2021-2022学年新教材高中英语 课时作业9 Unit 3 The world meets China(含解析)外研版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业9 Unit The world meets China含解析外研版选择性必修第四册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 China
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解APeople can write many things about life.In this case, precious moments become the compositions of history.What about you? People should learn from each other, thus they need to read the latest news.It is really interesting to spend your spare time and start your day in the morning.How
2、 can you get the information? You will never run out of choices, since there are many different resources to read out there.You can say hello to the world by clicking the mouse on your computer and you can also read the daily newspaper in your patio (庭院)However, Internet offers fast and effective so
3、lutions for the readers.Reading the news on the Internet is just a simple task to do.If you are a mobile person, it is impossible for you to bring the computer and mouse.So several digital devices(数字装置) are accessible to meet your needs of latest information.You have iPad, smart phone and some other
4、 possible solutions.They are your best friends to gain the information about every single thing which has happened in certain part of the world.Now, its time to find the most reliable source.You can easily find the amount of websites on the Internet.They offer news and information about many differe
5、nt things, but only few of them will answer your questions.The reliable and accurate sources will let you read and think further about certain news and information.Definitely, you should find the site with various popular categories of news.There should be some categories such as business, sports an
6、d technology.Where should you go now?You will find the answer at News Daily Spot and get the complete information about other issues.For you who love to know more about celebrity(名人) and biography, feel free to read the biography of several celebrities, such as Kourtney Kardashian.Read the news and
7、see the face of the world today.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章指出因特网缩短了人与世界的距离,让人们可以随时随地了解世界的动态。1Why does the author say “its time to find the most reliable source”?AYou can get all answers to any questions.BVarious websites will offer the same things.CYou must find the reliable and accurate information.DMost web
8、sites wont answer your questions.D细节理解题。根据第三段第三句中的“but only few of them will answer your questions”可知,很少有网站会回答你的问题,大部分网站只是提供不同的新闻和信息。要想得到准确的信息,你需要找到最可靠的信息来源,故选D项。2You are always on business, so _Ait is convenient for you to carry a desktop computerByoud better carry several digital devicesCan iPad w
9、ill benefit you a lotDyou only read newspapers every dayC细节理解题。由第二段最后两句可知C项正确。3The purpose of the author is _Ato introduce more famous peopleBto advertise at News Daily SpotCto draw our attention to News Daily SpotDto get us to know more about the usage of the InternetC推理判断题。文章第三段最后一句作者用了疑问句以便引起读者的注
10、意,最后一段第一句表明可以在News Daily Spot找到问题的答案,故作者的目的是让读者点击该网站。4What is the main idea of the passage?AThe Internet shortens the distance between people.BMany ways exist for us to know about the world.CNewspaper plays an important part in our daily life.DThe Internet helps people get more information about the
11、 world.D主旨大意题。虽然作者在第一段谈到了人们通过上网、读报了解世界的动态,但是文章第二段首句的转折词However表明作者重点谈论因特网可以帮助人们了解更多的事情。BFollowing the crowd may not always be in a persons best interest.But new research suggests that teens who get along with their friends may end up healthier as adults.Scientists have known that close friendships h
12、elp boost health.Thats true for both teens and adults.The finding inspired Joseph Allen, a psychologist at the University of Virginia, and his team to study whether experiences during teen years would influence adult health.So they followed 171 teens, starting when the kids were just 13.They intervi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385497.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
