2021届高考英语二轮复习组合练十五阅读理解 完形填空 语法填空课时优化作业含解析202103171230.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语二轮复习组合练十五阅读理解 完形填空 语法填空课时优化作业含解析202103171230 2021 高考 英语 二轮 复习 组合 十五 阅读 理解 填空 语法 课时 优化 作业 解析
- 资源描述:
-
1、组合练(十五)阅读理解完形填空语法填空.阅读理解AWhether you want to enjoy your favorite tunes like ever before, or to watch holiday films, there are tons of great deals.Below youll find a headphone that suits you, handpicked by the Gear reviews team.Sony WH1000XM3 Wireless NoiseCanceling Headphones for D|S278 (D|S72 off)A
2、mazon, Best BuyWith fantastic sound, more than 30 hours of battery life, and extreme noisecanceling, the WH1000XM3 are our favorite wireless headphones.Apple AirPods Pro for D|S235 (D|S15 off)AmazonThese are Apples newest AirPods, and we really like them.The discount isnt the greatest, but its proba
3、bly the best deal youll find on AirPods Pro this holiday season, since theyre brand new.FourDriver Earbuds for D|S146 (D|S7 off)Amazon Most headphones have a single driver that makes all the sound, but these have four, which helps them balance frequencies more steadily, creating a wider soundstage,
4、and providing clearer separation between guitars, keyboards, and vocals (歌唱部分)Beats Studio 3 Wireless NoiseCanceling Headphones for D|S200 (D|S150 off)Best Buy (D|S200), Amazon (D|S250), Walmart (D|S280)Theyre a little fancy, but if you are after some wellmade, stylish, and functional headphones, th
5、e Beats Studio 3 is a good option.But with a D|S200 deal at Best Buy, and fairly steep discounts at Amazon and Walmart,theyre actually a pretty good value this weekend.Just dont expect the same noisecanceling quality youll find on the Sony WH1000XM3 above. Note: We will update this post through the
6、weekend with new deals.If an item is no longer at its deal price or sold out, we cross it out.Besides, when you buy something using the links in our stories, we may earn a small commission (回扣)Here is how it works.语篇解读本文主要介绍了几款评价最高的耳机。1Whats the original price of Apple AirPods Pro?AD|S205.BD|S220.CD
7、|S235. DD|S250.解析:细节理解题。根据第二款耳机介绍中的Apple AirPods Pro for D|S235 (D|S15 off)可知,该款耳机现价是235美元,优惠了15美元。由此推知,其原价为(23515)250美元,故选D。答案:D2What can we learn about the Beats Studio 3?AIt is the cheapest of the four headphones.BWalmart doesnt discount the headphones.CIt is no match to Sony WH1000XM3 in noise c
8、anceling.DIt is the most recommended by the Gear reviews team this week.解析:细节理解题。根据第四款耳机介绍中的“Just dont expect the same noisecanceling quality youll find on the Sony WH1000XM3 above.”可知,它的噪音消除效果不能与Sony WH1000XM3相媲美。故选C。答案:C3Where is the text most likely from?AA website. BA magazine.CA guidebook. DA n
9、ewspaper.解析:文章出处题。根据本文最后一段中的“Besides,when you buy something using the links in our stories,we may earn a small commission.Here is how it works.”可推知,这篇文章来自一家网站。故选A。答案:ABAfter nearly falling down onstage, the singer mentions he was diagnosed with a rare and weakening brain condition.Country musics fam
10、ous singer Drake White was singing as usual on the night of Aug.16,taking the stage for an outdoor concert series in Roanoke.Then,15 minutes into his performance, he suddenly fell down, his bandmate catching him before he collapsed to the ground.Rushed to the hospital, the “Livin the Dream” singer l
11、ater apologized to fans in Facebook: “Sorry we had to cut it short.Thanks for your prayers and continued support.”While the incident shocked many,Drake was finally ready to reveal a secret health battle he had faced for months: In January he was diagnosed with an AVM (动静脉畸形),an abnormal tangle of bl
12、ood vessels in his brain that disturbs normal blood flow.Since then Drake has been undergoing a series of operations which have weakened his brainsthe last just four days before his onstage collapse.Though Drake suffered a lot from his disease,he had kept up his touring schedule,often appearing onst
13、age just days after a treatment.“There was a show in April that I played for 48 hours after surgery,”he says.“Emotionally it made me realize that I could still do this.Maybe I wasnt jumping around like I usually do,but I was doing it.” As Drake and his wife Alex wait for further test results and new
14、s on his condition, they will be relying on their faith to see them through.“Drake and I are grateful to life and all he has done,” says Alex, speaking from her husbands bedside.“He has worked miracles in the last 24 hours.”语篇解读本文讲述了一个一位乡村歌手Drake White在被诊断为动静脉畸形后仍坚持演出,与疾病勇敢抗争,积极面对生活的故事。4How was Drak
15、e during the first 15 minutes at the concert?AHe almost fell off the stage.BHe performed as usual.CHe was dancing to a song.DHe stopped singing suddenly.解析:细节理解题。由第一段中的“Country musics famous singer Drake White was singing as usual on the night of Aug.16,taking the stage for an outdoor concert series
16、 in Roanoke.Then,15 minutes into his performance,he suddenly fell down,his bandmate catching him before he collapsed to the ground.”可知,在前15分钟,Drake White像往常一样进行演出,故选B。答案:B5What did Drake do after he was diagnosed with AVM?AHe kept touring around the world.BHe called off all the performances.CHe insi
17、sted on turning up onstage.DHe waited for operations in hospital.解析:细节理解题。由第二段的最后一句“Since then Drake has been undergoing a series of operations which have weakened his brainsthe last just four days before his onstage collapse.”和第三段第一句“Though Drake suffered a lot from his disease,he had kept up his t
18、ouring schedule,often appearing onstage just days after a treatment.”可知,Drake在被确诊为动静脉畸形后仍坚持演出,故选C。答案:C6What can we learn from Alexs words?ADrake has recovered entirely.BAlex is afraid and pessimistic.CDrakes condition worries them much.DThey are optimistic and grateful to life.解析:推理判断题。根据最后一段中的“Drak
19、e and I are grateful to life and all he has done, says Alex,speaking from her husbands bedside.He has worked miracles in the last 24 hours.”可知,他们对生活持积极乐观的态度,故选D。答案:D7What is the best title for the text?AA Country Stars Health CrisisBPainful Life of a Country StarCA Singers Country Music DreamDRise a
20、nd Fall of Country Music解析:标题归纳题。本文主要讲述的是乡村歌手Drake White在被诊断出患有动静脉畸形后,与疾病抗争,积极面对生活的故事,由第一段中的“the singer mentions he was diagnosed with a rare and weakening brain condition”,第二段中的“Since then Drake has been undergoing a series of operations which have weakened his brainsthe last just four days before
21、his onstage collapse.”,第三段中的“Though Drake suffered a lot from his disease,he had kept up his touring schedule,often appearing onstage just days after a treatment.”和最后一段中的“He has worked miracles in the last 24 hours.”可知,A项“乡村音乐歌手的健康危机”概括了全文大意,故可作为最佳标题。答案:A.完形填空Its fortunate for children to have sibli
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-371516.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
江西专版2020秋九年级语文上册第五单元检测卷作业课件新人教版.pptx
