.They have to follow special rules.D.They are good at swinging their legs.答案C解析细节理解题。由文章第二段中的“But the sports rules require that a race walkers knees stay stra
15、ight through most of the leg swing and one foot remain in contact with the ground at all times.”可知,竞走必须遵循特殊规则。故选C项。5.What advantage does race walking have over running?A.Its more popular at the Olympics.B.Its less challenging physically.C.Its more effective in body building.D.Its less likely to caus
16、e knee injuries.答案D解析细节理解题。由文章最后一段中的“.some of the injuries associated with running,such as runners knee,are uncommon among race walkers.”可知,与跑步相比,竞走的优势在于它不大可能使膝盖受伤。故选D项。6.What is Dr.Norbergs suggestion for someone trying race walking?A.Getting experts opinions.B.Having a medical checkup.C.Hiring an
17、experienced coach.D.Doing regular exercises.答案A解析细节理解题。由文章最后一段中的“In fact,anyone wishing to try race walking should probably first consult a coach or experienced racer to learn proper technique.”可知,Dr.Norberg对于想尝试竞走运动的人的建议是咨询专业人士的意见。故选A项。7.Which word best describes the authors attitude to race walkin
18、g?A.Skeptical.B.Objective.C.Tolerant.D.Conservative.答案B解析推理判断题。通读全文,作者介绍了竞走这项运动的特点:需要遵循一定规则;膝盖较少受伤,但会对脚踝和臀部造成压力;如果想从事这项运动,尚需专业人士指导。由此可推断,作者对待竞走的态度是客观的。故选B项。CIn England,recently three foreign gentlemen came to a bus stop and waited.About five minutes later,the bus they wanted came along.They were jus
19、t going to get on when suddenly there was a loud noise behind them.People rushed onto the bus and tried to push them out of the way.Someone shouted at them.The bus conductor came rushing down the stairs to see what all the trouble was about.The three foreigners seemed all at sea and looked embarrass
20、ed.No one had told them about the British custom of lining up for a bus that the first person who arrives at the bus stop is the first person to get on the bus.Learning the language of a country isnt enough.If you want to have a pleasant visit,find out as much as possible about the manners and custo
21、ms of your host country.You will probably be surprised by just how different they can be from your own.A visitor to India would do well to remember that people there consider it impolite to use the left hand for passing food at table.The left hand is supposed to be used for washing yourself.Also in
22、India,you might see a man shaking his head at another to show that he doesnt agree.But in many parts of India a shake of the head means agreement.Nodding your head when you are given a drink in Bulgaria will most probably leave you thirsty.8.The British people tried to push the three gentlemen out o
23、f the way,because the gentlemen .A.were foreignersB.didnt have ticketsC.made a loud noiseD.didnt line up for the bus答案D解析细节理解题。由第一段的“No one had told them about the British custom of lining up for a bus that.on the bus.”可知,英国人因为这三位外国人没有排队而将他们推到一边。9.According to the article,if you want to have a pleas
24、ant journey in a foreign country,you should .A.learn the language of the countryB.understand the manners and customs of the countryC.have enough time and moneyD.make friends with the people there答案B解析细节理解题。由第二段的“If you want to have a pleasant.your host country.”可知,当我们到国外旅行时,应该对目标国的规矩、风俗有所了解。10.What
25、does the underlined phrase “at sea” probably mean?A.Tired.B.Disappointed.C.Pleased.D.Confused.答案D解析词义猜测题。根据画线短语后的一句话可知,这三位外国人对英国的风俗并不知情,由此可知,当他们面对英国人当时的反应时会感到迷惑。11.In India,it is considered impolite to .A.use the right hand for passing food at tableB.pass food with the left handC.shake your headD.no
26、d your head答案B解析细节理解题。由第二段的“A visitor to India would do well.left hand for passing food at table.”可知,在印度用左手递食物被认为是不礼貌的。DIn a world where nearly 6 million fingerprint records of government employees are stolen in one computer hack(非法入侵),and here millions of people are victims of identity theft every
27、year,the next step in cybersecurity may well be mapping your brain.Researchers at Binghamton University,State University of New York are working on a biometric(生物特征识别的) system that records how your brain reacts to certain images.With a little more polishing,the scientists brainchild could become the
28、 way you get into a safe deposit box,your office or past scanners at the airport.It could replace the password for your online banking,your email or your social media accounts.They started their project by measuring the brain waves of 30 subjects.The subjects were fitted with a cap that had 30 elect
29、rodes(电极) attached to it,and then shown various images and symbolscelebrity faces,words,pictures of foodon a computer screen in 200-millisecond bursts.The brains reaction was recorded.The idea is that every time a person needs to use a “password”,he or she goes through the same procedure,and the res
30、ults are matched with their first-time reaction.If the “brainprint” is compromisedlike what happened with the fingerprint recordsthen the system is merely reset by running another set of images and collecting a different set of brain waves.“Even if that was stolen,you could just cancel it and record
31、 one to something else”,says professor Laszlo.Laszlo and her team have shown that their system can be 100 percent accurate.So one of the more difficult parts of making the system practical already has been overcome.Now,theyre spending much time recording accurate brainprints with as few as three ele
32、ctrodes,which could make recording in the future as easy as wearing a pair of special glasses.Theyre also working with cheaper materials and different methods to see if they can bring the cost down.12.What does the underlined word “brainchild” in paragraph 2 refer to?A.The brain function.B.The finge
33、rprint record.C.The biometric system.D.The online password.答案C解析词义猜测题。根据上下文可知,此处指科学家为应对信息被盗而研究的新发明一种生物特征识别系统。13.Why were the images and symbols shown to the subjects?A.To create their brainprints.B.To check the brains reaction.C.To match brainprints with pictures.D.To connect brain waves to electrod
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348808.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
