2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(七)UNIT 3 Festivals and customs教学 知识细解码(含解析)牛津译林版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业七UNIT Festivals and customs教学 知识细解码含解析牛津译林版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1The ceremony(典礼) took place on 13th June at 2:30.2Soldiers were marching (游行示威)up and down outside the government buildings. 3In its current (当前的)state, the car is worth 1,000.4How do you think youre going to fit all that stuff (东西)into the car? 5On this occasion (场合)we were sitting i
2、n a park in Madrid.6Its the custom (风俗) for the brides father to pay for the wedding.7I got the impression (印象) that she wasnt very happy with her job.8It is good because it is written in friendly, ordinary (平常的) language.9The bathroom is decorated (装饰) in green and yellow.10Everyone clapped (鼓掌) us
3、 when we went up to get our prize. .阅读理解 AMusic Festivals in EuropeVisiting a festival abroad can be a great reason to travel and a way to experience different cultures.These days there are such a number of choices that its possible to spend the whole summer watching live music in exciting places.Of
4、 course,its also a chance to meet people from across the world.Melt! Festival,GermanyThis festival takes place on the site of an open air museum for industrial machinery.Theres also a lake which can be used for swimming when its hot.This years lineup has over 120 different bands.Around 90% of the pe
5、ople attending the festival are Germans providing a perfect chance to practise speaking the language.Exit Festival,SerbiaSet on the banks of the Danube in an old fortress (城堡),the festival began as a way to show peoples dissatisfaction with the government.These days its less political(政治的) but still
6、 worries about people who are poor,ill,old,etc.and tries to help them.This years festival will host many famous bands.From electronic music and dance music to hard rock,there is something for everyone to enjoy.Belladrum Tartan Heart Festival,ScotlandSet on a Scottish estate(庄园) near Inverness,this y
7、ear Belladrum will welcome artists from around the world.The most enjoyable part of the weekend is the ceilidh(traditional Scottish dance and party) which is always a lively event.It doesnt even matter if youre a beginner because the band teaches you each dance.Opener Festival,PolandHeld in an airfi
8、eld near the northern city of Gdansk,each year Opener has a seriously good selection of bands.This year is no exception,with many famous bands set to play.Not only are there amazing artists,but both Poland and the festival itself also provide very excellent value for money.【语篇解读】 本文是一篇应用文。文章介绍了欧洲的四个
9、音乐节。1What is special about Melt! Festival?AIt provides German lessons.BIt is held by a local museum.CThe bands are from 120 countries.DMost of the festival goers are Germans.D细节理解题。由Melt! Festival,Germany部分中的“Around 90% of the people attending the festival are Germans.”可知答案。2Why did Exit Festival be
10、gin?AFor political reasons.BFor personal reasons.CTo help stop a fight.DTo offer help to the poor.A细节理解题。由Exit Festival,Serbia部分中的“.the festival began as a way to show peoples dissatisfaction with the government.These days its less political.”可知,该音乐节最初是由于政治原因而举办。3What makes Belladrum Tartan Heart Fe
11、stival different from the others?AIt falls in summer.BIt is a live music festival.CIt teaches people Scottish dances.DIt invites the most famous bands.C细节理解题。由Belladrum Tartan Heart Festival,Scotland部分中的“The most enjoyable part of the weekend is the ceilidh(traditional Scottish dance and party)”和“th
12、e band teaches you each dance”可知,在该音乐节,人们可以学跳苏格兰舞蹈。BSome of the worlds most famous musicians recently gathered in Paris and New Orleans to celebrate the first annual International Jazz Day.UNESCO(United Nations Educational,Scientific and Cultural Organization)recently set April 30 as a day to raise
13、awareness of jazz music,its significance,and its potential as a unifying(联合)voice across cultures.Despite the celebrations,though,in the US.the jazz audience continues to shrink and grow older,and the music has failed to connect with younger generations.Its Jason Morans job to help change thatAs the
14、 Kennedy Centers artistic adviser for jazz,Moran hopes to widen the audience for jazz,make the music more accessible,and preserve its history and culture.“Jazz seems like its not really a part of the American appetite,”Moran tells National Public Radios reporter Neal Conan.“What Im hoping to accompl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385536.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(浙江专版)2022春七年级英语下册 Unit 2 What time do you go to school词句梳理Section A (1a-2d)课件(新版)人教新目标版.ppt
