2020_2021学年新教材高中英语UNIT5THEVALUEOFMONEYPeriod1同步作业含解析新人教版必修第三册202103121127.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT5THEVALUEOFMONEYPeriod1 同步 作业 解析 新人 必修 第三 202103121127
- 资源描述:
-
1、UNIT 5Period One题组A基础练(建议用时:5分钟).单词拼写1After I graduated from college, it took me three years to repay my student _(借贷)2Youd better bring your cloth bag to avoid the use of _(塑料的) shopping bags.3The driver_(忽视)the traffic light and crashed into a truck.4It is difficult to _(判断)who is better, because
2、both of them performed very well.5What you should know is that the _(基础) of a good marriage is trust.【答案】1.loan2.plastic3.ignored4.judge5.basis.单句语法填空1You should apologise to Mary _ what you said just now.2Can you tell me what you will do if you are _ his situation? 3It is the first time that I _ (s
3、ee) her lose her temper.4_ we met with difficulties, they came to help us.5As far as I am concerned, you should make an _ (apologise) for losing your temper with her.6I should _ (phone) my boss this morning, but I forgot.7Can you work out the problem using the _ (give) information? 8Most of the peop
4、le present at the meeting didnt agree_ him.9Well invite them to our home for dinner in return _ their timely help.10Dont delay _ you should do today till tomorrow.【答案】1.for2.in3.have seen4.Whenever5apology6.have phoned7.given8.with9.for10what题组B提升练(建议用时:30分钟).阅读理解Jon Pedley is making a big change.He
5、 is giving up his life as a successful businessman for life of helping others.He is trading his beautiful farmhouse in England for life in a mud hut it Uganda, East Africa.Pedley admits that he has not always led a very positive life.At times he drank too much and got in trouble with the law.“Ive al
6、ways put the pursuit(追求) of money in front of everything else.As long as I was all right, I didnt care who I was hurting,” says Pedley.But a visit to Uganda in 2007 gave Pedley a new outlook(观点) on life.He was amazed at what he saw and how much the people there appreciated the work he was doing.“I w
7、orked there for a few days and these people who have nothing thanked me by giving me bags of potatoes, which are a fortune for them,” he said.Now Pedley is selling his business, his $1.5 million farmhouse, and his expensive carand moving into a hut made of mud and boards in a small Ugandan village.T
8、here he will help run an organization that hopes to improve the quality of life for people in the village of Kigazi.He will help to build schoolrooms for children and tanks to hold clean water for villagers.Today, people in Kigazi must walk two miles to a hospital, so Pedley will help to build docto
9、rs offices, too.Pedleys organization will also work with English teenagers who are in trouble.The teens will be sent to a “camp” in Uganda that Pedley will run.The teens will live in mud huts and help to build water, health and education facilities(设备)for kids in Kigazi, many of whom have lost their
10、 parents due to poverty or disease.Pedley hopes the teens will see a side of life that might help them turn around their own lives and set them on a new and more positive path.()1.Which of the following can best describe Pedleys life in the past?APositive.BColorful.CIndependent.DSelfish.()2.What wil
11、l Pedley do in the small Ugandan village?AGrow potatoes with the local people.BTeach English in the local school.CAssist villagers with construction work.DHelp to attract more tourists to the village.()3.Why will Pedley work with English teenagers who are in trouble?ATo encourage them to make friend
12、s with locals.BTo encourage them to live a more positive life.CTo train them to become doctors in the future.DTo make them learn about different cultures.()4.What can be a suitable title for the text?AFrom a millionaire to living in a mud hutBA lifechanging adventureCA rich man becoming homelessDA g
13、rateful businessman【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了一个英格兰的百万富翁变卖了资产而搬到了乌干达的一个泥屋帮助当地村民的故事。1D推理判断题。根据第二段中 “Ive always put the pursuit(追求) of money in front of everything else.As long as I was all right, I didnt care who I was hurting”可知,以前Pedley把金钱放在第一位,从不关心被他伤害的人。由此可以推断出, Pedley以前是一个非常自私的人,故选D项。2C细节理解题。根据第四段中 “He
14、 will help to build schoolrooms for children and tanks to hold clean water for villagers.”可知,他将帮助为孩子们建造教室,并为村民建造储水罐。由此,Pedley将帮助村民们进行建筑工作,故选C项。3B细节理解题。根据最后一段中 “Pedley hopes the teens will see a side of life that might help them turn around their own lives and set them on a new and more positive path
15、.”可知,Pedley希望这些青少年看到生活的另一面,帮助他们改变自己的生活,让他们走上一条新的、更积极的道路。因此Pedley帮助有困难的青少年的原因是鼓励他们更加积极地生活,故选B项。4A标题推测题。根据第一段中 “He is giving up his life as a successful businessman for life of helping others.He is trading his beautiful farmhouse in England for life in a mud hut it Uganda, East Africa.”可知,本文主要讲述了一个英格兰
16、的百万富翁变卖了资产而搬到了乌干达的一个泥屋帮助当地村民的故事,故A项(从百万富翁到搬进泥屋)作为文章标题最合适。.完形填空One day, a young man who was dressed poorly begged from door to door along the street._1_ an old wallet in hand, he was asking for a few coins to buy something to eat.He kept complaining about his bad _2_and kept wondering why those who h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383246.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2023三年级数学上册 一 两、三位数乘一位数 9 练习二(2)课件 苏教版.pptx
