广东高明县2017高考英语一轮阅读理解精炼及答案 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东高明县2017高考英语一轮阅读理解精炼及答案 WORD版含解析 广东 高明 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 精炼 答案 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、广东高明县2017高考英语一轮阅读理解精炼及答案【2016模拟题】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 The story all began with a simple announcement from the church wall one Sunday morning. LaSalle Street Churchs pastor, Laura Truax,told his 320 regular members that the church had recently received a large $ 1. 6 million profit in
2、a real estate deal (房 地产交易) and that she would set aside that amount by 10 percent to divide among her parishioners (教区居民).Each would get a $500 check to do something positive for someone, and someone could be the parishioners themselves. The money came with no conditions attached; parishioners did
3、not have to provide proof of money spent. It just came with the hope that the money would be used for good. LaSalles congregation (集会)is racially and financially diverse; More than 60 percent of members have advanced degrees while about a third live a paycheck-to-paycheck life. Truax had no idea how
4、 her experiment would work. She only hoped that it would make her parishioners a part of the giving process and engage them in the church and in their community. So far, her idea seems to be paying off. Checks from LaSalle Street Church have been used to fund everything from swall international proj
5、ects-including a school in the Himalayas, a health clinic in and an irrigation project in Tanzania-to help local families and friends in trouble. One congregant is helping to fund a skateboarding park in Amman, Jordaa, where he lived for many years. Another is using her money to start a scholarship
6、foundation for local kids. Another has used her money to buy winter clothing for the kids at her daughters school. 1 hoped that they would recognize the power they had to bless others and change somebodys life, Truax told Yahoo News. “I hoped that they would see their connection between their little
7、 piece and the bigger thing the church was called to1. Why did Laura Truax hand out some money to the church members?A. To help them to make & living.B. To encourage them to do a good deed.C. To reward them for their hard work.D. To employ them to repair the church.2. We can learn from Paragraph 2 t
8、hat most people of LaSalles congregation_ 。A. are from the city B.lead a miserable lifeC. have received good education D. owna lot of money3. By the underlined part So far, her idea seems to be paying off, the writer means It seems that _. A. LaSalles experiment is successful so farB. LaSalle is mor
9、e clever than other peopleC. the parishioners support LaSalles plan nowD. LaSalle has made a lot of money by now4. The parishioners have spent their money in the fields of _。A. science, culture and travelB. industry, agriculture and militaryC. economy, politics and entertainmentD. education, medicin
10、e and sports参考答案1-4BCAD 【2014高考英语江西省景德镇质量检测】阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。It was vacationing on the Greek island of Corfu for about a month many years ago. I rented a motorcycle and headed into the interior of the island in search of isolated trails(踪迹) and sleepy villages. I rode for hours along
11、 dirt trails. I had to keep a close watch on the gas tank because there were no gas stations anywhere except at the village where I had rented the motorcycle. At half a tank, I had no choice but to turn back. The needle had just hit halfway and I was turning around to head back when I noticed an old
12、 tomb in the distance, far away from any village or other sign of habitation. I decided to stretch my legs before beginning the long trip home. I rode to the gate, killed the engine and laid the bike down. As I passed through iron gate, I couldnt help but notice how silent the place was. I had to wh
13、istle to reassure(消除疑虑) myself that I hadnt gone deaf. When I walked to the rear edge of an old tomb in the distance, an unusual sight caught my eye - a tomb that was twice as large as any of the others. When I looked inside the cabinet, I found out why. There was a photograph of a young couple with
14、 their arms around each other, laughing. The date of their deaths in the stone, were identical. Apparently, they were married and had died together in some kind of an accident. I cant relate all the feelings I had while looking at that picture of them together, bursting with youthful energy, their e
15、ager smiles full of excitement and anticipation (希望)of their lives together. A white marble cross that marked their graves had been broken off at the base, and had fallen on the ground at the head of the tomb. Small, orange wildflowers were growing up around it. This might not have been so unusual e
16、xcept for the fact that they were the only flowers growing anywhere in the tomb. The contrast of these symbols of life and springtime next to a symbol of death was so striking, I decided to take a photograph of it. I took my camera out of my backpack and took the photo from the angle I wanted. Befor
17、e I left, I picked up their cross and put it back in place on their tomb. The sun was setting quickly and I was worried about finding my way back in the dark, so I decided to head home.71. Why did the author have to turn back at half a tank?A. Because he had to return the motorcycle he had rented ea
18、rlier. B. Because he was afraid of the gas being used up before returning the village . C. Because there were no gas stations all the way . D. Because he wanted to search for an old tomb in the distance. 72.The last sentence in paragraph 2 shows that _.A. The author couldnt hear any sound in such a
19、quiet tomb. B. The author was so afraid that he whistled to encourage himself.C. The author was afraid that he was deaf.D. The author couldnt hear anything any more.73. According to the passage, which one is the right description? A. The wildflowers growing in the tomb seems a symbol of the young co
20、uples love. B. All kinds of wildflowers were growing up anywhere in the tomb. C. The authors motorcycle broke down after he left the tomb D. There was a young couple in the tomb, laughing. 74. We can infer the author is_. A. frightened B. cautious C. courageous D. relieved75. In this passage, the au
21、thor wants to tell us_. A. how to explore an old tomb B. his frightening life in an old tombC. his unusual experience during the vacationD. his motorcycle trip【参考答案】71-75 BAACC【四川省2014“联测促改”活动模拟试题】A阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答落卡上将该项涂黑。 Special Holiday OfferYour holiday summary:An exciting
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
