2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 UNIT 1 Nature in the balance(含解析)译林版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 UNIT Nature in the balance含解析译林版必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 balance
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写1There are no more continents(大陆) and no more moons to search for, little left to discover.2The old man left her a few million (百万)when he died.3This region is the home of many species (物种)of wild flower.4This area of France has a pleasing climate (气候)in August.5Hundreds of tree specie
2、s are facing extinction(绝种)6He may say no,but theres no harm(伤害)in asking.7The cost of living(生活) has risen sharply.8Her nervousness quickly disappeared(消失) once she was on stage.9The development of the food industry depends on that of agriculture(农业)10The impact(冲击)of the blow knocked Jack off bala
3、nce.阅读理解ABig cats have existed on the earth for millions of years,though scientists arent sure exactly how long.But a new study indicates that a skull(颅骨) of a snow leopard(豹) relative that was recently unearthed is 4.4 million years old.That makes it the oldest big cat fossil(化石) ever found.A team
4、of US and Chinese scientists unearthed the skull in Tibet.This creature is not a direct ancestor to big cats,but it is closely related to the snow leopard,the study leader Jack Tseng told the Associated Press.The fossil lends evidence to the belief that big cats existed in Asia and spread out from t
5、here.Big cats are at the top of the food chain and have few predators of their own.Big cats include snow leopards,clouded leopards,tigers and lions.Based on genetic judgements,most scientists believe they first existed in Central Asia.But previously,the oldest known big cat fossil was 3.6 million ye
6、ars old and found in Africa.The new fossil findings were published in the November 13 issue of the science journal Proceedings of the Royal Society B:Biological Sciences.Tseng and his team were fossil hunting in the Himalayas in 2010 when they discovered some bones,including the buried cat skull.The
7、 researchers were able to determine its age by studying the surrounding rocks and soil.The skull indicates that the animal was about the size of a clouded leopard,which can grow up to 50 pounds.In 2012,the team returned to unearth more cat bones.David Polly from Indiana University told the Associate
8、d Press that the fossil is “convincingly older than the current record holder”He added that there could be even older big cat fossils in the Tibetan plateau to uncover.【语篇解读】本文讲述了最新考古发现一个大型猫科动物的颅骨化石。1What does the newlyunearthed skull prove?ABig cats might have their origins in Asia.BThe oldest foss
9、il is 4.4 million years old.CThe snow leopard is the oldest big cat.DThe skull is of big cats direct ancestor.A推理判断题。由第二段最后一句“The fossil lends evidence to the belief that big cats existed in Asia and spread out from there.”可推知,该化石使我们相信大型猫科动物起源于亚洲,然后繁衍到其他地方。2What does the underlined word “predators”
10、in Paragraph 3 mean?ARelatives.BEnemies.CPartners.DProtectors.B词义猜测题。画线词所在句句意为:大型猫科动物位于食物链的顶端,所以几乎没有天敌。故选B。3How do the researchers know the skulls age?ABy measuring its size and forehead.BBy examining other bones around it.CBy studying its chemical composition.DBy exploring the rocks and soil around
11、 it.D细节理解题。由第四段第三句“The researchers were able to determine its age by studying the surrounding rocks and soil.”可知,研究者们通过研究化石周围的岩石和土壤来了解化石的年代。4Where was “the current record holder” in the last paragraph found?AAsia.BAfrica.CAmerica.DAustralia.B推理判断题。题干中引号内的词意为“现在的纪录保持者”,应该指的是新化石发现之前的最古老的化石;而第三段最后一句“Bu
12、t previously,the oldest known big cat fossil was 3.6 million years old and found in Africa.”可知,现在的纪录保持者是在非洲发现的。BThe goal of every plant and animal is the same:to create the next generation.The way a plant makes another generation of its species is by making seeds.Flowers are the tools that plants us
13、e to make their seeds.The job of a flower is to help its pollinator put pollen(花粉) exactly in the right place at the right time to make a seed.When a plants flower succeeds in this,the plant gets to pass the secret for this success to the next generation,through the genetic code in its seeds! When a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385366.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
二年级下语文课件-美丽的武夷山_北师大版.ppt
