分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2021年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS 过关检测(含解析)新人教版必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:381784
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:27.13KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS 过关检测含解析新人教版必修第一册 2021 新教材 高中英语 过关 检测 解析 新人 必修 一册
    资源描述:

    1、第四单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ATheAlamoVisiting historic places is a great way to have fun and learn about history.Afavourite historic site in the state of Texas is “the Alamo”.On March 6,1836,a famous battle(战役) took place at th

    2、e Alamo.A small group of soldiers from Texas fought a much larger army led by the Mexican General Santa Anna.Santa Annas army won the battle.The Alamo has exact copies of the weapons(武器) used during the battle.It also has instruments used during the War of Texas Independence.The Alamo is a really in

    3、teresting place to visit.VisitationHours9:00 a.m. to 5:30 p.m. Monday through Saturday12:00 a.m. to 5:30 p.m. on SundaySummer Hours:Open Fridays and Saturdays until 7 p.m. during the months of June,July,and AugustAdmission(入场费) is free.AddressThe Alamo,300 Alamo Plaza(广场),San Antonio,TexasPhone numb

    4、er:(210)225-1391DirectionsfromInterstate371.Travel north and go out at Commerce Street.2.Turn left.3.Go three blocks to Avenue E.4.Turn right.5.Go to Houston Street.6.Turn right.7.Go to the Alamo Plaza.8.Park in the free parking lot.OtherInformationIt is very hot and bright in San Antonio in the sum

    5、mertime.Be sure to wear a hat or sunglasses when visiting the Alamo during the summer months.In the winter,it is somewhat cold.The Alamo is an open building that has the same temperature inside as outside.Dress properly.1.What can visitors do at the Alamo?A.Visit some old Texas soldiers.B.Take part

    6、in an open-air activity.C.Learn about the history of Texas.D.Get some free hats or sunglasses.答案C解析细节理解题。由第一段对景点Alamo的介绍“AfavouritehistoricsiteinthestateofTexas”和“hasexactcopiesoftheweapons.duringtheWarofTexasIndependence”可知,游客在这里可以了解得克萨斯州的历史。2.OnwhichdayarevisitorsallowedtoleavetheAlamoat7p.m.?A.Mo

    7、nday,July12.B.Friday,October15.C.Saturday,August14.D.Sunday,September12.答案C解析细节理解题。由VisitationHours部分的游览时间可知,Alamo夏季六月至八月的周五和周六的开放时间延长至晚上七点。3.WhereistheAlamosparkinglot?A.OnAvenueE.B.OnCommerceStreet.C.NexttoInterstate37.D.NexttoHoustonStreet.答案D解析细节理解题。由DirectionsfromInterstate37部分的路线指示“5.GotoHoust

    8、onStreet.6.Turnright.7.GototheAlamoPlaza.8.Parkinthefreeparkinglot.”可知,Alamo的停车场位于HoustonStreet附近。BCan you survive an unannounced storm?Although there is expert broadcasting and we are equipped with cell phones,therere still some examples when the violent weather takes us by surprise.While most Atla

    9、ntic hurricanes form off the coast of Africa giving plenty of early warning,sudden Caribbean and Gulf of Mexico hurricanes form and move rapidly in less than a days time,endangering everyone and everything in their path.Therevebeen oil workers trapped off the shore when sudden storms appeared.Field

    10、archeologists have been stuck in coastal areas without storm warning.Itwasnt but a few decades ago that a Texas National Guard group was trapped on the beach by rain-forced flooding and had to ride out a major hurricane during a training exercise.Thereve been a few cases when travellers were trapped

    11、 on an island or in a coastal area and unable to escape in time.Escaping from the storm-threatened areas is generally a choice for most of usbut not for all.Each year thousands of islanders across the Caribbean face the danger of hurricanes without so much as a public shelter to hide in.Most ride ou

    12、t the storm in their homes.But therere a few things you can do to prepare yourself for some unexpected emergencies.Being prepared for the unexpected may be your best and only defense.If youre headed outdoors for a few days or weeks,you should always carry a flashlight with extra batteries,a GPS devi

    13、ce,and a basic medical box.If youre travelling in your car,remember you may suffer from high winds.Youd better not stay inside to avoid being blown away along with your car.Keeping your head and your courage up is essential to survival in any type of danger.Let common sense guide you and always be p

    14、repared for the worst.4.According to the text,most Atlantic hurricanes .A.form in the Caribbean SeaB.come from Gulf of MexicoC.develop off the coast of AfricaD.are from the Pacific Ocean答案C解析细节理解题。根据第二段的“WhilemostAtlantichurricanesformoffthecoastofAfricagivingplentyofearlywarning”可知大部分的大西洋飓风是在非洲沿岸形成

    15、的。故选C项。5.Whatisthethirdparagraphmainlyabout?A.Thebadsituationsofoilworkers.B.Peopletrappedbysuddenstorms.C.Thedangeroftravellingonanisland.D.TheTexasNationalGuardgroup.答案B解析段落大意题。根据第三段的关键词oilworkers,Fieldarcheologists,aTexasNationalGuardgroup和travellers可知,这段主要讲的是被飓风困住的各种人。故选B项。6.Whatisthepurposeofth

    16、elastparagraph?A.Togivesomeadvice.B.Toencouragetravelling.C.Tounderlinethedangerofhurricanes.D.Togivesomewarnings.答案A解析推理判断题。根据最后一段的“Buttherereafewthingsyoucandotoprepareyourselfforsomeunexpectedemergencies.”可知,最后一段主要介绍了一些建议怎样为预料之外的紧急情况做准备。故选A项。7.Inwhichpartofawebsitewouldyoumostprobablyfindthetext?

    17、A.Science.B.Sports.C.Life.D.Culture.答案C解析推理判断题。文章介绍了飓风给人们带来的危害,同时给读者提供了一些如何应对突如其来的大风的建议。所以是和人们的生活密切相关的文章。故选C项。CSometimes we experience pain that seems just too big to feel,too frightening to faceit looks like a tsunami.So,werun.My tsunami came when I was nine years old.I was woken up by my mothers s

    18、creams“Bob?Bob?Bob!”I ran to my parentsbedroom.My father was on all fours,unconscious.My mother was crazydesperately trying to figure out how to stop what was happening.I ran to the phone911,the neighbours,anyone“Help us!”Soon rescue came,but my father didnt come back to life.When my friends came to

    19、 comfort me,I remembered “pulling myself together” as I walked toward them,determining to show them that I was fine.The more I denied my pain,the more I was praised by the adults around me“Oh,look how strong he is!”So,I kept saying “Im fine” over and over again.I said it enoughperformed it enoughtha

    20、t I even fooled myself.I believed that I was okay.But pain doesnt just “go away”that whole “time heals” thing is a total crock.30 years after my father died,when I looked around for an explanation for all the years of destructive behaviour,Icouldnt find the root of the pain in my life because I had

    21、covered it up so well.All the “Im fine”30 years of themburied the pain of that nine-year-old boy.My pain had been trying to come out,to be heard,to be healed.And,finally,it was.After years of treatment,I found my way back to that night where the pain started,back to the tsunami.Thistime,Ididnt run.I

    22、t hurtit still hurtsbut now,when it hurts,I let the pain come.Im not scared to say,“Im not fine”because I know,eventually,I will be.8.What did the author do when his father was in danger?A.He ran out to look for rescue.B.He kept calm and asked for help.C.He offered first aid to him at once.D.He was

    23、too afraid to do anything.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Irantothephone911,theneighbours,anyoneHelpus!”可知,作者保持冷静并向别人寻求帮助。故答案为B项。9.Whichofthefollowingcanbestreplacetheunderlinedword“crock”inparagraph5?A.Fact.B.Theory.C.Experiment.D.Lie.答案D解析词义猜测题。根据上下文可知,作者内心的痛苦并没有随着时间的流逝而被治愈,由此可知画线词所在句子的意思是:,“时间可以治愈一切”这种说法是彻头彻尾

    24、的谎言。故答案为D项(谎言)。10.Whywastheauthorpraised?A.Hebehavedpolitely.B.Heseemedtobeconfident.C.Hecouldlookafterhimself.D.Hecouldhandletheblowproperly.答案D解析推理判断题。根据第四段第一句(我越不承认我的痛苦,我周围的成年人越表扬我)可知,作者之所以受到表扬是因为他能很好地处理自己所遭受的打击。故选D项。11.Whatlessoncanwegetfromtheauthorsexperience?A.Hidingourpaincanbeharmful.B.Expr

    25、essingpainisnotveryeasy.C.Beingstrongmeanshidingonespain.D.Childrenaregoodatcoveringuptheirpain.答案A解析推理判断题。文章介绍了作者在父亲去世的打击下,掩饰自己的痛苦,假装坚强,后来意识到自己隐藏在心底的痛苦是造成生活中很多不幸的根源,换句话说,压抑自己的痛苦是有害的。故选A项(隐藏我们的痛苦是有害的)。DStuck in a lift?These holes can help you out.Yes,that tiny hole you see on the lift door.It might

    26、just save your life.Say the lift youre in stops at a floor and the doors dont open.It could be a power failure or an equipment conk out.But getting out isnt easy.Lifts are equipped with lots of features to prevent the doors from opening freely or when theyre between floors.“Getting stuck in lifts is

    27、 dangerous and helpless,”says Robert Solomon,the director of Building Fire Protection & Fire Protection Systems for the National Fire Protection Association.“What youll usually see is the fire department,or sometimes the building repairman,will get on the spot and use some procedures to get the peop

    28、le out while the problem is being worked out and hopefully repaired.”Thats where those small holes come in.Opening the doors requires a special tool called a hoistway(电梯井道) door unlocking key.It gets inserted into the lift door to open it.Since the fire code began requiring it in the 1970s,some make

    29、rs have equipped their lift with it.The keys are usually used by a restricted number of people,such as the lift mechanics or building caretakers.The fire code also requires that special access tools for each building be kept in a specified secure area such as a KnoxBox that firefighters can open.For

    30、tunately,its rare that using the keys is necessary,Solomon says.12.What does the underlined words “conk out” in the first paragraph mean?A.Upgrade.B.Repair.C.Breakdown.D.Check.答案C解析词义猜测题。根据画线词组前后的“Saytheliftyoureinstopsatafloorandthedoorsdontopen.Itcouldbeapowerfailure”和“Butgettingoutisnteasy.”可知,该处

    31、主要讲的是电梯出现故障,因此conkout与breakdown含义接近。故选C项。13.Whatdothesmallholesintheliftdoorserveas?A.Keyholes.B.Monitors.C.Airholes.D.Decorativeobjects.答案A解析推理判断题。第一段就提到电梯门上的小洞可以帮助被困在电梯中的人出来,第三段就讲述了这个小洞是怎么起作用的:特殊的开电梯门的钥匙可以插进来打开电梯门。由此可推知,电梯门上的小洞相当于钥匙孔。故选A项。14.Whereshouldtheunlockingkeybeput?A.Inarepairmanstoolbox.B

    32、.Inaspecialsafeplace.C.Atthebuildingcorner.D.Behindtheliftdoor.答案B解析细节理解题。根据最后一段中的“ThefirecodealsorequiresthatspecialaccesstoolsforeachbuildingbekeptinaspecifiedsecureareasuchasaKnoxBoxthatfirefighterscanopen.”可知,特殊的开门工具应放置在指定的安全区域;再由第三段中的“Openingthedoorsrequiresaspecialtoolcalledahoistwaydoorunlock

    33、ingkey.”可知,这种专用工具就是打开电梯井道门的钥匙。故选B项。15.Whatcanbeasuitabletitleforthetext?A.ThepeoplewhoshouldrepairtheliftsB.ThestepsyouescapefromabrokenliftC.SpecialfeaturesliftsareequippedwithD.Thereasonwhyliftshavesmallholes答案D解析主旨大意题。全文围绕电梯门上的小洞的用途展开,故D项符合题意。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项

    34、。选项中有两项为多余选项。If you are in a city where everyone rushes,realise that you dont have to be like everyone else.You can be different.You can walk instead of driving in rush hour traffic.You can be on your electronic devices less,and be disconnected sometimes.Your environment doesnt control your lifeyou

    35、do.Im not going to give you a step-by-step guide to moving slower.16Doless.Cut back on your projects,on your task list,and on how much you try to do each day.Focus not on quantity but on quality.17 Save smaller,routine tasks for later in the day,but give yourself time to focus.Havefewermeetings.18 A

    36、nd they eat into your day,forcing you to squeeze the things you really need to do into small windows and making you rush.19When you do the important things with focus,withoutrush,there will be things that get pushed back.And you need to ask yourself:How necessary are these things?What will happen if

    37、 I stop doing them?Practisemindfulness.Simply learn to live in the present,rather than the future or the past.When you eat,fully appreciate your food.When you are with other people,be with them fully.When you are walking,appreciate your surroundings,no matter where you are.Try these things out.Life

    38、is better when unrushed.20A.Start to put off or cancel the unnecessary.B.Meetings are usually a big waste of time.C.Give yourself more time to get ready and get there.D.The world wont end if you dont pass one of the examinations.E.But here are some things to consider and adopt,if they work for your

    39、life.F.Remember the quote:If nature can get everything done without rushing,so can you.G.Pick 2-3 important thingsor even just one important thingand work on those first.答案1620 EGBAF第二部分语言知识运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Years ago,I was on a long flight,du

    40、ring which a voice from the speaker said,“We wont 21 drinks or the meal because we are facing a storm ahead.Please make your safe belts fastened.”Many passengers became 22,talking about it with each other.At once it became 23 in the plane.Soon,lightning lit up the darkening skies,and within moments

    41、the plane was like a boat on waves in the storm.One moment it was 24 up by the storm;thenext,it was thrown as if it were to 25 onto the ground.All the passengers were 26.Some cried.The future seemed hopeless.I wondered if we could 27 it through the storm.Then I noticed the little girl next to me.Sur

    42、prisingly,the storm seemed to mean 28 to her.She was calm,looking through a picture book.Sometimes she closed her eyes,then she would 29again,but she never showed a(n) 30 of worry or fear.The little girl wasnt afraid at all 31 all the adults were scared to death.Finding me watching her,the girl smil

    43、ed at me and said,“Dont worry.My father is the pilot.He is taking me home.Take it easy.He will take us home safely.”When the plane was out of 32,I smiled at the girl and she gave me a big smile in return.“I said my father would take us home safely.”Many kinds of storms may 33us:diseases,difficulties

    44、.They can easily darken our skies and 34 our planes into hard times.Let us 35:Love is the pilot.It will help us out of trouble.So take it easy.21.A.serveB.takeC.getD.sell答案A解析在飞机遇见气流时,飞机服务人员不会提供饮料和食物。这是飞行中的常识。故选A项。serve“提供”。22.A.excitedB.comfortableC.happyD.nervous答案D解析当乘客听到播音中说有风暴时,通常都很紧张,生怕出现安全问题。

    45、与下文的“alltheadultswerescaredtodeath”吻合。23.A.noisyB.quietC.warmD.cold答案A解析根据上文“talkingaboutitwitheachother”可知,当乘客听到有风暴来的时候,非常害怕相互交流了起来,机舱里变得非常嘈杂。24.A.liftedB.cutC.turnedD.shut答案A解析lift“举起”。一会儿飞机被风暴举起,一会儿又好像被往地面上扔。本句叙述了飞机在风暴中的具体情况。故A项正确。25.A.jumpB.flyC.landD.drop答案D解析本句中的“dropontotheground”与前半句中的“lifte

    46、dup”构成对应关系,指飞机一会向上,一会向下,非常颠簸。故D项正确。26.A.surprisedB.frightenedC.gladD.interested答案B解析frightened“害怕的”。根据下文中的“alltheadultswerescaredtodeath”可知,很多乘客非常害怕,担心出意外。故B项正确。27.A.makeB.reachC.winD.finish答案A解析makeit“做到,成功”。句意:我在想我们是否能够从这次的风暴中逃生。故A项正确。28.A.somethingB.anythingC.everythingD.nothing答案D解析根据下文叙述可知,小女孩非

    47、常镇静,因为她相信她的爸爸会把她安全送回家。所以这场风暴对她来说什么也不是。meannothing符合上下文语境。故D项正确。29.A.talkB.readC.playD.sleep答案B解析根据上文“lookingthroughapicturebook”可知,她在读一本图画书。故B项正确。30.A.bookB.storyC.expressionD.impression答案C解析小女孩表现得很镇静,脸上一点担忧的表情都没有。expression“表情”。31.A.andB.whenC.soD.since答案B解析当所有的成年人都怕得要死的时候,她一点也不害怕。when“当时”。32.A.ord

    48、erB.dateC.fashionD.danger答案D解析本句表示风暴已经过去了,飞机没有危险了。danger“危险”。33.A.troubleB.helpC.encourageD.stop答案A解析生活中的风暴疾病和困难也许会困扰我们,它们很容易就遮蔽了天空,让我们的飞机进入危险时刻,但是爱能够打败这一切。34.A.introduceB.inviteC.throwD.change答案C解析参见上题解析。throw.into.“使进入”。故C项正确。35.A.askB.rememberC.explainD.wonder答案B解析remember“记得,记住”。虽然我们会遇到很多危险,但是请记

    49、住:爱是我们的飞行员,它能够带着我们走出困境。故选B项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。As far as I know,the heavy storm was one of the worst 36.(event) of the city.It hit the western part of the city last night.The wind speed reached eighty kilometres per hour.The storm caused serious damage 37. at lea

    50、st two hundred homes.A great number of families 38.(be) left homeless after the roofs of the houses were blown away.Scenes of the disaster could be seen everywhere,which made people 39.(frighten).In Main Street,the city park was flooded completely.Many cars 40.(destroy) completely by floodwater.One

    51、car owner without full insurance burst out 41.(cry).Some cars were carried across the parking area and dumped(倾倒) into storm-water drains.In another block,a tree fell on a bus 42. was taking some football players to a game.43.(luck),no one in the bus got 44.(injure).It was 45.(please) that the storm

    52、 was finally at an end after doing extreme damage.答案36.events37.to38.were39.frightened40.were destroyed41.crying42.that/which43.Luckily44.injured45.pleasing第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是某国际学校学生会主席李华,你校将组织学生参加羽毛球比赛活动,请你为该活动写一份书面通知,内容包括:1.活动目的;2.活动时间及地点;3.报名方式。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考范文Notice

    53、To raise students awareness of health and encourage students to take an active part in sports,our school plans to hold a badminton match.The match will be held on Sept.21 at the school gym.If you are interested in playing badminton and meet the physical requirements of the match,please sign up at th

    54、e office of the Students Union by Sept.18.We believe youll benefit a lot from this activity.Looking forward to your joining.The Students Union第二节(满分25分)阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。Many Chinese students have studied English for about ten years,but most of them cannot even speak English correctly or flu

    55、ently.In my opinion,there are several obstacles that have caused this to happen.The main obstacle is fear!Another is the habit of mentally translating from Chinese to English and then to change these thoughts into spoken words and sentences.Many of these difficulties are caused by the way Chinese pe

    56、ople study and learn the language.We must learn to speak as a child does.When we are learning a second language,we need to remember how we learned our native language.Learning to understand and speak a language is one of the first skills a child develops.How does a child learn the language?He listen

    57、s for a time and then he tries to repeat the words.Parents give great praise for the smallest effort and slightest improvement.Therefore,the child develops courage and is excited about learning.It takes a long time before he knows anything about grammar,spelling or formal sentence structures.As for

    58、language teachers,they should avoid criticism and be very encouraging and generous with praise.Criticism or pointing out faults too often causes students to lose self-confidence and develop a fear of speaking.The best way to motivate a student is using praise.The most important aspect of speaking is

    59、 having good self-esteem.Self-esteem is how you feel about yourself.When most Chinese people are asked how their English is,or they are told their English is very good,they immediately respond by saying,“Oh,my English is very poor.”If you say this to yourself often enough,you will believe it.When so

    60、meone compliments(称赞) you,just say “thank you”.参考范文Caused by their fear and way of learning,many Chinese students cannot speak English fluently even after ten-yearslearning.Actually we should learn to speak English as a child learns his native language by listening and repeating a lot.And teachers should praise and encourage rather than criticisestudents,just as parents do.Finally,having good self-esteem is of vital importance in speaking English.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS 过关检测(含解析)新人教版必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381784.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1