2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 2 HEALTHY EATING 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 2HEALTHY EATING WORD版含解析 2020 2021 中人 英语 必修 课时 作业 UNIT HEALTHY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业 4.阅读理解ALiving a healthy lifestyle lies in forming the right eating habits. Here are some of the good habits you can develop when it comes to healthy eating.Drink plenty of water. You must drink at least 8 glasses of water a day. You may need even more water if you are in a hot environment or if
2、 you are exercising.Eat breakfast. Breakfast is the most important meal of the day. A recent study has shown that those who eat breakfast will consume (消耗) an average of 100 calories less during the day than their colleagues who skipped breakfast. They will also be able to concentrate better.Dont sk
3、ip lunch. If you do so, your blood sugar level will drop and your metabolism (新陈代谢) will slow down. When you get home you are starving and eat everything you can find.We all need to snack from time to time,but please choose your snacks carefully. In fact, its a good idea to eat two healthy snacks be
4、sides your three main meals. Choose healthy snacks like fruit and vegetables,low fat yogurt, cottage cheese with apple sauce,and so on.Eat your fruit and vegetables. We should eat at least 5 servings of fruit and vegetables a day. Take a piece of fruit for a snack, add some banana and raisins to you
5、r favourite breakfast cereal, have a salad for lunch, and eat at least one vegetable at dinner each night. Do not eat your dinner too late. Try to eat dinner at least 3 hours before you go to bed. This will give your body a chance to digest most of the food before you rest for the next 8 hours. Plan
6、 dinner for the week ahead of time and make sure you have everything you need in the house so other family members can get a head start on dinner if you have a late meeting at the office.【语篇解读】本文主要就如何养成好的饮食习惯提出了几条具体的建议。1How many good eating habits are mentioned in the passage?AFive. BSix. CSeven. DE
7、ight.答案与解析:B推理判断题。根据文章结构,可知第二至第七段说的是具体的有关好的饮食习惯的建议,共计6条。2Which of the following statements is NOT true?AYou should drink at least 8 glasses of water whatever the environment may be.BBreakfast, lunch, snack, dinner, fruit and vegetables are equally important.CIt is suggested that you eat your dinner
8、at seven if you plan to go to bed at ten.DIt is good for your health to eat fruit and vegetables at each meal every day.答案与解析:B推理判断题。根据常识可以判断出B项说法不正确,其余三项都可以在文中找到依据。3The underlined word “raisins” most probably means “_”Adried grapes Bpeach leavesCpieces of cheese Dpeanuts答案与解析:A词义猜测题。dried grapes“葡萄
9、干”;peach leaves“桃叶”;pieces of cheese“许多奶酪”;peanuts“花生”。本段主要讲的是吃水果和蔬菜,故选A。4Who is this passage intended for?AStudents. BOffice workers.CHousewives. DCooks.答案与解析:B推理判断题。根据文中“colleagues(同事)”及最后一段中最后一句可知B正确。BId been thinking of taking a course on scubadiving (水肺潜水) for months, but wasnt sure because I w
10、as afraid of snakes! Sea snakes. Just thinking about it made me sick.But then, I wanted to know why people loved it so much. They all said that under the sea was like a totally different world, yet a beautiful one. And because of that, I decided to take the risk and try to face my fear.So, after tak
11、ing a private course from my diving instructor, Mbak Vita, I went to Sepa Island with her, to take the final exam.First dive, 12 meters in depth. “What am I doing?”I asked myself. “What if something bad happened?” I tried hard not to panic and told myself to keep a good thought, “Its gonna be a wond
12、erful experience. Just do it!” Then I went down. My heart beat fast and my ears hurt as I went deeper. I followed Vitas instructions closely until I felt comfortable to explore the sea.Suddenly all around me was green. It felt like I was living in a green world! I saw some corals (珊瑚), big ones, and
13、 lots of beautiful fish hiding in the sand.I was enjoying the beauty all around me when my instructor waved at me with her hand holding a pink flipper (橡胶蹼). “That flipper looks familiar,”I thought. Yes! That was my flipper! I didnt realize that my right flipper had managed to get away from my right
14、 foot!So, that was the first dive. In total, we dove 5 times in 2 days. We managed to dive up to 18 meters in depth. The next dives were smooth and for sure I didn t lose my flipper! I was so happy to see different types of fish swimming in front of me as if I was invisible (不可见的). It was indeed so
15、beautiful and peaceful down there. Now I can see why people love diving under the sea.【语篇解读】本文是记叙文。作者主要讲述了自己第一次下海潜水的经历。5How did the author feel about learning scubadiving at first?AUncertain. BExcited.CComfortable. DDisappointed答案与解析:A细节理解题。由第一段中的“Id been thinking. sure because I was afraid of snake
16、s”可知,作者怕蛇,因此对于是否参加潜水课程犹豫不定。6What does the underlined word “panic” in Paragraph 4 mean?AFeel tired and sleepy.BKeep cool and relaxed.CKeep quiet and patient.DFeel nervous and worried.答案与解析:D词义猜测题。由画线词前面作者问自己的问题“What am I doing”和“What if something bad happened”以及下文中的“keep a good thought. Just do it”可知
17、,作者内心紧张担忧,但努力克服这种感觉,给自己加油打气。7What happened during the authors first dive?AShe saw a sea snake.BA flipper fell off her foot.CThe sea water turned green.DShe lost her instructor in the sea.答案与解析:B细节理解题。由第四段中的“First dive, 12 meters in depth”以及倒数第二段中的“my right flipper had managed to get away from my rig
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382476.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
