广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(7)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广西 北海市 2014 高考 英语 阅读 理解 巩固 全程 训练 答案
- 资源描述:
-
1、广西省北海市2014高考英语阅读理解巩固全程训练(7)及答案【河北省唐山市2014高考英语一模试题】B If you see a group of people dancing and singing on the street or in the railway station, you dont need to feel surprisedThey are a flash mob (快闪族), which is a group of people who come together suddenly in a public place, do something unusual for a
2、 brief period of time, and then quickly break upThey are usually organized with the help of the Internet or other digital communication networkAt a predetermined time, they gather and perform some distractions(消遣) such as waving their hands and exchanging books, Then, they quickly break up before th
3、e police can arriveUsing mobile phones, the flash mob can change its location if the first one has been replaced for any reason Bill Lasik, senior editor of Harpers Magazine, organized the first flash mob in Manhattan in May 2003 and the first successful flash mob came together on June 3, 2003 - aft
4、er the first attempt was foiled at Macys department storeLasik claimed that the activity was designed to make fun of hipsters (起时髦的人), and call attention to the cultural atmosphere Flash mob gatherings can sometimes shock peopleSuch an activity might seem amusing and untrue, but it also might fright
5、en people who are not aware of what is taking placeUndoubtedly, flash mobs can serve as good political tools in any directionThey also have great economic potential, such as using flash mobs to advertise a product The flash mob is now becoming more and more popularPeople use it to do many thingsFor
6、example, in 2009, Michael Jacksons fans took part in a flash mob to remember himHundreds of his fans gathered singing and dancing Michaels famous song Beat It togetherFlash mobs give people from all walks of life an opportunity to come together to create a memory24The undefined word foiled in Paragr
7、aph 2 can be replaced by _ 。 Aforgotten Bprevented Cannounced Dconfirmed25What can you learn about the flash mob from the passage? AThe flash mob usually breaks up quickly for lacking enough time BOnce the place for the activity is determined, it cant be changed CThe flash mob can be made use offing
8、 many fields just for fun DIt gives people the chance to come together to do something unusual26The main purpose of the passage is - Ato entertain Bto encourage Cto inform Dto persuade27The writers attitude towards the flash mob isAnegativeCfavorable Bobjective Ddoubtful【参考答案】24. B 25. D 26. C 27. B
9、 阅读理解Too much TV-watching can harm childrens ability to learn and even reduce their chances of getting a college degree, new studies suggest in the latest effort to examine the effects of television on children. One of the studies looked at nearly 400 northern California third-graders. Those with TV
10、s in their bedrooms scored about eight points lower on math and language arts tests than children without bedroom TVs. A second study ,looking at nearly 1000 grown-ups in New Zealand, found lower education levels among 26-year olds who had watched lots of TV during childhood. But the results dont pr
11、ove that TV is the cause and dont ride out that already poorly motivated youngsters (年轻人)may watch lots of TV. Their study measured the TV habits of 26-year-olds between ages5 and 15. These with college degrees had watch an average of less than two hours of TV per week night during childhood, compar
12、ed with an average of more than 2 1/2 hours for those who had no education beyond high school. In the California study, children with TVs in their rooms but no computer at home scored the lowest while those with no bedroom TV but who had home computers scored the highest. While this study does not p
13、rove that bedroom TV sets caused the lower scores, it adds to accumulating findings that children shouldnt have TVs in their bedrooms. ( ) 1. According to the California study, the low-scoring group might _. A. have watched a lot of TV B. not be interested ted in math C. be unable to go to college D
14、. have had computers in their bedrooms ( ) 2. What is the researchers understanding of the New Zealand study results? A. Poorly motivated 26-year-olds watch more TV. B. Habits of TV watching reduce learning interest. C. TV watching leads to lower education levels of the 15-year-olds. D. The connecti
15、on between TV and education levels is difficult to explain ( ) 3. What can we learn from the last two paragraphs? A. More time should be spent on computers. B. Children should be forbidden from watching TV. C. IV sets shouldnt be allowed in childrens bedrooms. D. Further studies on high-achieving st
16、udents should be done. ( ) 4. What would be the best title for this text? A. Computers or Television B. Effects of Television on Children C. Studies on TV and College EducationD. Television and Childrens Learning Habits 1. A.细节理解题.根据第二段中 Those with TVs in their bedrooms scored about eight points low
17、er on math and language arts tests than children without bedroom TVs.可得出答案. 2. D. 细节理解题. 根据第三段 But the results don prove that TV is the cause and dont ride t out that already poorly motivated youngsters (年轻人)may watch lots of TV.可以确定答案. 3. C.推理判断题.注意最后一段开头的 while 是尽管的意思,所以这两段都是围绕儿 童卧室不应该放电视机的问题. 4.
18、B.主旨大意题.通读全文可知,文章主要通过两项研究分析了儿童看电视所造成的 影响.文章第一段第一句话是主题句,所以 B 项作为标题是最佳的. 阅读理解It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers had lived in the same way for centuries. Then one day. Some visitors from the city arrived. The told the villagers
19、there were some people elsewhere who liked to eat frogs legs. However, they did not have enough frogs of their own, and so they wanted to buy frogs from other place. This seemed like money for nothing. There were millions of frogs in the fields around, and they were no use to the villagers. All they
20、 had to do was catch them. Agreement was reached, and the children were sent into the fields to catch frogs. Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money. For the first time, the people were able to dream of a batter future. But the dream didnt last long. The change was ha
21、rdly noticed at first, but it seemed as if the crops were not doing so well. More worrying was that the children fell ill more often, and, there seemed to be more insects around lately. The villagers decided that they couldnt just wait to see the crops failing and the children getting weak. They wou
22、ld have to use the money earned to buy pesticides(杀虫剂) and medicines. Soon there was no money left. Then the people realized what was happening. It was the frog. They hadnt been useless. They had been doing an important job-eating insects. Now with so many frogs killed, the insects were increasing m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
