2021-2022学年新教材北师大版英语选择性必修第一册课时作业:UNIT 3 CONSERVATION SECTION Ⅲ READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材北师大版英语选择性必修第一册课时作业:UNIT CONSERVATION SECTION READING 2021
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解AA company in San Francisco,California,has found a way to turn used plastic bottles into womens shoes.Every day,millions of Americans drink water and other liquids from plastic bottles.More than 60 million of them are thrown away each day.Many of the plastic bottles end up in landfills
2、 or are burned with other waste products.A San Francisco startup company called Rothys,however,turns this plastic waste into environmentally friendly shoes.Roth Martin is the companys cofounder.He explains how they turn plastic into soft material for womens feet.They take the plastic,clean it,and br
3、eak it down into small pieces.Then they press them through a device that makes soft fibers.Those fibers are then combined together.This is done by a 3D machine.It is designed to reduce waste while making the shoes.The knitted stuff and the inner part of the shoe are then attached to the shoes outer
4、part,called the sole (鞋底)This outer sole is also made from environmentally friendly material: responsibly sourced nocarbon rubber.Rothys shoes are sold online.They are flat shoes,with either a rounded or pointed toe.They come in different colors and designs.They cost either $125 or $145 per pair,dep
5、ending on the design.After American actress Gwyneth Paltrow discovered them last year,the demand for the shoes grew.Martin says there is no shortage of material to fill that demand.“Were not going to run out of water bottles any time soon.So we have a limitless supply of material,and I think that is
6、 a good sign for our future.” When the environmentally friendly shoes wear out,customers can return them at no cost to a company that uses the recycled materials to make other products.For now,the shoes are only available to be shipped in the United States.However,the company says it will add intern
7、ational shipping in the near future.【语篇解读】文章介绍一种回收塑料垃圾的新方法。1How are used plastic bottles usually dealt with?AThey are buried or burned.BThey are used to make shoes.CThey are changed into soft materials.DThey are returned to factories for reuse.A细节理解题。根据第二段最后一句“Many of the plastic bottles end up in l
8、andfills or are burned with other waste products.”可知,废弃塑料瓶的处理方法是被埋葬或焚烧。故选A。2What does the underlined word “knitted” in the third paragraph mean?AAttached.BFixed.CCombined.DRepaired.C词义猜测题。根据第三段中“Those fibers are then combined together.”和“This is done by a 3D machine.It is designed to reduce waste wh
9、ile making the shoes.”以及“The knitted stuff and the inner part of the shoe are then attached to the shoes outer part,called the sole (鞋底)”由此推出划线词的意思是“结合的”。故选C。3Which of the following directly helped to increase the sales of Rothys shoes?AThe design and color.BThe reasonable price.CThe companys advert
10、isement.DThe star power of Gwyneth Paltrow.D细节理解题。根据第四段中“After American actress Gwyneth Paltrow discovered them last year,the demand for the shoes grew.”美国女演员Gwyneth Paltrow发现了这种鞋后,对这种鞋的需求增加了。可知选D。4What is the purpose of the text?ATo advertise a new kind of shoes.BTo describe the process of making s
11、hoes.CTo introduce a new way of recycling plastic waste.DTo stress the importance of environmental protection.C目的意图题。根据第一段“A company in San Francisco,California,has found a way to turn used plastic bottles into womens shoes.”可知本文是为了介绍一种回收塑料垃圾的新方法。故选C。BHow could we possibly think that keeping animals
12、 in cages in unnatural environmentsmostly for entertainment purposesis fair and respectful?Zoo officials say they are concerned about animals.However,most zoos remain “collections” of interesting “things” rather than protective habitats.Zoos teach people that it is acceptable to keep animals bored,l
13、onely,and far from their natural homes.Zoos claim to educate people and save endangered species,but visitors leave zoos without having learned anything meaningful about the animals natural behaviour,intelligence,or beauty.Zoos keep animals in small spaces or cages,and most signs only mention the spe
14、cies name,diet,and the natural range.The animals normal behaviour is seldom noticed because zoos dont usually take care of the animals natural needs.The animals are kept together in small spaces,with no privacy and little opportunity for mental and physical exercise.This results in unusual and selfd
15、estructive behaviour called zoochosis.A worldwide study of zoos found that zoochosis is common among animals kept in small spaces or cages.Another study showed that elephants spend 22 percent of their time making repeated head movements or biting cage bars,and bears spend 30 percent of their time wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382265.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
