(新教材)2022版英语人教版一轮复习作业课件:课时作业 选择性必修 第三册 UNIT 1 ART .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2022版英语人教版一轮复习作业课件:课时作业 选择性必修第三册UNIT 1ART 新教材 2022 英语 人教版 一轮 复习 作业 课件 课时 选择性 必修 第三 UNIT ART
- 资源描述:
-
1、二十七 选择性必修 第三册 Unit 1Art(限时35分钟).阅读理解Though the harmful effects of plastic on wildlife and human health are well-documented,this material is hard to avoid.Nearly everything we touch,from grocery bags to drink bottles,to food packaging,contains plastic.Now,Amsterdams Ekoplaza supermarket is making it
2、a little easier for consumers to reduce consumption of single-use plastic bags and containers,which are blocking our landfills at alarming rates,with a special plastic-free aisle(通道).Believed to be the worlds first,the aisle has 700 products on sale including rice,beans,yogurt,chocolate milk,cereal,
3、snacks and meat.While items still require packaging,everything is housed inside reusable or recyclable containers made of glass,metal or cardboard.The unique idea was given to the grocery-chain officials by UK-based environmental group A Plastic Planet,which takes the lead to advocate for at least o
4、ne plastic-free aisle in supermarkets around the globe.The non-profit has even created a signature“plastic-free”mark to help consumers identify eco-friendly packaging.“This is a consumer-led campaign,”said a group co-founder Sian Sutherland.“Were a grass-roots organization.So obviously were working
5、with industry and the government,but most importantly,we represent the public.”Ekoplaza,which plans to roll out the plastic-free aisles across its 74 stores by the end of the year,is not the only company trying to reduce plastic waste.In Berlin,the Original Unverpackt grocery store has been trying t
6、o change customer habits since 2014 by selling everything,from grain to produce and even soaps without plastic packaging.The supermarket,which requires customers to bring their own reusable containers,even sells chewable toothpaste that needs no tubes.Though it is encouraging to see companies trying
7、 to make a difference,for real change to happen,consumers have to avoid products encased in plastics,even if it means giving up their favorite food or drink.As Sutherland put it,“Plastic food and drink packaging remain useful and yet a destructive presence on the earth for centuries afterwards.”【文章大
8、意】本文主要介绍了超市在减少塑料包装上做出的努力。1.What does Ekoplaza want to do by setting up a plastic-free aisle?A.Cut down managing cost.B.Reduce plastic-packaging.C.Make shopping much easier.D.Increase the amount of sales.【解析】选B。细节理解题。根据第一段第三句“Now,Amsterdams Ekoplazasupermarket is making.with a special plastic-free ai
9、sle.”可知,Ekoplaza设立无塑料通道是为了减少塑料包装,故选B。2.Which of the following can make a real difference?A.Consumers.B.Supermarkets.C.Organizations.D.Companies.【解析】选A。推理判断题。根据最后一段第一句可推知,尽管公司正在尽力发挥作用,但是只有作为塑料包装消费主体的消费者行动起来才会减少塑料垃圾,故选A。3.What does Sutherland think of plastic packaging in the future?A.It will be of no
10、 use to consumers.B.It will exist for a long time.C.It will disappear in this century.D.It will replace other containers.【解析】选B。细节理解题。根据最后一段最后一句中的“Plastic food and drink packaging remain useful and yet a destructive presence on the earth for centuries afterwards.”可知,塑料包装还会存在很长一段时间,故选B。4.What might b
11、e the title of the passage?A.Plastics Are Harmful to the EnvironmentB.Non-profits Can Help the SupermarketsC.Consumers Should Change Shopping HabitsD.Supermarkets Take Action for a Cleaner Planet【解析】选D。标题归纳题。根据第一段的导入和最后一段的总结可知,本文主要介绍了超市在减少塑料包装上做出的努力,故选D。.完形填空John Carpenter didnt like to buy toys.He
12、liked the fun of 1them himself.The thought that they were his own works 2him.Tom,one of his playmates,thought a toy was worth nothing 3it cost a great deal of money.“Come and look at my horse,”said Tom,one day.“It 4a dollar,and it is such a beauty!”John was soon 5his friends horse,and he was examini
13、ng it 6to see how it was made.The same evening he tried to make a 7one for himself.He went into the wood shed and 8two pieces ofwood one for the head of his horse,the other for the body.It took him two or three days to shape them to his 9.But what about the wheels?This 10him.With great efforts,he fi
14、nally got some 11pieces of wood which could suit his12.He ran to his friend Tom to show his great work.“You made it yourself!Oh,well,its a good horse for you to make.But it is not as good as mine.Mine cost a 13,and yours didnt cost anything,”said Tom.“It was real fun to make it,though,”said John,and
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-355115.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
