分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解三十四.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385233
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:4
  • 大小:725KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解三十四 广东省 2014 高考 英语 二轮 复习 专项 训练 阅读 理解 三十四
    资源描述:

    1、阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AHow I Turned to Be OptimisticI began to grow up that winter night when my parents and I were returning from my aunts house, and my mother said that we might soon be leaving for America. We were on the bus then. I was crying, and some people on the bu

    2、s were turning around to look at me. I remember that I could not bear the thought of never hearing again the radio program for school children to which I listened every morning.I do not remember myself crying for this reason again. In fact, I think I cried very little when I was saying goodbye to my

    3、 friends and relatives. When we were leaving I thought about all the places I was going to see-the strange and magical places I had known only from books and pictures. The country I was leaving never to come back was hardly in my head then.The four years that followed taught me the importance of opt

    4、imism, but the idea did not come to me at once. For the first two years in New York I was really losthaving to study in three schools as a result of family moves. I did not quite know what I was or what I should be. Mother remarried, and things became even more complex for me. Some time passed befor

    5、e my stepfather and I got used to each other. I was often sad, and saw no end to the hard times.My responsibilities in the family increased a lot since I knew English better than everyone else at home. I wrote letters, filled out forms, translated at interviews with Immigration officers, took my gra

    6、ndparents to the doctor and translated there, and even discussed telephone bills with company representatives.From my experiences I have learned one important rule: almost all common troubles eventually go away! Something good is certain to happen in the end when you do not give up, and just wait a

    7、little! I believe that my life will turn out all right, even though it will not be that easy.( ) 1. How did the author get to know America?A. From her relatives. B. From her mother.C. From books and pictures. D. From radio programs.【答案】C。【解析】细节理解题。第一段第四行我们可以知道答案为C.( ) 2. Upon leaving for America the

    8、 author felt_.A. confused B. excitedC. worried D. amazed【答案】B。【解析】第二段前两行告诉我们作者离开的时候感受到的不是困惑和担忧,而是兴奋。( ) 3. For the first two years in New York, the author _.A. often lost her way B. did not think about her futureC. studied in three different schools D. got on well with her stepfather【答案】C。【解析】细节理解题。

    9、For the first two years in New York I was really losthaving to study in three schools as a result of family moves.( ) 4. What can we learn about the author from Paragraph 4?A. She worked as a translator.B. She attended a lot of job interviews.C. She paid telephone bills for her family.D She helped h

    10、er family with her English.【答案】D。【解析】第四段用很多例子表明她用她的英语在帮助家人。( ) 5. The author believes that_.A. her future will be free from troublesB. it is difficult to learn to become patientC. there are more good things than bad thingsD. good things will happen if one keeps trying【答案】D。【解析】推理判断题。由最后一段话最后三行可以知道答案

    11、。BDear Friend,The recent success of childrens books has made the general public aware that theres a huge market out there.And theres a growing need for new writers trained to create the $3 billion worth of childrens books bought each year . plus stories and articles needed by over 650 publishers of

    12、magazines for children and teenagers.Who are these needed writers? Theyre ordinary folks like you and me.But am I good enough?I was once where you might be now. My thoughts of writing had been pushed down by self-doubt, and I didnt know where to turn for help.Then, I accepted a free offer from the I

    13、nstitute to test my writing aptitude(潜能), and it turned out to be the inspiration I needed.The promise that paid offThe Institute made the same promise to me that they will make to you, if you show basic writing ability:You will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher

    14、 by the time you finish our course.I really didnt expect any publication before I finished the course, but that happened. I sold three stories. And I soon discovered that was not unusual at the Institute.Since graduation, I have authored 34 nationally published childrens books and over 300 stories a

    15、nd articles.Free test and brochureWe offer a free aptitude test and will send you a copy of our brochure describing our recognized home-study courses on the basis of one-on-one training.Realize your writing dream today. Theres nothing sadder than a dream delayed until it fades forever.Sincerely,Kris

    16、ti Holly, InstructorInstitute of Childrens Literature( ) 1. From the first three paragraphs, we learn that_.A. childrens books are usually bestsellersB. publishers are making $3 billion each yearC. magazines for teenagers have drawn public attentionD. there is a growing need for writers of childrens

    17、 books【答案】D.【解析】前三段话从不同方面告诉我们急需儿童书籍的作者。( ) 2. When finishing the course, you are promised to_.A. be a successful publisherB. become a confident editorC. finish one work for publicationD. get one story or article published【答案】C。【解析】由第五段话中的You will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand

    18、 in to a publisher by the time you finish our course.可以知道答案。( ) 3. Kristi Holly mentions her experience mainly to_.A. prove she is a good instructorB. promote the writing programC. give her advice on course preparationD. show she sold more stories than article【答案】B。【解析】Kristi Holly用自己的例子证明该项目的可行性,同时也宣传了该项目。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解三十四.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385233.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1