2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(八)Unit 3 Fasterhigherstronger(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业八Unit Fasterhigherstronger含解析外研版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八).单句语法填空1. Knowing (know) basic firstaid techniques will help you respond quickly to emergencies.2Ignoring(ignore) the difference will be one of the worst mistakes you make.3In Hangzhou,borrowing books from the library is(be) now as convenient as shopping online.4Being equipped (equip) with
2、global vision and the spirit of innovation is crucial to Chinas young generation.5Reading(read) widely is one of the most effective ways to enlarge our vocabulary.6I think it is no good having (have) another talk with him over the matter.7Her (she) not coming back made her parents angry and sad.8The
3、 presidents(president) attending the meeting himself gave them a lot of encouragement.9Doctor Zhong Nanshan once said eating(eat) more vegetables is beneficial to individuals.10Everyone knows that learning(learn) English well is important.完形填空I was born and grew up in a little town in northern China
4、.When winter comes,we 1 ourselves in thick coats 2 polar bears in their fur,speaking loudly to keep warm.I was sixteen when I came to study in a Singaporean school.Surprisingly,it was also 3 that struck me when I first 4 Singapore.Through school and community work,I 5 that the warmth here is to quic
5、ken peoples steps and to 6 out what is happening at the other end of our societypeople live in 7 news and adventures,wanting to see more,try more,and desire more.I remember one of my hometown friends asked me,“Do you know where I can talk to 8 ?I want to know how things work there.”The desire for 9
6、has to be satisfied, 10 Conversation Square was born.I 11 the idea one night.And I started it all of a sudden,did 12 and gathered a pool of participants.The first group of twelve participants,half from my hometown and half from Singapore, 13 up to share their daily lives and thoughts.Developing a bo
7、nd long distance is a 14 process.Yet eventually it started sailing.I received positive feedback from participants from both sides 15 the conversation,making new discoveries,and learning a little bit more about whats possible in life.【语篇解读】本文一篇夹叙夹议文。文章讲述了作者创建一个网站专门供人们交流的故事。1 .A.searchBappreciateCbury
8、DseparateC根据前文“When winter comes”和后文“in thick coats”可知,“我们”将自己埋(bury)在厚衣服里,即穿着厚厚的衣服。2A.with BbesidesCamongDlikeD根据前文“ourselves in thick coats”和后文“polar bears in their fur”可知,此处表示“我们”像(like)北极熊。3A.coldnessBwarmthCfoodDlifeB根据前文“to keep warm”及“Surprisingly,it was also.”和后文“the warmth here is to quicke
9、n peoples steps”可推知,此处表示触动作者的是温暖(warmth)。4A.passedBflew fromCrefusedDarrived inD前一句提到作者到新加坡的一个学校求学,此处指刚到(arrived in)新加坡的情况。5A.seeBwarnCpromise DhopeA在城市里生活一段时间后,作者明白(see)了这里的温暖是什么。6A.ruleBseekCplanDcarryB根据后文“what is happening”和“wanting to see more”可知,这里指人们想要探索(seek out)世界其他地方正在发生的事。7A.terribleBamaz
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385566.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
