2021-2022学年新教材高中英语 课时作业4 Unit 2 Making a difference 教学 知识细解码(含解析)外研版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业4 Unit Making difference 教学 知识细解码含解析外研版必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 知识
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写根据首字母或汉语提示完成句子。1He made a very positive contribution to the success of the project.2The money will go to the San Franciso AIDS Foundation3To help solve the problem we should recycle waste water.4There are some children watching the water from the fountain in front of the hotel.5The int
2、ernal motivation from our mind is pushing us to work hard.6There is no shortage(缺乏)of things to do in the town.7The drug gives some relief(减轻)from pain.8Aspirin is a simple but highly effective(有效的)treatment.9Nowadays more and more farmers go to cities to earn(挣)money.10Will time travel ever become
3、a reality(现实)?.阅读理解AFor her ninth birthday,Marielle Mauri asked for some unusual birthday gifts:soap,shampoo,paper towels,cups,and so on.But Marielle didnt want these presents for herself.She wanted to give them to other people.At school,Marielles teacher taught,“You cant always be selfcentered.You
4、have to be othercentered.”Marielles class had helped collect supplies for a school in Nigeria.But Marielle wanted to do more.With help from her parents,Marielle researched local charities and found a shelter that helps women and children in need.After finding out what supplies the shelter needed,Mar
5、ielle included a list with each party invitation.Her friends brought shelter supplies instead of birthday presents to Marielles party.People who couldnt come to her party still gave gifts,as did her school.She had so many gifts that they filled her familys truck!“It was like we were going on vacatio
6、n,”Marielle said with a smile.“I couldnt even put my bag in there.” She said it was fun to watch the number of donations grow.In the end,she collected $650 in cash donations and more than $1,000 worth of supplies for the shelter.When Marielle went with her parents to drop off the supplies,people at
7、the shelter surprised her with another birthday party.They had made her a cake and gave her a card signed by everyone at the shelter.Marielle hopes other children will hear about her special birthday and choose their own charity to support.“I felt really good when I did it,” she said.“Youre not just
8、 giving them something;youre helping them with their whole life.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。Marielle为了帮助收容所的妇女、儿童,不接收生日礼物,而是在生日请帖上附上他们所需的生活必需品清单,之后将自己收到的物品送给他们。1Why did Marielle ask for many unusual birthday gifts?ATo satisfy her own need.BTo show off to her friends.CTo help a school in Nigeria.DTo support peop
9、le in need.D推理判断题。根据第一段中的“She wanted to give them to other people.”可知,Marielle想将这些特殊的礼物送给需要帮助的人。2For Marielles ninth birthday, Ashe invited few peopleBshe collected a lot of suppliesCher friends held a party for herDshe went on vacation with her parentsB细节理解题。根据第三段中的“she collected $650 in cash donat
10、ions and more than $1,000 worth of supplies for the shelter”可知,Marielle收集到许多生活必需品。3What happened to Marielle at the shelter?AShe got a lot of cards.BShe made herself a big cake.CShe gave her parents a great gift.DShe was surprised by a birthday party.D细节理解题。根据倒数第二段中的“people at the shelter surprised
11、her with another birthday party”可知,在收容所人们给Marielle举办了一个意外的生日派对。4Whats the best title for the text?AA Happy Birthday for AllBPoor Life at the ShelterCMarielles Big DreamDUnusual SuppliesA标题归纳题。根据文中Marielle帮助他人的同时自己也收获意外惊喜的生日派对可知,A项符合作标题。BOn any given day, you can find most 10yearold boys throwing a b
12、all around outside, riding bikes or playing video games. But Braden Baker is different.Braden is a hearing damaged 5thgrader and has to wear hearing aids (助听器). Unluckily, Bradens dog Chewy found his hearing aids on the floor and destroyed themnot once but twice and they had to be replaced. But at $
13、3,500 to $6,000 a pair,Bradens carelessness was costly.Bradens mother Ashley sat Braden down and had a long talk about taking better care of his hearing aids, explaining how much they cost. “I told him that he was lucky to get another pair and that some people couldnt afford a new pair,” Ashley said
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385456.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
