2020_2021学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldIntegratingSkills课时素养评价外研版必修4202103161138.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldIntegratingSkills 课时 素养 评
- 资源描述:
-
1、Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural WorldIntegrating Skills. 单句语法填空1. Turning (turn) to the left, you will find the path leading to the park. 2. With a code book, you might write down words that/which would stand for other words. 3. The police are still uncertain of the murderers identity(
2、identify). 4. An extinct(extinction) dinosaur came back to life! 5. His approach has won him a reputation(repute) as a tough manager. 6. Since it is well after midnight, there is no point in asking for help. 7. The tigers in the southeast of China are dying out. 8. What made them so frightened (frig
3、hten)? 9. (2018江苏高考)Raynor Winn and her husband Moth became homeless due to their wrong investment. 10. This species has nearly died out because its habitat is being destroyed. . 单句改错1. He was on a point of saying something when the phone rang. (athe)2. This text is adapted to a story in Chinese Lit
4、erature. (tofrom)3. When he moved to America, the children adapted from the change very well. (fromto)4. He was unwilling to be ordinary and dreamed of making an fortune. (ana) 5. The teams success was largely due in her excellent performance. (into) 6. Dont say anything else. Lets come straight to
5、a point. (athe)7. His scientific experiments threw light up the problem. (upon)8. Making a speech in public made me be nervous. (去掉be). 完成句子1. Scientists claimed to have found the evidence of water on Mars. (claim)科学家声称已经发现了火星上有水的证据。2. There have always been many people in the room, so we cant go in
6、. (there have been结构)屋子里一直有很多人, 所以我们进不去。3. David is unlikely to start smoking because neither of his parents smoke. (be unlikely to do)大卫不可能开始吸烟的, 因为他的父母都不吸烟。4. The hall to be built for international conferences is of great importance. (be of +n. )为了召开国际会议而即将建成的大厦非常重要。5. The sheep that/which lie on
7、the grass looked relaxed. (定语从句)躺在草地上的那些羊看起来很惬意。6. When I came in, he seemed to be eating something. (seem)当我进来时, 他好像正在吃东西。. 阅读理解A(2020兰州高一检测)Give yourself a test. Which way is the wind blowing? How many kinds of wildflowers can be seen from your front door? If your awareness is as sharp as it could
8、 be, youll have no trouble answering these questions. Most of us observed much more as children than we do as adults. A childs day is filled with fascination, newness and wonder. Curiosity gave us all a natural awareness. But distinctions that were sharp to us as children become unclear; we are numb
9、(麻木的)to new stimulation(刺激), new ideas. Relearning the art of seeing the world around us is quite simple, although it takes practice and requires breaking some bad habits. The first step in awakening senses is to stop predicting what we are going to see and feel before it occurs. This blocks awarene
10、ss. One chilly night when I was hiking in the Rocky Mountains with some students, I mentioned that we were going to cross a mountain stream. The students began complaining about how cold it would be. We reached the stream, and they unwillingly walked ahead. They were almost knee-deep when they reali
11、zed it was a hot spring. Later they all admitted theyd felt cold water at first. Another block to awareness is the obsession(痴迷) many of us have with naming things. I saw bird watchers who spotted a bird, immediately looked it up in field guides, and said, a “ruby-crowned kinglet” and checked it off
12、. They no longer paid attention to the bird and never learned what it was doing. The pressures of “time” and “destination” are further blocks to awareness. I encountered many hikers who were headed to a distant camp-ground with just enough time to get there before dark. It seldom occurred to them to
13、 wander a bit, to take a moment to see whats around them. I asked them what theyd seen. “Oh, a few birds, ” they said. They seemed bent on their destinations. Nature seems to unfold to people who watch and wait. Next time you take a walk, no matter where it is, take in all the sights, sounds and sen
14、sations. Wander in this frame of mind and you will open a new dimension to your life. 【文章大意】我们有多久没有仔细观察我们周围的世界了。作者通过此文要告诉我们: 放慢脚步, 带着我们所有的感官来感受周围世界的奇妙。1. According to Paragraph 2, compared with adults, children are more. A. anxious to do wondersB. sensitive to others feelingsC. likely to develop unp
15、leasant habitsD. eager to explore the world around them【解析】选D。推理判断题。根据文章第二段Most of us observed much more as children than we do as adults. A childs day is filled with fascination, newness and wonder. 可知, 与成人相比较, 孩子观察得更多, 孩子的一天充满了魔力、新奇和惊奇。从而可以推断出孩子更急于探索他们周围的世界。2. The bird watchers behavior shows that
16、 they . A. are very patient in their observationB. are really fascinated by natureC. care only about the names of birdsD. question the accuracy of the field guides【解析】选C。细节理解题。根据文章第四段全段及首句Another block to awareness is the obsession many of us have with naming things. 可知, 鸟观察者发现鸟后只关心鸟的名字, 并不关心它在做什么。3
17、. Why do the hikers take no notice of the surroundings during the journey? A. The natural beauty isnt attractive to them. B. They focus on arriving at the camp in time. C. The forest in the dark is dangerous for them. D. They are keen to see rare birds at the destination. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第五段I encou
18、ntered many hikers who were headed to a distant camp-ground with just enough time to get there before dark. It seldom occurred to them to wander a bit, to take a moment to see whats around them. 可知, 徒步旅行者只关心能够在黄昏之前及时到达目的地, 而很少关心周围的事物。4. In the passage, the author intends to tell us we should . A. fi
19、ll our senses to feel the wonders of the worldB. get rid of some bad habits in our daily lifeC. open our mind to new things and ideasD. try our best to protect nature【解析】选A。推理判断题。文章作者想要告诉我们: 大自然只展现给那些善于观察和等待的人, 带着我们所有的感官来感受周围世界的奇妙吧。【方法技巧】整个文章行文自由, 不拘一格, 对考生来说阅读有一定的难度, 但我们只需要抓住贯穿全文的主线: 大自然只展现给那些善于观察和
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383944.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
