2021-2022学年新教材高中英语 课时作业2 UNIT 1 Nature in the balance(含解析)译林版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业2 UNIT Nature in the balance含解析译林版必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 balance
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).单句语法填空1Although told (tell) many times,she still made the same mistake.2He doesnt get up early as he used to3If necessary,we shall send a telegram home.4One day,he came up with an idea that he would pluck up all of his crop a few inches.He did so the next day.5Film has a much shorter histo
2、ry,especially when compared (compare) to such art forms as music and painting.6Her parents wouldnt allow her to go to the party,but she still hopes to7Make (make) good use of learning resources such as the website and library,and you will make great progress.8You cant imagine what difficulty we had
3、walking home in the snowstorm.9Such knowledge is still useful when applied (apply) to similar situations in other countries.10Though Im not a volunteer any more,I used to be (be) and Ive done some voluntary work with my friends.完形填空There was once a bat(蝙蝠) who thought it was just a terrible amount o
4、f effort to go out and catch flies.He was a lover of 1 One day,when he happened to look through a window,he saw a bird in its 2 , who was given all its food and water 3 having to do anything at all.The bat decided to become a childs 4 .So the bat 5 his all old habits.He got up in the early morning t
5、o fly to parks so he could be found by some children who might 6 him as a pet.However,as bats arent attractive, the children paid him little attention.The bat decided to 7 his appearance.He stuck lots of feathers to his body. 8 ,he met a little boy who was so shortsighted that this 9 black little bi
6、rds funny appearance didnt really matter.The bat was 10 in his cage.There he felt like the 11 of all bats,and certainly the cleverest.But that feeling lasted only up to the time he started feeling 12 When he wanted to eat,there were no flies for him,only plenty of birdseed and cereal he didnt like a
7、t all.Finally,the bat chose to die from hunger and 13 to eat that bird food.Some days later,the bat managed to 14 the cage and return home.He was so 15 that he didnt tell anyone what had happened.【语篇解读】本文是一篇记叙文。主要讲述了一只想当宠物的蝙蝠的故事。1ApeaceBnatureCcomfortDtroubleC由蝙蝠认为出去找食物是件很辛苦的事和它羡慕笼中鸟的生活可知,这只蝙蝠贪图“安逸(
8、comfort)”。2AcageBhouseCroomDforestA由下文的“in his cage”可知。3AwithBbyCwithoutDforC笼中鸟“不用(without)”做任何事就可以得到食物和水。4ApetBfriendCownerDtoyA由下文的“who might_him as a pet”可知,蝙蝠想成为小孩的“宠物(pet)”。5AlovedBchangedCformedDfinishedB蝙蝠本是夜间活动的动物,根据下文的“He got up in the early morning to fly to parks”可知,蝙蝠“改变(changed)”了原有的生活
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385438.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
