分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020_2021学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldPeriod1课时作业含解析外研版必修420210331156.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383946
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:82KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 高中英语 Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldPeriod1 课时 作业 解析 外研版 必修 420210331156
    资源描述:

    1、课时分层作业 二十一Module 6Period 1Is there something strange high up in the worlds tallest mountains? If so, is it a big bear? Is it a monkey? Or is it a kind of man? No one knows. This mystery has puzzled the world for years. In 1887, a mountain climber found large footprints in the snow. They looked like

    2、the footprints of a very large man. But men dont walk without shoes in the snow. In 1906, another climber saw more footprints. Far off, he saw a very large animal standing on two legs. As he watched, it ran very quickly. Fifteen years later, newspapers had new stories about the “something”. A mounta

    3、in climber said he had seen the “snow man” walk slowly across the snow, far below him. He said it looked like a very large man. From then on, more and more people had stories to tell. But not until 1951 did a mountain climber bring back pictures of large footprints. The pictures showed clearly that

    4、the Snowman walked on two legs. So it was not a bear or a monkey. Could it be an ape (猿) man? The mystery grew! And the mystery keeps growing. Someday we may find out just what it is that makes the large footprints. 【语篇概述】本文是一篇说明文, 讲述了在喜马拉雅山上, 人们发现了大脚印, 甚至还拍摄了照片, 但是到底是谁留下的脚印? 会是雪人吗? 这仍然是未解之谜。1. The

    5、passage is about _. A. some mountain climbersB. some strange animalsC. some large footprintsD. the mystery of the Snowman【解析】选D。主旨大意题。纵观全文可知, 本文先介绍了被发现的雪地里的大脚印, 进而提出疑问: 是否是雪人所为呢? 2. Why were people interested in footprints? A. They were footprints of a large bear. B. They looked like the footprints

    6、of a large man. C. They were found in the snow. D. They were found in the worlds tallest mountains. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段第二句“They looked like the footprints of a very large man. ”可知B项为正确选项。3. The pictures of large footprints were taken by a mountain climber in_. A. 1887B. 1906C. 1921D. 1951【解析】选D。细节理解题

    7、。根据倒数第二段第二句“But not until 1951 did a mountain climber bring back pictures of large footprints. ”可知D项为正确选项。【语言素养训练】 Skim the passage and find the main idea quickly. The passage aims to introduce us mysterious large footprints in the snow and Snowman, but no one can make sure what makes the large foot

    8、prints. . 阅读理解How did the sea horse get its name? Its not hard to guess. The top half of this fish looks like a small horse. But looking at the sea horses tail, you might think“sea monkey”is a better name. Then theres the sea horses pouch(育儿袋). “Sea kangaroo”might also be a good name for this fish.

    9、Sea horses live in warm ocean waters all over the world. They keep safe from other fish by hiding in plants and grasses that grow under the sea. They can also change colors to match their surroundings. A sea horse remains in one place for hours at a time by winding its tail around a plant. It feeds

    10、on live food, such as small shrimp. For a fish that doesnt move around much, the sea horse eats a lotin just one day, a sea horse can eat 3, 000 shrimps! A sea horse keeps the same mate for its whole life, and its the male sea horse that gives birth to baby sea horses. How does this happen? Baby sea

    11、 horses start out as eggs, which come from the females body. The male carries the eggs in its pouch for about three weeks until they hatch. Soon after the babies are born, the female gives her mate a new set of eggs. Sadly, the number of sea horses is becoming smaller. Why is this happening? Some pl

    12、aces where sea horses once lived have been filled in to make new land. Also, many sea horses are caught and sold as aquarium fish. This really is not a good idea because most sea horses dont live long in aquariums. The best place for a sea horse is the ocean. 【语篇概述】本文主要介绍了有关海马的知识, 包括海马名字的来历, 生活习性, 如

    13、何繁殖及数量越来越少的原因。1. The sea horse got its name because of its _. A. skinB. headC. pouch D. tail【解析】选B。细节理解题。根据第一段Its not hard to guess. The top half of this fish looks like a small horse. 可知, 是因为海马的头部像马而得名, 故选B。2. We can learn from the text that sea horses _. A. like to move aroundB. live in cold ocean

    14、 watersC. feed on small live shrimpD. change colors with the temperature【解析】选C。细节理解题。根据第二段It feeds on live food, such as small shrimp. 可知它们以小虾为食, 故选C。3. What does a female sea horse do with her eggs? A. She hatches them. B. She hides them in sea grasses. C. She carries them around. D. She puts them

    15、in the males pouch. 【解析】选D。细节理解题。文章第三段介绍了海马的繁殖过程。根据“Baby sea horses start out as eggs. . . the female gives her mate a new set of eggs. ”可知选D。4. Why is the number of sea horses becoming smaller? A. Because they grow at a very low speed. B. Because their homes are being destroyed. C. Because they are

    16、 killed by people for food. D. Because their food is becoming less and less. 【解析】选B。细节理解题。最后一段提到海马数量减少的两个原因: 一是人们填海造田, 破坏了它们的生存环境; 二是人们捕捉海马来卖, 故选B。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Brain TransplantsResearch on the human brain has been attracting more and more scientists in recent year

    17、s. 1 If we compare a human brain to a hard disc, what the scientists are doing is to make better use of the hard disc. The idea that a human brain could be transplanted(移植) may come from Frankenstein. In 1999, an experiment turned a bear into a dolphin(海豚). 2 They were made of the memory area in the

    18、 dolphins brain containing information about swimming. They had a series of useful information, which was saved into a button-sized chip(芯片). Later the information was transplanted into the action memory area in the bears brain. 3 It proved to be a highly successful experiment and a bear was turned

    19、into a dolphin. Recently, another memory transplant was performed at the Motor Nerve Research Instance of the University of California. The experiment had an entire transplant of the memory area. 4 The transplant was performed from a dog named Cenius to a dog named Idiot. Cenius could follow up to 1

    20、00 gestures and orders made by its master. It was a real genius in memorizing. However, Idiot had no contact with people since its birth. It became an animal with nothing in its brain, without any memory. 5 When the two dogs woke up, Idiot had grasped all the abilities Cenius possessed; it was good

    21、at memorizing and sensible. It could follow every gesture and any command given by its master. But Cenius gave no response to its master, and did not recognize him at all. A. The experiment was a complete success. B. It included actions, moods, logic, words, images, etc. C. Then it was released(释放)b

    22、y means of electric power. D. Different images have different meanings in the memory area. E. Using the most advanced technology, detailed images were produced. F. Discoveries show that messages are carried by the central nervous system in the brain. G. One of the latest topics is how to change the

    23、human brain or combine it with the computer. 【语篇概述】脑移植是人类在追求科技进步的路上一座难以攀登的高峰, 但是人类已经在这个领域取得了巨大进步。1. 【解析】选G。上一句的attracting more and more scientists in recent years和G项的how to change the human brain or combine it with the computer吻合, 说明人类对大脑的兴趣从来就没有停止过。2. 【解析】选F。上一句的turned a bear into a dolphin和F项的carr

    24、ied by the central nervous system in the brain吻合, 说明物种的转变是通过脑移植完成的。3. 【解析】选C。上一句的transplanted into the action memory area in the bears brain和C项的Then it was released by means of electric power是连环环节或者步骤。4. 【解析】选B。上一句的an entire transplant of the memory area和B项的included actions, moods, logic, words, ima

    25、ges吻合, 说明这个记忆区的构成。5. 【解析】选A。The experiment was a complete success是对这个实验的总结, 说明脑移植取得了巨大的成功。本句话是本段的主题句。阅读理解AOne of the most detailed (详细的) descriptions of a UFO was given by nine-year-old Gaynor Sunderland in July 1976. Gaynor lived in Oakenholt, a village in North Wales. On her way home from school,

    26、she saw a silver (银色的) object shaped like a saucer (茶碟) in a field not far from her home. The strange craft (飞行器) was about 30 feet long and 9 feet high. It had yellow windows along the side and on the top there was a light flashing in a kind of box. Although Gaynor was very frightened, she did not

    27、run away. Instead, she lay quietly in the long grass and watched the door of the strange craft open. She saw two people wearing silver suits come out of the craft. They were carrying some kinds of equipment (设备) which they used to examine the ground. They were short and had large pink eyes, Gaynor r

    28、eported. After about half an hour, the two people went back into the craft. At once there was a loud noise and the UFO took off. Although Gaynor told her mother what she had seen, her family decided to keep quiet about it. They did not want people to laugh at their daughter. However, 18 months later

    29、, Gaynor told her story to UFO experts. They hypnotized (对某人施催眠术) Gaynor so that they could be sure she was telling the truth. Not only did she repeat her story, but also she was able to draw a picture of what she had seen! 【语篇概述】本文主要介绍了9岁的女童Gaynor Sunderland发现飞碟的经历。1. Which of these descriptions of

    30、 Gaynor is true? A. Shes nine, lives in a village and has never seen a UFO before. B. She was nine, and lived in Sunderland in England in 1976. C. She was nineteen in July 1986, and lived in North Wales as a child. D. She was at school in North Wales and her family name was Oakenholt. 【解析】选C。细节理解题。根

    31、据第一段第一句可知, 1976年Gaynor 9岁, 故在1986年应为19岁。根据第一段第二句可知, Gaynor小时候住在North Wales的一个村庄。2. Which of these descriptions of the UFO is true? A. It was round and flat, and had yellow windows along the side. B. It was ten feet longer than its breadth, and it was silver. C. It was a saucer-shaped box about thirt

    32、y feet high. D. It was a strange silver saucer which was like a craft. 【解析】选A。推理判断题。根据第一段最后一句“shaped like a saucer”和第二段第二句“It had yellow windows along the side”可知, A项正确。3. What did Gaynor do as soon as she saw the UFO? A. She told her mother. B. She ran away. C. She went home from school. D. She hid

    33、 in the long grass and watched it. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段中的“she lay quietly in the long grass and watched. . . ”可知, D项正确。4. What did Gaynor say when she was hypnotized? A. She had been lying about the UFO. B. She didnt understand the UFO. C. She told the experts about the UFO. D. She couldnt speak but s

    34、he could draw a picture of the UFO. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段最后两句可知, Gaynor被催眠, 向飞碟专家讲述了发现飞碟的经过。B(2019咸阳高一检测)The Eiffel Tower is very famous in France. It is visited by 7 million visitors a year. The Eiffel Tower was designed by Gustave Eiffel in the late 19th century. On Monday, March 31st, 2019, it turne

    35、d 130. The look of the Eiffel Tower is greatly loved by people today, but things were different when the design was first shown to the public. Many French artists thought that the design was ugly. However, Eiffel did not change a thing. He believed that once it was completed, people in Paris and vis

    36、itors around the world would love the tower. He was certainly right. The tower became popular with the public as soon as it opened on March 31st, 1889, two years after the construction began. Over 3, 000 people came to look at this new tower and even made the effort to climb the 1, 710 stairs to the

    37、 top. The 984-foot-tall Chrysler Building in New York City beat it. Today, the tower has a number of restaurants on its first and second levels. The third level has been turned into a vast platform (平台). From there visitors can see the entire city of Paris. While visitors are allowed to take the sta

    38、irs to the first two levels, the platform can only be got to by taking the elevators. To ensure that the “Iron Lady” always looks good, the tower is cleaned and repainted every eight years. Its an effort that takes a team of 25 workers, an entire year. If you travel to Paris one day, dont miss it, t

    39、he excellent achievement. 【语篇概述】本文是说明文。文章主要介绍Eiffel Tower的历史。5. When Gustave Eiffel first showed his design to the public, _. A. the public celebrated the birth of itB. many French artists disliked the designC. the public thought it would be a popular towerD. many French artists decided to change th

    40、e design【解析】选B。推理判断题。根据第二段中but things were different. . . ugly. 可知, 当Gustave Eiffel首次向公众展示他的设计时, 许多法国艺术家不喜欢这个设计。6. When did the construction of the Eiffel Tower start? A. In 1887. B. In 1888. C. In 1889. D. In 1890. 【解析】选A。推理判断题。根据第三段中The tower became popular . . . began. 可知, the Eiffel Tower是1887开始

    41、建造的。7. What do we learn about the levels of the Eiffel Tower? A. The first level is provided for hotels. B. Restaurants are all on the second level. C. The third level is mainly for sightseeing. D. The elevators can go to all the three levels. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段中The third level has been. . . Paris. 可知, the Eiffel Tower的第三层主要是为了观光。8. The writer mainly wants to tell us about Eiffel Towers _. A. 130th celebrationB. popularityC. brief historyD. designer【解析】选C。主旨大意题。本文主要介绍关于Eiffel Tower的历史。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldPeriod1课时作业含解析外研版必修420210331156.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383946.html
    相关资源 更多
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1