2021-2022学年新教材高中英语 课时作业7 Unit 3 War and peace(含解析)外研版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业7 Unit War and peace含解析外研版选择性必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 peace 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1The old man recalled (回想) the city as it had been before the war.2Students were involved in violent (狂暴的) clashes with the police.3In spite of the fog, the crew can distinguish the coastline(海岸线) fairly well.4The memorial (纪念的) garden is dedicated to those who died in the accident.5Yo
2、u must set realistic aims and objectives (目的) for yourself.6Its an area of prominent (著名的) natural beauty.7They have barely (勉强才能) enough to pay the rent this month.8A tank (坦克) is a large military vehicle that is equipped with weapons and moves along on metal tracks that are fitted over the wheels.
3、9The population now face(s) the horrors (令人惊恐的事) of starvation.10Many animals were drowned(使淹死) by the tidal wave.阅读理解AZachariah Fike has an unusual hobby.He finds old military(军队的) medals for sale in antique stores and on the Internet.But unlike most collectors,Zac tracks down the medals rightful o
4、wners,and returns them.His effort to reunite families with lost medals began with a Christmas gift from his mother,a Purple Heart with the name Corrado AG.Piccoli,found in an antique shop.Zac knows the meaning of a Purple Hearthe earned one himself in a war as a soldier.So when his mother gave him t
5、he medal,he knew right away what he had to do.Through the Internet,Zac tracked down Corrados sister Adeline Rockko.But when he finally reached her,the woman flooded him with questions,“Who are you?What antique shop?” However,when she hung up,she regretted the way she had handled the call.So she call
6、ed Zac back and apologized.Soon she drove to meet Zac in Watertown,N.Y.“At that point,I knew she meant business,” Zac says.“To drive eight hours to come to see me.”The Piccolis grew up the children of Italian immigrants in Watertown.Corrado,a translator for the Army during WW,was killed in action in
7、 Europe.Before hearing from Zac,Adeline hadnt realized the medal was missing.Like many military medals,the one Zacs mother had found was a family treasure.“This medal was very precious to my parents.Only on special occasions(场合) would they take it out and let us hold it in our hands,” Adeline says.A
8、s a child,Adeline couldnt understand why the medal was so significant.“But as I grew older,” Adeline says,“and missed my brother more and more,I realized that was the only thing we had left.” Corrado Piccolis Purple Heart medal now hangs at the Italian American Civic Association in Watertown.Zac rec
9、ently returned another lost medal to a family in Alabama.Since he first reunited Corrados medal,Zac says his record is now 5 for 5.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了Zac在古董店和网上寻找一些旧的军队奖章并将它们送还给奖章的原主人的故事。1Where did Zac get a Purple Heart medal for himself?AIn the army.BIn an antique shop.CFrom his mother.DFrom Adel
10、ine Rockko.A细节理解题。该题问的是Zac在哪里为自己赢得了一枚紫心勋章。根据题干的关键信息“Purple Heart medal”可以定位到第二段,根据该段第二句中的“he earned one himself in a war as a soldier”,他在一场战争中以一名士兵的身份赢得了一枚紫心勋章。由此可知,Zac在军队的时候为自己赢得了一枚紫心勋章。故选A。2What did Zac realize when Adeline drove to meet him?AShe was very impolite.BShe was serious about the medal.
11、CShe suspected his honesty.DShe came from a wealthy family.B推理判断题。该题问的是当Adeline开车来见Zac的时候,他意识到了什么。根据第三段倒数第一句可推知,Zac意识到她是认真对待这枚勋章的。故选B。3What made Adeline treasure the Purple Heart?AHer parents advice.BHer knowledge of antiques.CHer childhood dream.DHer memory of her brother.D推理判断题。该题问的是什么让Adeline珍视紫心
12、勋章。根据倒数第二段第二句可推知,Adeline对哥哥的记忆使她珍视这枚勋章。故选D。BIn the winter of 16641665,a bitter cold fell on London in the days before Christmas.Above the city,an unusually bright comet(彗星) shot across the sky,exciting much prediction of a snow storm.Outside the city wall,a woman was announced dead of a disease that
13、 was spreading in that area.By the following Christmas,the virus that had killed the woman would go on to kill nearly 100,000 people living in and around Londonalmost a third of those who did not flee.In The Great Plague(瘟疫),historian ALloyd Moote and microbiologist Dorothy CMoote provide a deeply i
14、nformed account of this plague year.Reading the book,readers are taken from the palaces of the citys wealthiest citizens to the poor areas where the vast majority of Londoners were living,and to the surrounding countryside with those who fled.The Mootes point out that,even at the height of the plagu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385482.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
