广东四会县2017高考英语阅读理解一轮练习及参考答案 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东四会县2017高考英语阅读理解一轮练习及参考答案 WORD版含解析 广东 四会 2017 高考 英语 阅读 理解 一轮 练习 参考答案 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、广东四会县2017高考英语阅读理解一轮练习及参考答案【长春市普通高中2016届高三质量监测(一)】 D阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。At Bristol Zoo Gardens you can enjoy an amazing world of animals, all within our award-winning 12 acre gardens. With over 400 species and nine animals houses under cover, its one of the best days out in
2、 Bristol whatever the weather. We suggest you allow 2-5 hours for your visit to really take in everything we have to offer.By visiting Bristol Zoo you will be directly contributing to the conservation of endangered species and habitats. Admission prices at Bristol Zoo include a 10% voluntary donatio
3、n to help support our conservation projects.With so many things to do in Bristol Zoo, it really is one of the top attractions in Bristol and the South West.Adopting an AnimalHelp us look after your favorite animal by becoming an animal adopter; it makes a fantastic gift for any age!Choose from 10 of
4、 our favorite animals to adopt, which costs just 45. Adopt them in a matter of minutes online.Opening hoursWere open every day from 9 am to 5:30 pm in peak season, and close at 5 pm during off peak. The Zoo is closed on Christmas Day. Last entry to the Zoo is an hour before closing time and animal h
5、ouses close half an hour before closing time.Traveling by busOur bus service is operating every 30 minutes on Sundays and public holidays only. The service will enable guests to travel to the Zoo or anywhere along the route. The service is FREE to Bristol Zoo members all you need to do is bring your
6、 membership card.We encourage all of our guests to use public transport when coming to the Zoo.1. By visiting the zoo, you will _.A. contribute to protecting endangered speciesB. enjoy a 10 % discount off the admissionC. become a volunteer for species at the zooD. be asked to donate extra money for
7、conservation2. What message can we get from the text?A. You can take care of 10 favorite animals.B. The zoo is opened all the year around.C. Visitors are encouraged to come by bus. D. The zoo provides free public transport.3. Where can we most likely read the text?A. At the geography text. B. In a s
8、cience magazine.C. At the entrance to zoos. D. On the Internet.D篇:【语篇解读】本文是应用文,介绍了去Bristol Zoo公园参观的一些相关信息。1.A【命题立意】细节理解题。考查学生通过阅读文章获得信息或寻求细节的能力。【试题解析】结合第二段的第一句话“By visiting Bristol Zoo you will be directlycontributing to the conservation of endangered species and habitats”可知,答案为A。2.C【命题立意】细节理解题。考查学生
9、通过阅读文章获得信息或寻求细节的能力。【试题解析】根据最后一段的信息 “to use public transport”可知,答案为C。3.D【命题立意】推理判断题。考查考生根据文章内容确定其出处的能力。【试题解析】根据文章小标题“Adopting an animal”下第二自然段“Adopt them in a matter of minutes online.”可知,这篇文章来自于网络,答案为D。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。From good reading we can derive pleasure, companionship, e
10、xperience, and instruction. A good book may absorb our attention so completely that for the time being we forget our surroundings and even our identity. Reading good books is one of the greatest pleasures in life. It increases our contentment when we are cheerful, and lessens our troubles when we ar
11、e sad. Whatever may be our main purpose in reading, our contact with good books should never fail to give us enjoyment and satisfaction.With a good book in our hands we need never be lonely. Whether the characters portrayed are taken from real life or are purely imaginary, they may become our compan
12、ions and friends. In the pages of books we can walk with the wise and the good of all lands and all times. The people we meet in books may delight us either because they resemble human friends whom we hold or because they present unfamiliar types whom we are glad to welcome as new acquaintances. Our
13、 human friends sometimes may bore us, but the friends we make in books need never weary us with their company. By turning the page we can dismiss them without any fear of hurting their feelings. When human friends desert us, good books are always ready to give us friendship, sympathy, and encouragem
14、ent. One of the most valuable gifts bestowed by books is experience. Few of us can travel far from home or have a wide range of experiences, but all of us can lead varied lives through the pages of books. Whether we wish to escape from the seemingly dull realities of everyday life or whether we long
15、 to visit some far-off place, a book will help us when nothing else can. To travel by book we need no bank account to pay our way; no airship or ocean liner or stream-lined train to transport us; no passport to enter the land of our hearts desire. Through books we may get the thrill of hazardous adv
16、enture without danger. We can climb lofty mountains, brave the perils of an Antarctic winter, or cross the scorching sands of the desert, all without hardship. In books we may visit the studios of Hollywood; we may mingle with the gay throngs of the Paris boulevards; we may join the picturesque peas
17、ants in an Alpine village or the kindly natives on a South Sea island. Indeed, through books the whole world is ours for the asking. The possibilities of our literary experiences are almost unlimited. The beauties of nature, the enjoyment of music, the treasures of art, the triumphs of architecture,
18、 the marvels of engineering, are all open to the wonder and enjoyment of those who read.16. Why is it that we sometimes forget our surroundings and even our identity while reading?A. No one has come to disturb you. B. Everything is so quiet and calm around you.C. The book you are reading is so inter
19、esting and attractive.D. Your book is overdue; you are finishing it at a very fast speed.17. How would you account for the fact that people like their acquaintances in books even more?A. They resemble human friends exactly. B. They are unfamiliar types we like.C. They never desert us.D. They never h
20、urt our feelings.18. Which of the following is true?A. Your wish to visit some far-off place can be realized through the pages of the books. B. To escape from the dull realities of everyday life you should take up reading. C. Books can always help you to live a colourful life. D. You may obtain valu
21、able experience from reading good books.19. The word “weary” means _. A. “to attract someones attention”B. “to distract someones attention” C. “to make someone very tired”D. “to make someone interested”20. “. the whole world is ours for the asking” implies that _.A. in books the world is more access
22、ible to usB. we can ask to go anywhere in the worldC. we can make a claim to everything in this worldD. we can make a round-the-world trip free of charge (D)本书主要讲读好书的益处。C 细节理解题。由第一段第二句(absorb our attention completely)可知。C 推理判断题。由第二段第五、六和七句可知。D 细节理解题。由第二段第八句One of the most valuable gifts bestowed by
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
英语必修5外研版MODULE4CARNIVAL四川PPT:4--2(23张).ppt
