2021_2022学年新教材高中英语课时性评价十一Unit4Usinglanguage练习含解析外研版必修第一册202106251209.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 评价 十一 Unit4Usinglanguage 练习 解析 外研版 必修 一册 202106251209
- 资源描述:
-
1、十一Unit 4Using language. 单句语法填空1. I live next door to a couple whose children often make a lot of noise. 2. She said she would do anything that could help her mother recover from the disease. 3. This is the very factory that they visited last summer holiday. 4. I still remember the earthquake that/wh
2、ich happened in 2019 in Yibin, Sichuan. 5. The dishes that/which I cooked were Moms favorites. 6. The first thing that he did after arriving home was doing his homework. 7. All that can be done has been done. 8. Is this the teacher who/that rescued several students from the burning building? 9. Do y
3、ou know the lady who/that/whom our English teacher is talking with under the big tree? 10. My father bought a new bike for me whose price added up to more than 1, 000 yuan. . 选出正确选项补全句子使之成为含有定语从句的复合句1. The first place _. _2. I came across the boy _. _3. This is my favourite book _. _4. Xian is the c
4、ity _. _5. This is the house _. _6. My father is the person _. _7. He has found the necklace _. _8. My hometown is Kunming _. _which he gave his wife as a birthday giftwho always helps others and educates us to do sothat they visited in London was the Big Benwhose parents went to Canada last yearwhi
5、ch is known as the Spring Citythat was bought by my mother in Xinhua Bookstorewhich he would like to visit next yearwhich was discovered by the project team last month答案: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. . 阅读理解(2021汕头高一检测)Life affects friendships. As we grow, marry, fight in wars, move across the country or
6、change jobs, old friendships fall away and new ones form. As long as we live, the things around us change, and as long as things change, friendships are affected. When we were children, we had best friends. No matter what happened we were still friends. We live our lives, however, do what life calls
7、 for us to do, and as we got older, memories fade, faces blur(变得模糊), and even friends names from childhood are forgotten. Do you have a question about friendship? Do you wonder what to do with a friend who is no longer friendly? Perhaps you will see that you cant control others. If someone wants to
8、be your friend, it is their choice. All you can do is treat them well and do your best for them when you are with them. Then you wish them well when they leave. You can talk to old timers and they will tell you that life is full of incredible joy and incredible sorrow, and that what bothers you toda
9、y will one day become a memory and the pain will be gone. Seniors might tell you that you will learn more as you get older. They will tell you that friendships come and friendships go. Sometimes when they go it will hurt, but you will be okay with it. Its the way life works, after all. 【文章大意】本文主要阐述了
10、应该如何使用正确的态度面对友谊的改变。1. What can we learn about friendship, according to the text? A. Friendship can not be easily affected by ones family. B. Friends are always around us and will never go away. C. Friends in childhood are sometimes forgotten by us. D. Friends in childhood are the best no matter what
11、 happens. 【解析】选C 。细节理解题。根据文章第二段We live our lives, however, do what life calls for us to do, and as we got older, memories fade, faces blur, and even friends names from childhood are forgotten. 可知随着时间的流逝, 我们甚至会忘掉童年时朋友的名字。2. What should we do with friends who are no longer friendly in the authors opin
12、ion? A. Care about them and do our best for them when we are together. B. Forget them and make new friends who have a lot in common with us. C. Find the reason why our friendship has changed. D. Do our best to control them and make them listen to us. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第三段All you can do is treat them
13、well and do your best for them when you are with them. 可知当朋友不再友好时, 你能做的就是关心他们, 为他们尽力。3. What the old timers and seniors in the last paragraph tell you about friendship will _. A. make you have no good friendsB. help you have healthy understanding of friendshipC. remind you to always help your friend
14、sD. lead you to be a powerful man【解析】选B。推理判断题。根据文章最后一段可知友谊来来去去是很正常的事情, 因此前辈与长者说的话有助于我们正确对待友谊。4. The best title of the passage could be _. A. How to Share Happiness with FriendsB. How to Deal with Unfriendly PeopleC. How to Make Good FriendsD. How to Face the Changes in Friendship【解析】选D。 标题归纳题。综合全文内容
15、可知本文主要阐述了应该如何使用正确的态度面对友谊的改变。因此D项正确。. 完形填空(2021沙市高一检测)It is a blue, cotton shirt. The shirt belonged to my1David. On his birthday before he left college, his mother bought him the shirt. 2I gave him free use of my bike, he let me wear the shirt, occasionally. We shared the shirt, and as days3, we sha
16、red more of our4. David was in school by scholarships and grants (助学金). He5to keep his scholarships, because without even one of them, he would have to6and back on the farm. And in Davids home, there was always only enough money to cover the expense. His father died when he was twelve. At times Davi
17、d also talked about his father. Usually it was late at night, in the dormitory just before bed, and the7 always ended with tears that flowed from a river of memories and longings: memories of a father suffering from8when his son was just a teenager; longings for opportunities to cure his fathers dis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369574.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
