2021-2022学年新教材高中英语 课时作业4 UNIT 2 MORALS AND VIRTUES(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业4 UNIT MORALS AND VIRTUES含解析新人教版必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 VIRTUES 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1The editor wants to publish(出版) this book with the purpose of helping Chinese students overcome their difficulties in reading.2The author wanted to illustrate(说明) the question by showing us some pictures.3The retired teacher donated most of his savings(存款) to the school damaged by the
2、 earthquake.4One third of the country is covered with trees and the majority(大多数) of the citizens are black people.5The low level of interest in the election(选举) has been reflected in the unwillingness of the citizens to vote.6I regret to inform you well replace(代替) you with the young man to take th
3、e job.7Mr.Smith was appointed(任命) as the director of the department of the university at the meeting last week.8He rejected(拒绝) the invitation from the foreign company and decided to serve the people at home.9She is scared(害怕的) of going out alone.10The young men tend(倾向) to be more active and more e
4、ager to learn something new in their work.阅读理解AMarie Curie, born in Sklodowska, Poland in 1867,led a hard life as a girl. Her parents, both teachers,had small salaries and were quite poor, especially after her mother stopped teaching to raise five children and take care of her poor health. Maries mo
5、ther suffered from tuberculosis (肺结核) and died of it when Marie was ten.When Marie was small, she showed great interest in science.She loved to study and hoped to become a scientist when she grew up. Her parents encouraged her interest in science.Excellent as she was in her studies,she couldnt go on
6、 with the advanced education she needed because Poland was then ruled by Russia and women were not permitted to go to college.In order to continue her education, she smoothed away many difficulties and entered Paris University,where she lived a simple life and studied hard, so she graduated with the
7、 highest grades in her class.After graduation she was engaged in scientific research in Paris University. There she met Pierre Curie, whom she married.Pierre joined her in her research into an unknown phenomenon “radiation”,which a certain scientist had declared that uranium(铀) gave off.The Curie sp
8、ent several years trying their best to find the element that produced radiation. Finally they succeeded in 1902.Marie Curie won two Nobel Prizes, one for physics in 1903, together with her husband and another scientist; the other for chemistry herself in 1911.Madame Curie was a scientist of great ac
9、hievement,and the first woman ever to be honored in the Nobel Prize history.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章向我们描述了玛丽居里传奇的一生,她热爱科学研究,并且深具科学家真正的品格和精神。1When Marie was young, her family became poorer because Athe family had five childrenBMaries father had a small salaryCMaries mother gave up her jobDthe family was cru
10、elly taxed by the RussiansC细节理解题。由第一段第二句可知,玛丽的妈妈放弃了工作来抚养五个孩子和照顾自己身体的时候家里更贫穷了。2Marie couldnt continue the advanced education because Ashe wanted to help her father to support the familyBher father couldnt afford to send her to collegeCher grades were very poorDcolleges in Poland would not take women
11、as students thenD细节理解题。由第二段最后一句可知,波兰被俄罗斯统治,妇女不被允许上大学。3The fact that proves Marie was the best student in her class is that Ashe smoothed away many difficulties and entered Paris UniversityBher grades were the highest in her classCshe did research work after her graduationDshe won the Nobel Prize fin
12、allyB推理判断题。由第三段最后一句可知,玛丽毕业时的分数是班上最高的,由此可知,这个事实可以表明她是班上最棒的学生。4The best title for this passage is AA Brief (简短的) Introduction of Madame Curies LifeBMadame Curie and RadiumCMarie Curies ChildhoodDMadame Curies Interest ScienceA标题归纳题。本文主要介绍了居里夫人的人生中一些重要的事情。BWith the help of the car manufacturer(汽车制造商) H
13、yundai,a 13yearold girl was able to send a message to space,where her dad works on the International Space Station(ISS)“He gets to live and work in space and he is doing lots of experiments up there.He has to stay there for long periods of time.I miss him when he is gone,”Stephanie,who is from Houst
14、on,Texas,said in a video.“I think if we could write a really big message he would be able to see it from space.”Hyundai took her wish to heart and decided to take on the challenge.Using Nevadas Delamar Dry Lake as a canvas(画布),11 drivers drove Hyundai cars,spelling out“Stephs you”across 2.14 square
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385457.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
