2021-2022学年新教材北师大版英语英语选择性必修二练习:UNIT 4 TOPIC TALK WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材北师大版英语英语选择性必修二练习:UNIT TOPIC TALK WORD版含解析 2021 2022 学年 新
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。一Unit 4Topic Talk【语用训练】. 根据汉语或首字母提示写出正确的单词1. My grandparents love to watch comedies(喜剧片). 2. Our teacher is humorous(幽默的)and he often makes us burst into laughter. 3. The plot(情节)of the fiction is so attractive that I just cant put it dow
2、n. 4. His strong accent(口音)made it hard for us to understand him. 5. They often interact(交流)with each other after school to improve their oral English. 6. His walk in the sunshine gave him a sense of well-being. 7. That hospital provided new facilities to enhance the quality of patient care. 8. She
3、felt dizzy when hearing the terrible news. 9. The unbalanced diet is the main cause to his obesity. 10. Im afraid this plan has potential risks. . 完成句子1. As the teacher came in, she pretended to be reading(假装正在读书)attentively. 2. We are anxious for the final result(渴望知道最终的结果) of the soccer game. 3. W
4、hat he proposed at the meeting was of great significance(很有意义). 4. Many people in China like cross talk(相声). 5. They tried their best to enhance teamwork(加强团队协作). 6. Feeling dizzy(感到头晕目眩), she couldnt see things clearly. 7. Mother was embarrassed at the mess(对脏乱感到很尴尬) in front of the guests. 8. I li
5、ke the way she interacts with her mother(她跟妈妈交流的方式). 9. Its not appropriate to make the boy stand outside(让那个男孩站在外面). 10. Though faced with many difficulties(尽管面临许多困难的事情), we wont give up. 【主题阅读】. 阅读理解AThe idea that you can use humour, laughter, and play to make you healthier probably seems too simp
6、le to be true. However, it is really true and simple. The sense of humour, laughter and play play an important part in keeping you healthy. Use “the best medicine” to treat the blues with a sense of humour, which is closely tied to laughter. Laughter is infectious. Have you ever heard a big laugh of
7、 a young child and been able to keep yourself from smiling? When laughter is shared between people, it makes them closer to each other and increases their happiness. Smiling is the beginning of laughter and a smile is also just as infectious as laughter is. You can experience something by smiling at
8、 everyone around you, and you will feel happier just by sharing a smile, even with a stranger. Play is an important part of making sure that we stay healthy. We are often encouraged to make sure our children play, and are told of the benefits of being out playing. However, what we often forget is th
9、at it is just as important for old people to make play be part of their life as its for children. Physical play is important for the old and it certainly helps prevent illness. While the studies are still in the early stages, the studies that have been done have shown that physical play certainly pl
10、ays a part in preventing cognitive(认知的) falling. Anyway, adding humour, laughter, and play to our life will influence us mentally, physically and socially and bring us many advantages. So we should make full use of humour, laughter and play to make our life more active, more interesting and happier.
11、 【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍了幽默感、笑和玩耍对保持健康的重要性。1. What does the underlined word “infectious” in Paragraph 2 probably mean?A. Playing an important role. B. Keeping people in high spirits. C. Quickly influencing other people. D. Preventing illness from spreading. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段第三句可知当你听到一个小孩子大笑时, 你没办法忍住不笑。
12、可推知infectious意为“有感染力的”。2. What can laughter bring about according to the author?A. Cognitive ability. B. Good relationships. C. A sense of humour. D. Happiness and trust. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段“When laughter is shared between people, it makes them closer to each other and increases their happiness. ”可知,
13、 作者认为笑能保持良好的人际关系。3. What does the author think the old should do?A. They should have a good rest. B. They should play like children. C. They should prevent cognitive falling. D. They should watch the children take part in physical play. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段“However, what we often forget is that it is
14、just as important for old people to make play be part of their life as its for children. Physical play is important for the old and it certainly helps prevent illness. ”可知, 作者认为老年人应该像孩子一样玩耍。4. Which of the following would be the best title for the text?A. Humour, Laughter and Play for HealthB. Alway
15、s Keep Our Body HealthyC. Have an Active and Happy LifeD. Let Our Body and Mind Relax【解析】选A。主旨大意题。根据第一段“However, it is really true and simple. The sense of humour, laughter and play play an important part in keeping you healthy. ”可知, “Humour, Laughter and Play for Health 幽默、笑声和玩耍保持健康”是本文最好的题目。 B(202
16、1洛阳高二检测)Jaye Gardiner loves comic books and she also loves science. Sensing an opportunity, she decided to combine the two. In 2015, she and her two friends, Khoa Tran and Kelly Montgomery, founded an online publishing company called JKX Comics. They decided to use a cartoon format and light humour
17、to explain science to students. Their first comic book came out in 2016. In the book, a virus goes out with friends to a human cell. “The colorful visuals help illustrate the science, ” explains Tran. Through comics, his JKX coworkers hope to inspire the next generation to pursue STEM. STEM is short
18、 for science, technology, engineering and math. A lot of research has suggested that comic books can introduce a variety of people to science subjects. Comics can also make information more accessible. Text, pictures and stories can help people understand scientific ideas more easily. Their latest c
19、omic is called Gilberts Glitch Switch. It is about a biochemist named Gilbert who gets sucked into a video game. Gilbert uses amino acids to get proteins to communicate with each other. Proteins are an essential part of all living organisms. They form the basis of living cells, muscle and tissues; t
20、hey also do the work inside of cells. By understanding how proteins communicate, scientists can learn how to modify them to interact better. Certain diseases develop when proteins communicate incorrectly. Alzheimers, a disorder that causes brain cells to die, is one example. Translating a complex sc
21、ience topic into a comic can be challenging. The creators have to not only be accurate but also tell a story that interests readers. The creators hope to spark readers curiosity. Theres a lot of misinformation circulating around the Internet. “Some of it scares people away from science, ” Montgomery
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382238.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
