分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2022届新教材高考英语一轮复习 选择性必修第一册 UNIT 3 阅读题组—练速度精炼 新人教版.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:350577
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOCX
  • 页数:7
  • 大小:22.86KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022届新教材高考英语一轮复习 选择性必修第一册 UNIT 阅读题组练速度精炼 新人教版 2022 新教材 高考 英语 一轮 复习 选择性 必修 一册 阅读 速度 精炼 新人
    资源描述:

    1、选择性必修第一册UNIT3阅读题组练速度(35mins).阅读理解ANationalParkAssociationofQueenslandActivitiesVegetationManagementGroupSaturday 14th March 2020Location:Jollys Lookout carpark,DAguilar National ParkLeader:Angus McElnea (0429854446)Get your hands dirty!Come and spend a couple of hours to help with lantana(a type of

    2、flowering plant) control and revegetation(植被再造) work in the Boombana and Jollys Lookout areas of DAguilar National Park,west of Brisbane.WynnumNorthBoardwalkSunday 15th March 2020Location:Wynnum North BoardwalkLeader:Jocelyn Dixon (0733788486)Fee:$5(members) $10(non-members)Join with us to view the

    3、water and bush birds of this area.A track from Wynnum North Road leads to a secret place for viewing a diverse mix of birds walking around in water.From there we will take a short walk to the Mangrove Boardwalk.MayLongWeekendCampSaturday 2nd May to Monday 4th May 2020Leader:Tony Parsons (0433224544)

    4、Join us for a long weekend in Border Rangers National Park,camping at Sheep Station Creek campground.Spend the days exploring the national park,and evenings around the campfire.We will have the chance to view Mt Warning from the Pinnacle at sunrise and sunset.Bring your family and stay for the weeke

    5、nd or come down for a day.It will be enjoyable.CentralWestQldNationalParksSaturday 29th August to Sunday 6th September 2020Leader:Wendy Bell(0733002473)Exciting opportunity to visit and explore at least six national parks in the comfort of a big coach and be accommodated,rather than camping.Basic co

    6、st of the tour is $3,400 per person.Total cost includes all transport,all meals,and activity fees.1.Who will you call if you are interested in bird-watching?A.Angus McElnea.B.Jocelyn Dixon.C.Tony Parsons.D.Wendy Bell.2.In which of the activities will a fire be built?A.May Long Weekend Camp.B.Wynnum

    7、North Boardwalk.C.Vegetation Management Group.D.Central West Qld National Parks.3.How is Central West Qld National Parks different from the other activities?A.It is a weekend activity.B.Lots of walking is involved.C.The organizer provides the transport.D.Visitors have to bring their own food.BWhen I

    8、 reached the age of 12,my Aunt Fern gave me a tip on life that I will never forget.“Smile,” she said,putting her arm around me.“If you want friends,smile.People will want to be around you if you do.” I have always been admiring Aunt Fern,who at the age of 89 still spreads happiness around even she h

    9、erself is in difficulty.I stood in front of the mirror in my bedroom and smiled as she suggested.I tried all kinds of smiles until I settled on my ordinary,simple,happiest looking teeth-showing smile.I practiced it.It felt good.Give it a try,and itll make you happy,too.This idea was further boosted

    10、(提高) when in the 10th grade I was advised by a friend in our school who was a senior to try out for the cheerleader.She was the head cheerleader and would be graduating and moving on.Without hesitation,I told her,“No.I wont try out.”I had tried out the year before and lost.In those days,the cheerlea

    11、ders were chosen by all the students.Despite my busy study,I had practiced hard and thought I did okay,but found out that I not only lost,but came in last.No way would I humiliate (羞辱) myself!Not ever!She persisted(坚持说),“If I teach you how to win,will you try out?Im leaving and when Im gone,there wo

    12、nt be a cheerleader.”“Can you promise I would win?”“No,but almost.I think if you do what I say,you could win.”She then worked with me,teaching me cheers,but more importantly she taught me how to communicate with students.She said,“Forget the result!Start caring about everyone in this school,really c

    13、aring.Learn their names and be interested in them.Smile and be friendly.Smile at everyone.”Back to the mirror,I smiled my head off again.I learned the kids names,learned about them and actually cared about them.So,the end of the story:I won.I won for the next two years until I graduated.4.What kind

    14、of person was Aunt Fern?A.Strict.B.Experienced.C.Generous.D.Optimistic.5.The author was advised by her aunt to .A.make as many friends as possibleB.practice smiling in front of a mirrorC.smile in an ordinary and simple wayD.be the head cheerleader of her school6.Why did the author refuse her friends

    15、 offer at first?A.She wasnt interested in it.B.She was afraid of failing again.C.Her friend didnt tell her how to win.D.She had to focus on her study.7.What is the best way to communicate with others according to the author?A.Showing real care for others.B.Developing the same interest.C.Memorizing a

    16、ll the names.D.Forgetting the possible bad result.CBiscayne is not very far from the lights,noise and excitement of downtown Miami.But it has a very different atmosphere from the big city.Biscayne National Park was established as a national monument in 1968.It became a national park in 1980.That yea

    17、r,its size also increased.The park now covers more than 70,000 hectares.If you enjoy water,Biscayne is the park for you.Ninety-five percent of the park is water.Many kinds of animals live in these waters.Some of them are threatened or endangered.You will find the huge,gentle West Indian manatee(海牛),

    18、the less gentle American crocodile,several kinds of sea turtles,and more than 500 species of fish. Scientists say human history at Biscyane begins more than 10,000 years ago.However,evidence of the areas earliest people is mostly underwater now,as water levels have risen over time.Within the last 3,

    19、000 years,people began to settle in the area.Scientists continue to learn about these people by examining the big hills of shells they left behind.The shells contain other waste,too,including early tools and housewares.European explorers began arriving in the area in the early 1500s.They brought wit

    20、h them diseases like smallpox and measles(天花和麻疹).Over time,these diseases killed huge numbers of natives.Early explorers arrived in the area on ships.The reefs and rough waters made it difficult for ship captains.Biscaynes waters contain more than 50 shipwrecks.Scuba divers today can explore six of

    21、them.Four ecosystems come together here,which is what makes the park so diverse.The blending ecosystems create“edge communities”.These edge communities support a huge amount of wildlife.The underwater diversity is what attracts most people to Biscayne National Park.Many visitors come here to scuba d

    22、ive in Biscaynes clear and warm waters.8.What happened to Biscayne National Park in 1980?A.It began to be set up as a national park.B.It was built as a national monument.C.It became much larger in area.D.It covered more than 70,000 hectares.9.By examining the shells they left behind,scientists can .

    23、A.learn about the sea animals B.know how old the place isC.learn when the earliest people arrivedD.learn about the life of the earliest people10.What does “edge communities” probably refer to?A.The place where four ecosystems meet.B.The place where the natives live.C.The place where Europeans first

    24、arrived.D.The place where people like to scuba dive.11.What attracts tourists most to Biscayne National Park?A.Its endangered animals.B.Its long history.C.Its ecosystems.D.Its underwater activities.DWhile you visit the happiest place on Earth,I hope you dont hear these two phrasesor the tour might b

    25、e about to turn into a nightmare.Disney World and Disneyland are well-known for being the happiest places in the world,but sometimes,some bad things happen.When they do,staff have code words to let other staff know what has taken place without destroying your perfectly happy day with terrible detail

    26、s.According to theNewYorkPost,one of the code words you can hear a worker say at Disney World is “White Powder Alert”.A “White Powder Alert” means that a guest has brought the ashes of their dead relatives in order to make the happiest place on Earth their final resting place.According to Susan Vene

    27、ss,author of WaltDisneyWorldHacks,this most commonly occurs on the Haunted Mansion ride.This is both illegal and can get you banned from Disney forever.The second Disney code word you never want to hear is “E-stop”.This one is a bit more straightforward (直截了当的) and isnt used just for Disney.In order

    28、 to remain as perfectly clear in an emergency situation as possible,workers in most amusement parks use the same phrase.It means “Emergency Stop”.If a ride must be shut down due to a sanitary (卫生的) issuelike someone getting sick or pouring ashesor a safety issue,an E-stop is called and the ride is i

    29、nstantly shut down while park officials decide if the ride should be evacuated(疏散) immediately or simply paused for maintenance.No matter what code words are said,youll never want to hear a Disney cast member use these words.12.Why do staff in Disneyland use code words?A.They make other staff know s

    30、ituations better.B.They try to make tourists have a good day.C.They want to make bad things happen less.D.Code words make communication easier.13.What will happen if a tourist brings ashes of the dead to Disneyland?A.Susan Veness will criticize him seriously.B.He will be driven to the Haunted Mansio

    31、n ride.C.He will be forbidden to go to Disneyland forever.D.He will get no place to rest in Disneyland.14.Who makes a decision to make a ride be paused according to the text?A.People repairing the machine.B.People using code words.C.People in charge of sanitary.D.People in charge of the park.15.What

    32、 can be a suitable title for the text?A.Beautiful Disneyland That is Attractive and MagicalB.Two Code Words That You Never Want to Hear in DisneyC.Some Emergency Cases That Happen in DisneylandD.Advice That Makes You Have a Good Time in Disney.阅读七选五A school in Sarajevo is making headlines for not on

    33、ly accepting a deaf student,but also teaching his entire class sign language to allow them to better communicate with him.The story began in September last year when Mirzana Coralic requested the primary school in her neighbourhood to enroll her 6-year-old son,Zejd.1 The teacher,Sanela Ljumanovic,ac

    34、cepted almost immediately,but on the first day of school,she noticed Zejd sitting all by himself.2Sanela,determined to find a solution,tried developing a few tricks and signs of her own.But a parent of another child came up with an even better idea,getting the whole class to learn sign language alon

    35、g with Zejd.3 Three months later,Zejd was happily able to communicate to all his classmates about regular things like homework and games.4“I like this language and I also think it will be useful when I grow up,” said Anesa Susic,one of his classmates.Now,sign language is getting quite popular at Osm

    36、an Nakas primary school,with kids from other classes trying to learn as well.Although Bosnia has laws in place that allow children with disabilities to attend all schools,there arent many teachers like Anisa.5 However,the parents of the children in Zejds class offered to contribute money to pay for

    37、the lessons.Of course,not all parents can afford to,but Sanela maintains confidentially about which parents pay and how much.A.So they got sign language teacher Anisa.B.Therefore,Zejds pay is not a problem.C.As a result,many troubles started to appear.D.Zejd has a hearing disability.E.The other kids

    38、 in Zejds class are quite happy as well.F.Zejd was unable to communicate with any of his schoolmates.G.Thats because the Ministry of Education doesnt pay for sign language classes.参考答案高考题型组合规范练10选择性必修第一册UNIT3阅读题组练速度.【语篇导读】这是一篇应用文。文章主要介绍了昆士兰国家公园协会组织的四个活动项目。1.B细节理解题。根据WynnumNorthBoardwalk中的“Joinwithus

    39、toviewthewaterandbushbirdsofthisarea.”可知,如果要观鸟的话应该参加此活动。根据该部分提供信息Leader:JocelynDixon可知,需要联系JocelynDixon。2.A细节理解题。根据MayLongWeekendCamp部分中的“Spendthedaysexploringthenationalpark,andeveningsaroundthecampfire.”可知,参加该项目会有篝火活动。3.C细节理解题。根据CentralWestQldNationalParks部分中的“Excitingopportunitytovisitandexplorea

    40、tleastsixnationalparksinthecomfortofabigcoachandbeaccommodated,ratherthancamping.”可知,该项目不同于其他项目的地方在于提供交通工具。【语篇导读】本文为记叙文。在作者12岁的时候,她的姑妈建议她微笑面对所有人。这一建议在她读十年级的时候得到了进一步的提升。4.D推理判断题。根据第一段中的“whoattheageof89stillspreadshappinessaroundevensheherselfisindifficulty.”可推知,作者的姑妈是一个乐观的人,即使自己身处逆境仍把欢乐传播给他人。5.B细节理解题

    41、。根据第二段中的“Istoodinfrontofthemirrorinmybedroomandsmiledasshesuggested.”可知,作者的姑妈建议她在镜子前练习微笑。6.B推理判断题。根据第四段内容可知,作者以前曾竞选过啦啦队队长,但失败了,并且是倒数第一。由此可推知,她起初拒绝朋友的提议是因为她害怕再次失败,让自己再丢人。7.A细节理解题。根据倒数第二、三段内容可知,朋友建议作者记住他人的名字,了解他们,对他们微笑,这些都表明与他人沟通最重要的是真心关心他们。【语篇导读】本文是一篇说明文。比斯坎湾国家公园占地70,000英亩,1968年作为国家纪念地而建立,1980年成为国家公园

    42、,同年进行了扩建。该园以海洋生态系统而著名。8.C细节理解题。根据第一段中的“Itbecameanationalparkin1980.Thatyear,itssizealsoincreased.”可知,1980年它的面积得到了扩大,所以选C项。9.D推理判断题。根据第三段最后两句可知,科学家通过观察贝壳和贝壳堆里的垃圾来了解最早的人的生活。10.A词义猜测题。根据倒数第二段中的“Fourecosystemscometogetherhere.”和“Theblendingecosystemscreate.”可知,此处的“edgecommunities”指的就是四个生态系统交汇的地方。11.D细节理

    43、解题。根据倒数第一段中的“TheunderwaterdiversityiswhatattractsmostpeopletoBiscayneNationalPark.”可知,吸引游客到这里来的是它的水下活动。【语篇导读】本文是一篇说明文。当你参观迪斯尼乐园时,希望你不要听到两个暗语,否则快乐旅行可能会变成一场噩梦。12.B细节理解题。根据第二段第二句“.staffhavecodewordstoletotherstaffknowwhathastakenplacewithoutdestroyingyourperfectlyhappydaywithterribledetails.”可知,迪斯尼工作人员

    44、使用暗语的目的是不用可怕的细节破坏游客的快乐时光,因此答案B项正确。13.C细节理解题。根据第三段最后一句“ThisisbothillegalandcangetyoubannedfromDisneyforever.”可知,将死者骨灰带到迪斯尼是违法的,而且会让你终身禁止进入迪斯尼乐园。14.D细节理解题。根据第四段倒数第二句中的“whileparkofficialsdecideiftherideshouldbeevacuatedimmediatelyorsimplypausedformaintenance.”可知,公园管理人员决定是立即疏散还是暂停维修,所以D项正确。15.B主旨大意题。通读全

    45、文可知,文章主要是介绍了两个任何游客不愿在迪斯尼乐园听到的暗语,因此B项可作为文章的标题。.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章介绍了一个班级的同学为了更好地与一位聋哑学生沟通,全部学会了手势语的故事。1.D由上文的“adeafstudent”可知,Zejd有听力障碍,故选D项。2.F根据空前语境“shenoticedZejdsittingallbyhimself.”可判断,Zejd不能够与他的任何同学交流,故选F项。3.A上文提到“gettingthewholeclasstolearnsignlanguagealongwithZejd”,下文又说“Threemonthslater,Zejdwashappilyabletocommunicatetoallhisclassmates”,说明学习手势语奏效,由此可判断,他们找到了一位手势语老师,故选A项。4.E第四段提到了一位同学的话,又根据“Now,signlanguageisgettingquitepopularatOsmanNakasprimaryschool”可判断,班里的其他孩子也很高兴,故选E项。5.G根据上文提到的“therearentmanyteacherslikeAnisa”,可知所填的句子是其原因。G项“这是因为教育部不支付手势语课程的费用”是其原因。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022届新教材高考英语一轮复习 选择性必修第一册 UNIT 3 阅读题组—练速度精炼 新人教版.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-350577.html
    相关资源 更多
  • 四川省宜宾六中高二英语精品课件:MOUDLE1 VOCABULARY .ppt四川省宜宾六中高二英语精品课件:MOUDLE1 VOCABULARY .ppt
  • 四川省宜宾六中高二英语精品课件:MOUDLE1 INTRODUCTION(外研版必修5).ppt四川省宜宾六中高二英语精品课件:MOUDLE1 INTRODUCTION(外研版必修5).ppt
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(6)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS USING LANGUAGE & ASSESSING YOUR PROGRESS WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(6)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS USING LANGUAGE & ASSESSING YOUR PROGRESS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(5)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(5)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(4)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS READING AND THINKING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(4)::UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS READING AND THINKING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(2):UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)选择性必修二同步课时作业(2):UNIT1 SCIENCE AND SCIENTISTS LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 5 单元综合 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 5 单元综合 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 4 READING FOR WRITING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 4 READING FOR WRITING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 4 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES AND LISTENING & TALKING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 4 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES AND LISTENING & TALKING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 单元综合 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 单元综合 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 READING FOR WRITING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 READING FOR WRITING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 LISTENING & SPEAKING AND READING & THINKING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 LISTENING & SPEAKING AND READING & THINKING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES AND LISTENING & TALKING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 3 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES AND LISTENING & TALKING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 1 LISTENING & SPEAKING AND READING & THINKING WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第三册随堂小练:UNIT 1 LISTENING & SPEAKING AND READING & THINKING WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第一册学案:UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE WORLD DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析.docx2020-2021学年高中英语人教版(2019)必修第一册学案:UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE WORLD DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(四) UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY SECTION Ⅳ GRAMMAR-—复习名词性从句 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(四) UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY SECTION Ⅳ GRAMMAR-—复习名词性从句 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(十二) UNIT 3 INVENTORS AND INVENTIONS SECTION Ⅳ GRAMMAR-—表语和宾语补足语 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(十二) UNIT 3 INVENTORS AND INVENTIONS SECTION Ⅳ GRAMMAR-—表语和宾语补足语 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(八) UNIT 2 CLONING SECTION Ⅳ GRAMMAR-—同位语及同位语从句 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(八) UNIT 2 CLONING SECTION Ⅳ GRAMMAR-—同位语及同位语从句 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(七) UNIT 2 CLONING SECTION Ⅲ LEARNING ABOUT LANGUAGE USING LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修8课时作业(七) UNIT 2 CLONING SECTION Ⅲ LEARNING ABOUT LANGUAGE USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修8UNIT 3 INVENTORS AND INVENTIONS 单元检测 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修8UNIT 3 INVENTORS AND INVENTIONS 单元检测 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7课时作业(十九) UNIT 5 TRAVELLING ABROAD SECTION Ⅲ WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修7课时作业(十九) UNIT 5 TRAVELLING ABROAD SECTION Ⅲ WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7课时作业(二十) UNIT 5 TRAVELLING ABROAD SECTION Ⅳ GRAMMAR——非限定性定语从句 WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修7课时作业(二十) UNIT 5 TRAVELLING ABROAD SECTION Ⅳ GRAMMAR——非限定性定语从句 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7课时作业(一) UNIT 1 LIVING WELL SECTION Ⅰ WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修7课时作业(一) UNIT 1 LIVING WELL SECTION Ⅰ WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7课件:UNIT 5 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx2020-2021学年高中英语人教版选修7课件:UNIT 5 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx2020-2021学年高中英语人教版选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7单元质量检测 UNIT 2 ROBOTS WORD版含解析.doc2020-2021学年高中英语人教版选修7单元质量检测 UNIT 2 ROBOTS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7习题:第三单元测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年高中英语人教版选修7习题:第三单元测评 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7习题:UNIT 5 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年高中英语人教版选修7习题:UNIT 5 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年高中英语人教版选修7习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年高中英语人教版选修7习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1