《南方新课堂》2017高考(新课标)英语二轮专题复习 -专题一训练10写作目的 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 南方新课堂
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家专题一 阅读理解训练10写作目的A(导学号59430072)Building a company website is one of the most important parts of creating a successful business.But designing a website can be timeconsuming and expensive.Web designers are difficult to work with,even though youre paying them.There are cheaper ways to es
2、tablish your company online,and Wix stands out among them.W offers free HTML5 and Flash website design that you can do on your own,without having to pay a pricey web designer.With unlimited space for as many pages as you want,customized looks,photo galleries,blog platform capabilities,and social net
3、working buttons,Wix has everything a business of any size needs to make an impact online.You get full control over what information fills in the blanks,and you dont have to know a thing about HTML to make this work.The way your website looks says a lot about your company.Wix does that,and it does it
4、 for free.Another thing that makes Wix the most affordable option in creating a website is that you dont have to pay for a separate web hostevery page created on Wix is hosted on Wix,free of charge.The Internet is the marketplace of ideas: your company needs to share what you think.If you think just
5、 because you dont sell a product online you dont need a website,youre dead wrong.No matter what kind of business you have,if you want to reach an audience,you want to have a website that speaks to people.Wix lets you do that as quickly and easily as possible for free.If you have a bigger budget,Wix
6、has more options than just the free website design.You can choose to upgrade (升级) to the adless version which wont fill up your customers screens when they visit your site.But if the most important thing to you is getting your companys name online right now,try Wix today.【语篇解读】本文介绍了一个网络平台Wix,通过该平台人们
7、可以免费或低成本设计公司的网站。1Wix is meant to _Asell products on the InternetBattract more customers onlineCbuild a companys website cheapDcollect any possible information解析:细节理解题。根据第一段的最后一句“There are cheaper ways to establish your company online,and Wix stands out among them.”可知,Wix用低成本建公司网站。答案:C2What is Paragr
8、aph 2 mainly about?.AWays of finding free service.BAdvantages of Wix.CSkills of creating websites.DTricks of running a company.解析:段落大意题。第二段主要介绍了Wix的优点,如:它可以提供给用户免费的HTML5和Flash网站设计、无限的网页空间等。答案:B3If you create a company website on Wix,you _Ahave to be a good web designerBwont do it easily and quicklyC
9、can share ideas with customersDmust upgrade to the adless version解析:细节理解题。根据倒数第二段的第一句“The Internet is the marketplace of ideas: your company needs to share what you think”及最后两句“No matter what kind.you want to have a website that speaks to people.Wix lets you do that as quickly and easily as possible
10、 for free”可知,如果你在Wix上建一个公司网站,你就可以与顾客分享想法。答案:C4Whats the purpose of the text?ATo teach a budget lesson.BTo make an advertisement.CTo present a website design.DTo introduce a new business.解析:写作意图题。本文主要是在为Wix做广告,介绍它的服务内容及优点,让人们使用该平台。文章的最后一句更明确地表明了作者的写作意图。答案:BB(导学号59430073)When Luke went to university h
11、e thought he would be embarking on a new journey in life and getting his own place.In the UK,its common to fly the nest (另立门户) at a fairly young age.Many choose a flatshare; others make plans to get on the property ladder.But the current economic situation forced Luke back to his mums house at the a
12、ge of 27.And hes not alone: a quarter of young adults in the UK now live with their parents.The Office for National Statistics said more than 3.3 million adults between the ages of 20 and 34 were living with their parents in 2013.Lack of jobs and the high cost of renting accommodation made Luke chan
13、ge his plans.Hes frustrated.“Theres something very difficult about being an adult living in an environment where youre still a child,”he says.“It limits me socially;sometimes I feel it limits me professionally.”Indeed,many young people have no choice but to stay at “the hotel of Mum and Dad”Krissy h
14、ad to return home after a year away and now lives in rather cramped conditions,sharing the familys threebedroom house with her siblings.She says they_end_up_getting_on each others_nerves when its time to use the bathroom in the morning.Of course,residing with your parents is not unusual in some coun
15、tries.Economic conditions,culture,or family traditions mean many young people stay at home until they get hitched.Even then,it can be too expensive to rent or buy a house and the married couples continue to live at one of their parents homes.But some parents seem to enjoy having their kids back at h
16、ome.Janices daughters are part of whats being called “the boomerang generation”She says,“I get to share their lives with them,and Ive got to know them all as adults.We have the sort of conversations that good friends do.”So for some its a winwin situationspending time with your families,and saving m
17、oney.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要陈述了年轻人大学毕业后与父母共同生活的社会现象。5How is the passage developed?ABy listing figures.BBy giving examples.CBy analyzing causes. DBy making comparisons.解析:写作手法题。文章写作手法有举例子、讲道理、列数字和作比较等。通读全文,本文列举了卢克、克莉丝和珍妮丝女儿的例子,用举例子的写作手法来陈述年轻人大学毕业后与父母共同生活的社会现象。答案:B6We can learn from the passage that _Alivin
18、g with parents is common in some countriesBall the parents enjoy residing with their childrenCthe author approves of childrens living with parentsDJanice belongs to a group called “the boomerang generation”解析:细节理解题。由第六段中的“residing with your parents is not unusual in some countries”可得知A项正确。B项中的“all t
19、he parents”表达过于绝对,文中只是说有一些父母喜欢和孩子住在一起,故B项错误。文章只是说明了一个现象,并没有明确提出作者的观点,故C项错误。根据倒数第二段中的“Janices daughters are part of whats being called the boomerang generation”可以判断D项错误。答案:A7What does the underlined sentence mean in the fifth paragraph ?AThey get on very well with each other.BThey shout at each other
20、 angrily.CThey finally make each other annoyed.DThey are unwilling to share with each other.解析:句意理解题。由第五段中的“Krissy had to return home after a year away and now lives in rather cramped conditions,sharing the familys threebedroom house with her siblings”“when its time to use the bathroom in the mornin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-349489.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
