(浙江专版)2021秋七年级英语上册 期末专训 阅读理解课件(新版)外研版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 浙江专版2021秋七年级英语上册 期末专训 阅读理解课件新版外研版 浙江 专版 2021 年级 英语 上册 期末 阅读 理解 课件 新版 外研版
- 资源描述:
-
1、阅读理解专训浙江特色题型 期末专训答 案 呈 现123ACD温馨提示:点击进入讲评A123ABCB1234CDACC1234BDABD1234DBCAE123BCDFA(义乌稠城镇中月考)()1.How old is Sandy?A.12.B.13.C.14.D.15.【点拨】根据表格第三行第二列“12”可知答案。请同学们看典中点A本第59页短文。A()2.Du Li is wearing a _ dress and white shoes.A.red B.green C.pink D.blue【点拨】根据表格第二行第四列“a pink dresswhite shoes”可知答案。C()3.W
2、hat is Davids favorite food?A.Fish.B.Hamburgers.C.Meat.D.Chicken.【点拨】根据表格最后一行最后一列Chicken可知答案。DB()1.How many(多少)books can he take home every week?A.One.B.Three.C.Six.D.Ten.【点拨】根据文章第二段第三行Every week Jack can take one book home and read it.可知答案。A请同学们看典中点A本第59页短文。()2.The underlined part“do the same”refer
3、s to(指代的是)“_”.A.sell books for long hoursB.recommend good booksC.like Mark Twains booksD.take books home and read them【点拨】原句为:Jack recommends(推荐)good books to them and they do the same to Jack.B()3.What does Jack want to have after 3 months?A.Books.B.A book lover.C.A car.D.A store.【点拨】根据文章最后He wants
4、 to buy a car.After about 3 months,Jack can buy his first car.可知答案。CC()1.Where is the man?A.Hes near the train.B.He is in the car.C.Hes on the train.D.Hes at home.【点拨】推理判断法。根据A train stops at a small station(车站).及Its raining(下雨)hard.He doesnt want to go out in the rain.可知,那个人在火车上,因为下雨他不愿下车,故选C。C请同学们
5、看典中点A本第59页短文。()2.The man doesnt want to go out because _.A.he is tired B.he is illC.he is hungry D.its raining hard【点拨】上下文推断法。根据Its raining(下雨)hard.He doesnt want to go out in the rain.可知,因为雨下得很大,所以他不愿下车,故选D。D()3.How many cakes does the boy get?A.One.B.Two.C.Three.D.Four.【点拨】根据Hes eating a cake.He g
6、ives the man two dollars and says,“Sorry,there is only one cake left(剩余的).”可知,小男孩只买了一块蛋糕,故选A。A()4.How much are they if we buy five cakes?A.Five dollars.B.Four dollars.C.Ten dollars.D.Fifteen dollars.【点拨】根据 The man gives the boy four dollars and asks him to buy two cakes.可知,一块蛋糕2美元,5块蛋糕就是10美元,故选C。CD(
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
