2021-2022学年新教材英语人教版必修第一册课时评价:UNIT 2 READING FOR WRITING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材英语人教版必修第一册课时评价:UNIT 2READING FOR WRITING WORD版含解析 2021 2022 学年 新教材 英语 人教版 必修 一册 课时 评价
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。九Unit 2Reading for Writing. 单词拼写1. Over the years, my grandmother is losing her sight(视力). 2. As the economy(经济) heated up, so did car sales. 3. Farmers still sometimes unearth(挖掘) human bones here. 4. At the meeting, you raised a reasona
2、ble request(要求). 5. Theres a fine view(景象) of the lake from our hotel window. 6. In my book Beyond Java, I discussed these problems in detail(细节). 7. In this age of credit(信用) cards, it is still important to have at least a little of the local currency (货币) with you when you arrive in a country. 8.
3、The Giant Stone Buddha at Leshan Mountain in Sichuan Province is the largest statue(像) of Buddha in the world. 9. Jerry did not regret giving the comment(评论) but felt that he could have expressed it differently. 10. She placed a bunch of flowers at the tomb(坟墓). . 选词填空check in, be known as, feel lik
4、e, in order to, look forward to, more than, check out, right away1. The Seberian tiger(东北虎) is known as the king of the forest. 2. In the coming months, I look forward to spending more time with my family. 3. We put on performances in order to collect money for the primary school. 4. I was disappoin
5、ted to miss Mike, who had just checked out. 5. Youll be fined if you drive at a speed of more than 80 miles per hour on this road. 6. He is badly injured in the accident, and you should call in the doctor right away. 7. The Lees made me feel like their own son. 8. He had checked in at Shanghai airpo
6、rt for a flight to Beijing. . 阅读理解A(2021德州高一检测)From Poland to Slovenia? Central Europe is your best destination! Slovenia: Friendly farm staySurrounded by grasslands, Dolinar farmhouse offers simple double rooms with wooden furnishings as well as larger apartments. Outside, crickets sing at sunset,
7、and guests can help milk the goats if they wish, or even join in with haymaking. Double rooms from 44 B&B, apartment for 70 a night. Flights as previous. Croatia: Cycle IstriaThe Istria peninsulas coast attracts crowds of sun seekers, but travelling inland is more about hilltop villages. It is also
8、a paradise with fresh seafood. From 895 for seven-night B&B, three dinners, cycles hire, maps and notes and luggage transfers. Jet 2 and TUI fly to Pula from several UK airports. Czech Republic: Three-country tourFamilies who want to mix some urban exploration into a rural get away might like the Fa
9、milies Worldwides eight-day Prague and Tatras Adventure(for children aged 8 and over). Crossing the Poland border, it takes in Niedzica Castle and boating in the Dunajec River Gorge. From 1, 099 (999 children) including B&B and activities, but not flights. Fly to Prague and back from Krakow. Poland:
10、 High Tatra trekBetween Poland and Slovakia, the High Tatras has some of the finest wilderness in Europe and is home to wolves, brown bears and golden eagles. 685 including transfers, accommodation and meals but not flights, departures June to September. Jet 2, easy Jet, and Ryanair fly to Krakow fr
11、om several UK airports. 【文章大意】文章主要介绍了四个中亚国家特色旅游地点, 介绍了各自的特色和价格等信息。1. Which is the best choice to experience a natural life like a farmer? A. Croatia: Cycle IstriaB. Poland: High Tatra trekC. Slovenia: Friendly farm stayD. Czech Republic: Three-country tour【解析】选C。细节理解题。被草原包围, Dolinar农舍提供简单的双人房间和木制家具以
12、及更大的公寓。日落时分, 蟋蟀在屋外歌唱, 如果客人愿意的话, 他们可以帮着给山羊挤奶, 甚至可以一起晒干草。由此可知, 像农民一样体验自然生活的最佳选择是Slovenia: Friendly farm stay。故选C。2. How much will he pay if a child takes the Families Worldwides eight-day Prague and Tatras Adventure? A. 999. B. 895. C. 1, 099. D. 685. 【解析】选A。细节理解题。儿童起价999英镑, 包括家庭旅馆和活动, 但不包括机票。由此可知, 如果
13、一个孩子参加Prague and Tatras Adventure进行为期八天的环球冒险, 他需要付999英镑。故选A。3. What will you do in the High Tatra trek? A. River boating. B. Milking the goats. C. Wildlife observation. D. Beach sunbathing. 【解析】选C。细节理解题。位于波兰和斯洛伐克之间的高塔塔拉拥有欧洲最优美的荒野, 是狼、棕熊和金雕的家园。由此可知, 在High Tatra徒步旅行, 你可以进行野生动物观察。故选C。BOn a hill 600 fee
14、t above the surrounding land, we watch the lines of rain move across the scene, the moon rise over the hills, and the stars appear in the sky. The views invite a long look from a comfortable chair in front of the wooden house. Every window in our wooden house has a view, and the forest and lakes sel
15、dom look the same as the hour before. Each look reminds us where we are. There is space for our three boys to play outside, to shoot arrows, collect tree seeds, build earth houses and climb trees. Our kids have learned the names of the trees, and with the names have come familiarity and appreciation
16、. As they tell all who show even a passing interest, maple makes the best fighting sticks and white pines are the best climbing trees. The air is clean and fresh. The water from the well has a pleasant taste, and it is perhaps the healthiest water our kids will ever drink. Though they have one glass
17、 a day of juice and the rest is water, they never say anything against that. The seasons change just outside the door. We watch the maples turn every shade of yellow and red in the fall and note the poplars(杨树)putting out the first green leaves of spring. The rainbow smelt fills the local steam as t
18、he ice gradually disappears, and the wood frogs start to sing in pools after being frozen for the winter. A family of birds rules our skies and flies over the lake. 【文章大意】本文是一篇记叙文。本文描述了作者与家人身居大自然中的切身感受。4. What can be learned from Paragraph 2? A. The scenes are colorful and changeable. B. There are m
19、any windows in the wooden house. C. The views remind us that we are in a wooden house. D. The lakes outside the windows are quite different in color. 【解析】选A。推理判断题。本段中提到, 每面窗户都会有一幅不同的风景, 森林和湖泊与一小时之前所见到的都不一样。据此可知, 作者身居的环境是多彩和变化的。5. By mentioning the names of the trees, the author aims to show that _.
20、A. the kids like playing in treesB. the kids are very familiar with treesC. the kids have learned much knowledgeD. the kids find trees useful learning tools【解析】选C。推理判断题。根据第四段中“Our kids have learned the names of the trees. . . As they tell all. . . white pines are the best climbing trees. ”可知孩子们已经了解了
21、周围环境包括树在内的很多知识。6. What does the underlined sentence in the last paragraph mean? A. The change of seasons is easily felt. B. The seasons make the scenes change. C. The weather often changes in the forest. D. The door is a good position to enjoy changing seasons. 【解析】选A。句意推测题。根据本段We watch the maples t
22、urn every shade of yellow and red in the fall and note the poplars putting out the first green leaves of spring. 可知作者身处此地, 能够很容易地感觉到季节的变换。7. What is the main purpose of the author writing the text? A. To describe the beauty of the scene around the house. B. To introduce her childrens happy life in t
23、he forest. C. To show that living in the forest is healthful. D. To share the joy of living in the nature. 【解析】选D。推理判断题。作者是与读者分享身居大自然中的快乐生活。C(2021济南高一检测)I was lucky on the first night of the trip, because I had an empty seat next to me. But I found out this wasnt the best solution for sleeping. I wo
24、ke up early and kept a journal. I was excited to see Chicago. I had never been there before and didnt really know what to expect. I was also looking forward to finding somewhere to take a shower. I wouldnt recommend trying to shave (刮胡子) on the train, Even holding a toothbrush by your face could be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382512.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
