2020-2021学年高二英语外研版必修5课时分层作业6 MODULE 3 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高二英语外研版必修5课时分层作业6 MODULE USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 外研版 必修 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六)语言知识练习固基础.单句语法填空1During the childhood,he led a hard life and had some disturbing(disturb) experiences.2The retired couple bought a house in the countryside and led a peaceful life there.3I warned her not to walk(walk) on the thin ice but she would not listen to me.4If you drop a lighted cig
2、arette in the wood,you could set off a big fire.5He was forced to sign(sign) the agreement,but at heart he was unwilling to do that.6Its bad manners to play a trick on the disabled; instead,we should care about them.7The university,established(establish) in 1891,enjoys a good reputation at home and
3、abroad.8He made a determined(determine) effort to give up playing computer games after her mother died.9Students should take part in community activities where they can gain experience for growth.10Anxiously,she took the dress out of the package and tried it on,only to find(find) it didnt fit.单句改错(每
4、小题仅有1处错误)1Mary is a happy girl who resembles like her mother in many ways.去掉like 2She was invited but she didnt want to go to the party,so she made out an excuse.outup3Determining to get the work finished today,she has been working from 5 am.to now.DeterminingDetermined4He purposely ignored her call
5、 because he just didnt feel like disturbed.disturbed前加being5The Chinese film,setting in Tang Dynasty,is well received by many foreign viewers.settingset高考题型练习提能力.阅读理解In 1943,when I was 4,my parents moved from Coeur dAlene,Idaho,to Fairbanks,Alaska,where adventure was never very far away.We arrived i
6、n the summer,just in time to enjoy the midnight sun.All that sunlight was fantastic for Mums vegetable garden.Working in the garden at midnight tended to throw her timing off,so she didnt care much about my bedtime.Dad was a Railway Express agent and Mum was his clerk.That left me in a mess.I usuall
7、y managed to find some trouble to get into.Once I had a little fire going in the dirt basement of a hotel.I had tried to light a barrel (桶)of paint but couldnt really get a good fire going.The smoke got pretty bad,though,and when I made my exit,a crowd and the police were there to greet me.The polic
8、emen took my matches and drove me home.Mum and Dad were occupied in the garden and Dad told the police to keep me,and they did! I had a tour of the prison before Mum rescued me.I hadnt turned 5 yet.As I entered kindergarten,the serious cold began to set in.Would it surprise you to know that I soon l
9、eft part of my tongue on a metal handrail at school?As for Leonhard Seppala,famous as a dog sledder (驾雪橇者),I think I knew him well because I was taken for a ride with his white dog team one Sunday.At the time I didnt realize what a superstar he was,but I do remember the ride well.I was wrapped(包裹)he
10、avily and well sheltered from the freezing and blowing weather.In 1950,we moved back to Coeur dAlene,but we got one more Alaskan adventure when Leonhard invited us eight years later by paying a visit to Idaho to attend a gathering of former neighbors of Alaska.【语篇解读】作者回忆了在他童年时, 他身上所发生的一些奇遇。1What can
11、 be inferred about the authors family?AHis father was a cruel man.BHis parents didnt love him.CHis parents used to be very busy.DHis mother didnt have any jobs.C推理判断题。根据文章第二段中的“Working in the garden at midnight tended to throw her timing off,so she didnt care much about my bedtime.”及第四段中的“Mum and Da
12、d were occupied in the garden and Dad told the police to keep me.”可知,作者的父母当时忙于他们自己的事情,无暇照顾他。2What happened when the author was 4?AHe learned to smoke.BHe was locked in a basement.CHe was arrested by the police.DHe nearly caused a fire accident.D细节理解题。根据文章第三段中的“I had tried to light a barrel(桶) of pai
13、nt but couldnt really get a good fire going.The smoke got pretty bad,though,and when I made my exit,a crowd and the police were there to greet me.”可知,作者点燃了一桶油漆,火并没有燃烧得很大,烟却很浓。3Which of the following is TRUE?ALeonhard was good at driving dog sleds.BThe author spent his whole childhood in Alaska.CLeon
14、hard often visited the authors family after 1950.DThe author suffered a lot while taking the dog sled in Alaska.A推理判断题。根据倒数第二段前两句可知Leonhard很擅长驾雪橇。4What is the authors purpose of writing the text?ATo look back on his childhood with adventures.BTo describe the extreme weather of Alaska.CTo express how
15、 much he misses Leonhard.DTo show off his pride in making trouble.A写作意图题。作者回忆了在他童年时,由于父母很忙没人管他,他身上所发生的一些奇遇。.阅读七选五Whether theyre for a teenager or not,all great stories have certain elements:they have interesting characters we enjoy reading about;they show these characters in a world we can recognize
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381906.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
