2021-2022学年新教材高中英语 WELCOME UNIT Section Ⅰ Listening and Speaking课时检测(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 WELCOME UNIT Section Listening and Speaking课时检测含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Listening and Speaking.阅读理解AHere are some free websites for kids.CoolMathC calls itself “an amusement park (游乐园) of math”Children can play online math games that teach them math knowledge.CoolMath is fit for kids aged 13 and up.Its sister site is fit for kids aged 3 to 12.ExploratoriumThere are so m
2、any great science websites on the Internet.But San Franciscos Exploratorium shows a website that teaches kids about science in new ways.Exploratorium.edu teaches kids to repair things, takes them to go below the sea and also teaches them about the science of gardening and animals .Disney Jr.Educatio
3、nalFans of Mickey Mouse and Donald Duck will love visiting .au.Games, coloring pages, and videos are some of what Disney Jr.Educational offers.The games pay attention to memory, handeye coordination (协调),color matching and other important skills for developing minds.National Geographic KidsSee and s
4、hare photos of nature, learn interesting news of animals, and learn about different countries on .There is a “Little Kids” part for the little ones in your home.Learning Games for KidsThe name of the site says it all.Games on teach kids almost every subject you can think of.Word, spelling, social st
5、udies, brain, science, art, and vocabulary (词汇) will get your kids started on a learning trip.Learning Games for Kids offers services to preschoolers through 8th graders.语篇解读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了几个适合孩子们增长知识的网站。1If a 6yearold boy wants to learn math, which website should he visit?AC.BC.CExploratorium.edu
6、.DD.au.解析:选B细节理解题。根据CoolMath部分内容可知,这是一个教数学知识的网站,再根据Its sister site is fit for kids aged 3 to 12.可知,如果一个六岁的男孩想学习数学知识,应该访问这个网址。2What can kids know about through National Geographic Kids?AArt.BMath.CScience. DNature.解析:选D细节理解题。根据National Geographic Kids部分内容,尤其是See and share photos of nature可知,答案选D。3Whi
7、ch of the following best describes the websites in the text?AEducational. BPopular.CDifficult. DSerious.解析:选A细节理解题。根据文中各个网站的简介可知,这些网站都可以教孩子们知识。BThis happened on the first day when the new term began.A nineyearold kid was sitting at his desk, and all of a sudden, he noticed there was some water betwe
8、en his feet and that the front of his trousers was wet.He thought that his heart was going to stop.He knew that when the boys found out about this, he would be too ashamed (丢人的) to stay in the classroom.He looked up and found the teacher came.Her eyes seemed to say he had been discovered.As the teac
9、her was walking towards him, a classmate named Susie was carrying a goldfish bowl that was filled with water.Susie tripped in front of the teacher and carelessly dumped (倾倒) the water on the boys trousers.At that time, the boy pretended (假装) to be angry,but he was happy at heart.All the while he was
10、 saying to himself, “Good job!” Instead of being ridiculed, the boy was pitied by others.The teacher led him downstairs and gave him gym shorts to put on while his trousers dried out.All the other children were cleaning up around his desk.Susie tried to help, but they stopped her, “Youve done enough
11、!” Poor Susie became the person who was laughed at.At the end of the day, as they were waiting for the bus, the boy walked over to Susie.He said,“You did that on purpose, didnt you?” Susie answered, “Yes, I wet my trousers once too.”After he heard this, the boy was so moved that he couldnt say a wor
12、d.People go through good and bad things in life.We should always remember how we felt when we were in the same situation.We should not laugh at others for being in it.Always try to understand their situation as if you were in it.Try your best to help them out.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要叙述了一个男孩开学第一天把裤子尿湿了,他的同
13、学苏茜巧妙地帮助他化解了尴尬。4What made the boy feel ashamed?AHe wet his trousers.BHe made the floor dirty.CHe fell down carelessly.DHe broke up a goldfish bowl.解析:选A细节理解题。根据第一段中的he noticed there was some water between his feet and that the front of his trousers was wet可知,男孩的两脚之间有一些水,他的裤子前(即裤裆)是湿的。也就是说,男孩尿湿裤子了,所以
14、感到很丢人。5What does the underlined word “ridiculed” in Paragraph 2 mean?ALooked after. BLaughed at.CWatched over. DCleaned up.解析:选B词义猜测题。根据下文中的Poor Susie became the person who was laughed at.以及最后一段中的We should not laugh at others for being in it.可知,这个男孩非但没有受到嘲笑,反而受到了别人的同情。6Why did Susie help the boy?ABe
15、cause she hoped to be praised.BBecause the boy had helped her before.CBecause she had experienced the same situation.DBecause she and the boy were really good friends.解析:选C细节理解题。根据第三段中苏茜所说的I wet my trousers once too可知,苏茜曾经也尿湿过裤子,她经历过同样的情况,所以想帮助男孩。7What does the last paragraph want to tell us?ADuty f
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385170.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
