分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2021-2022学年新教材高中英语 课时练习七 Unit 3 Starting out .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385731
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:94KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 课时练习七 Unit Starting out 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 练习
    资源描述:

    1、Unit 3Starting out & Understanding ideas. 单句语法填空1. (2020全国卷)The fur trade kept nutria in check for decades(decade), but when the market for nutria collapsed in the late 1980s, the cat-sized animals multiplied like crazy. 2. (2020天津高考) Its been years since they were dusty(dust) little rooms with book

    2、s. 3. (2020全国卷) It was a dream job and I did everything from shelving(shelf) books to reading to the children for story time. 4. (2020全国卷)When he asked the villagers on the banks of the river where he could find the legendary (legend) artist, they smiled and pointed down the river. 5. (2020全国卷) Some

    3、 people live with their elderly(elder) parents; many more adult children are returning to the family home, if they ever left. 6. (2019浙江高考)While the clip might look like part of a new ad campaign, Bridges said the only goal was to show generosity and sympathy (sympathize). 7. (2019全国卷)When they were

    4、 free from work, they invited us to local events and let us know of an interesting competition (compete) to watch, together with the story behind it. 8. I humbly(humble)suggest we all do something next time. 9. It was a misty(mist) morning when I first met her. 10. The cordless kettle may now be a f

    5、ixture(fix) in most kitchens. . 选词填空take over, drop in, compete with, a bunch of, come back, wave goodbye to, turn into, in good hands, for good, pop up1. After that, feeling the need to explore further, I decided to drop in on one of ASL Clubs meetings. 2. Much later that night, the question of why

    6、 Id stopped for that light came back to me. 3. The idea that the government would take over driverless cars and treat them as a public good would get absolutely nowhere here. 4. If you were walking down a street, indicators would pop up showing you the nearest coffee shop or directions could be plot

    7、ted out and come into view right on the sidewalk in front of you. 5. They had to compete with English and continental authors whose quality was as high as their reputation. 6. I received a bunch of red roses on my birthday. 7. When John graduated from school, he decided that he was done with study f

    8、or good and all. 8. Just go and make sure our brother is in good hands. 9. My mother would always wave goodbye to me while I was leaving for school. 10. I stared out the window. I watched fall turn into winter, winter into spring. . 完成句子1. I have to admit that he has great management ability. 我不得不承认

    9、他很有管理才能。2. This is a place where anyone can come and share a story. 这是一个人人都可以来分享故事的地方。3. You solve one problem and another immediately pops up. 你解决了一个问题, 下一个问题又会立刻冒出来。4. Hes come back to the village to see us folks. 他回村看望乡亲们来了。5. Id like to drop in and see you sometime next week. 我想在下周什么时候顺便来看看你。. 结

    10、合课文主题, 使用本单元词汇与句型, 根据提示写一篇80词左右的短文1. 几十年前, 在一个寒冷、多雾的(misty)早晨, 书店的生意很冷清, 女销售员(saleswoman)无聊地坐在店里等顾客。2. 而现在, 来书店看书的人非常多。3. 一群(a bunch of)孩子坐在地上看着平板电脑(tablets), 没有人作声。4. 在另一个房间, 有一个朗诵会(recital)正在进行着。5. 时代变了, 人们读书的方式也发生了很大的变化。_A few decades ago, on a cold, misty morning, the saleswoman sat idly in the

    11、bookstore, waiting for customers. Now, the bookstore is crowded with people reading books. A bunch of kids sit on the floor looking at tablets, and nobody says anything. In another room, a recital is going on. Times have changed, and the way people read books has changed a lot as well. . 阅读理解A(2021广

    12、州高二检测)Almost none of us have the time to read everything wed like to read. Yet we lose countless hours to daily activities that bring us little joy like taking buses and waiting in line. What if we could turn these little blocks of unoccupied time into precious and rewarding moments for learning and

    13、 thinking? Established in 2012, iReader, a micro-learning app on mobile phones, brings the biggest ideas from best-selling books through 15-minute audio (音频) and text. So far, more than 3, 000 books have been included, ranging from psychology and parenting to management and economics, with new title

    14、s added every day. iReader is pioneering a new method of reading, with over 9 million users enjoying the benefits already. According to the Pew Research Center (PRC), the British read just 4 paper books a year and over 25% havent read a single paper book this year, but reading isnt dying. There are

    15、now more ways for the British to read than ever before, due to the widespread use of e-books and audio books. The books in iReader are rewritten to ensure it is easy to remember the main content. The way the content is edited has been specifically designed to ensure it is useful in practice. Besides

    16、, the content is rewritten with related examples in real life, which means users are more likely to remember and apply what is helpful to them. Holger Seim, German co-founder of this app, declares, “iReader gives you the biggest ideas in the shortest possible time. It transforms great ideas into lit

    17、tle packs you can listen to or read in just 15 minutes. ”【文章大意】本文介绍了一款新的电子书阅读器iReader。iReader开创了一种新的阅读方式, 让人们可利用空余的时间来阅读。1. What does the author suggest people do in the unoccupied time? A. Bring joy to daily routines. B. Write and share. C. Avoid taking buses. D. Read and think. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中

    18、的“Yet we lose countless hours to daily activities. . . What if we could turn these little blocks of unoccupied time into precious and rewarding moments for learning and thinking? ”可知, 作者建议人们在空闲时间进行阅读和思考。故选D。 2. What can we infer from the PRC findings? A. The British benefit a lot from reading. B. Re

    19、ading methods are more important than before. C. Digital technology took the place of paper books. D. New forms of books are changing the way the British read. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段可知, 英国超过25%的人今年没有读过一本纸质书, 但阅读并没有消失。由于电子书和有声书的广泛使用, 英国人现在有了比以往更多的阅读方式。由此可推断出新形式的书籍如电子书和有声书籍正在改变英国人的阅读方式。故选D。 3. How does iR

    20、eader make the content easy to remember? A. By bringing fun to it. B. By making it useful. C. By using artistic designs. D. By taking users as examples. 【解析】选B。细节理解题。第四段提到iReader中的书被改写, 目的是便于用户记住主要内容。编辑内容的方式是专门设计的, 以确保在实践中是有用的。此外, 还会用现实生活中相关的例子改写, 让用户更容易记住并应用对他们有帮助的内容。故选B。 4. What is the best title

    21、for the text? A. iReader Prevents Reading from DyingB. iReader Unites Worldwide Book-loversC. iReader: The Best New App CreationD. iReader: Big Ideas in Small Packages【解析】选D。标题归纳题。本文介绍了一款新的电子书阅读器iReader。现在人们几乎没有时间阅读, 而iReader改写了书的内容, 通过专门设计, 让书的内容能与现实生活相结合, 并能运用于生活实践中, 内容更容易记住。iReader能在尽可能短的时间内为用户提供

    22、最大的创意。本文的主旨句在最后一段的最后一句, 即iReader是“把伟大的想法转化成小包装”。故选D。 BMySpace, the social networking website, is different from other websites which only provide stories about other people. MySpace is a place that allows you to broadcast your own stories and personal information to as many people as you like. Start

    23、ed eighteen years ago, it is a big source of information for and about American kids. Teenagers and their parents feel very different about it. Teens are rushing to join the site, not sharing their parents worries. It signals yet another generation gap in the digital era. For teenagers, it is reliab

    24、le network to keep in touch with their friends. They will often list their surnames, birthdays, after-school jobs, school clubs, hobbies and other personal information. “MySpace is an easy way to reach just about everyone. I dont have all the phone numbers of all my acquaintances. But if I want to g

    25、et in touch with one of them, I could just leave them a message on MySpace, ” said Abby Van Wassen. She is a 16-year-old student at Woodland Hills High of Pittsburgh, Pennsylvania. Parents on the other hand are seriously concerned about the security problems of MySpace. “Every time we hold a parents

    26、 meeting, the first question is always about MySpace, ” said Kent Gates, who travels the country doing Internet safety seminars(研讨会). The National Centre for Missing and Exploited Children has received at least 288 MySpace-related complaints, according to Mary Beth Buchanan, a lawyer in Pittsburgh.

    27、“Your profile on MySpace shows all your personal information to anyone on the Web. And MySpace even lists this information by birthplace and age. Its like a free checklist for troublemakers and it endangers children, ” Buchanan said. 【文章大意】本文主要介绍了一种社会现象, 很多孩子喜欢MySpace网站, 而父母们则对此非常担忧, 害怕信息泄露会成为孩子的安全隐

    28、患。5. From the passage, we can learn that MySpace _. A. brings about the generation gapB. is very careful about peoples privacyC. encourages you to list your personal informationD. lists the telephone numbers of your friends【解析】选C。细节理解题。根据第三段一整段的内容可知, MySpace 可以允许你把很多的信息放进去, 包括朋友的名字、生日、学校生活等等, 可以推断出它

    29、是鼓励你把更多的个人信息放进去, 故选C。 6. Why are some parents against MySpace? A. Because they think MySpace has a bad influence on their children. B. Because they dont want to pay so much money for MySpace. C. Because it takes up too much of their childrens spare time. D. Because troublemakers can easily reach the

    30、ir children through the site. 【解析】选D。细节理解题。根据第五段的内容可知, 父母们抱怨孩子把个人信息发布到网上存在安全隐患; 再根据最后一段的“. . . MySpace even lists this information by birthplace and age. Its like a free checklist for troublemakers and it endangers children”可知, 父母反对孩子用MySpace是因为坏人通过这个网站很容易就能找到他们, 故选D。 7. What can we infer from “Ever

    31、y time we hold a parents meeting, the first question is always about MySpace”? A. MySpace has become a top problem troubling parents. B. MySpace often holds parents meetings. C. MySpace is quite popular with parents. D. Parents have lots of questions about the website. 【解析】选A。推理判断题。结合上下文和父母们说的这句话, 可

    32、推断出父母最担心的问题是孩子总是把个人信息发布到网上, 造成安全隐患, 故选A。 8. Which of the following can be the best title of the passage? A. Internet Safety B. MySpaceC. Generation GapD. The Digital Era【解析】选B。标题归纳题。本文主要讲述了MySpace深受孩子们的喜爱, 父母们对此非常担心, 故选B。 【阅读多维训练】分析句子结构并翻译成汉语MySpace, the social networking website, is different from

    33、other websites which only provide stories about other people. 分析: the social networking website是MySpace的同位语; which引导定语从句, 修饰websites。翻译: MySpace这个社交网站不同于其他只提供他人故事的网站。. 阅读填句(2021沈阳高二检测)When you start a new job, youll probably be introduced to a lot of new people on your first day. And its important t

    34、o make a good impression. The following are some practical tips to help you. Show up earlyThis might seem easy, but many people dont do it. 1. To make sure you can arrive early, give yourself extra time to get ready in the morning and to travel to your destination. 2It can be difficult to find the r

    35、ight balance between having an influence on your new role and disturbing the balance of the delicate office ecosystem. You dont want to walk in and get into trouble, but you also dont want to fade into the background, either. Take plenty of notesIts a great idea to bring a small notebook and pen wit

    36、h you on your first day for taking down notes. Dont be shy about recording information that you know will be useful to you later, like names and passwords. Youre likely to face data-overload on your first day. 3. Watch your body languageYouve probably read that body language is important for job int

    37、erviews, but it can also be a valuable tool in creating a lasting impression when you start a new job. On your first day, be careful of conveying powerful body language. 4. And do your best to avoid negative body language, such as yawning, frowning, or standing with your hands in your pockets. Step

    38、away from social mediaWhile on your first day at the office you must have all sorts of feelingsnerves, anxiety, joy, even boredomresist the desire to share it on social media. When it comes to updating your friends and followers about the status of your newfound employment, always be cautious and as

    39、sume your bosses are watching. 5. A. Be positive and show interest B. Almost certainly, they will in factC. Be enthusiastic, but not overbearing(自大的)D. Smile often and look people in the eyeE. Body language is what we should avoidF. Arriving 5 to 10 minutes early gives you time to settle inG. So tak

    40、ing notes is a great way to keep on top of things【文章大意】本文是一篇说明文。当你开始一份新工作时, 你可能会在第一天就被介绍给很多新同事。给人留下好印象很重要。文章就此介绍了一些实用的可以帮助你的建议。1. 【解析】选F。下文提示“为了确保你能早到, 给自己额外的时间在早上做好准备, 然后前往你的目的地。”承接下文, F项切题。故选F。 2. 【解析】选C。此空是小标题, 须用短小精悍的祈使句, 在A/C/D中选。再根据下文内容“在影响你的新角色和破坏微妙的办公室生态系统之间找到合适的平衡是很困难的。”由此可知, C项切题。故选C。 3. 【

    41、解析】选G。根据本段小标题中的notes和上文提示“第一天你可能会面临数据过载的问题。”可知, 本空承接上文, G项切题。故选G。 4. 【解析】选D。上文提示“第一天上班时, 传递强有力的肢体语言时要注意。”承接上文, D项Smile often and look people in the eye(看着别人的眼睛, 经常微笑)切题。故选D。 5. 【解析】选B。上文提示“当你告诉你的朋友和关注者你新工作的情况时, 一定要小心, 并假设你的老板正在看着你。”承接上文, B项切题。故选B。 . 完形填空How many times have parents had to argue with

    42、their young son or daughter about getting their face out of their phone and1 the world around them? Its completely 2 for parents of growing children to be concerned about their childrens safety, but is their 3 to social media really harming them? Social media has recently been added to smartphones,

    43、making it far more 4 than it originally was. This new way to easily be able to use social media has 5 children and teens to begin to use sites such as Facebook, Twitter, and Instagram frequently. Maturing teens and children are usually very timid(胆怯)when it 6 socializing with their families, which t

    44、hey sometimes 7 as “annoying”. So, 8 do these kids use as a solution or an “escape”? The answer is simple: social media. However, parents tend to show9 for their child and blame social media for 10 their attention. Parents of growing teens dont seem to 11 that. When they see their child using Twitte

    45、r or Instagram they think that they are using it to get away from real world 12. The truth, however, is that they are using it to receive information about what is 13 happening in the modern world. Social media as a whole has both positive and negative aspects, but after all of the14 from pre-teens,

    46、 teens, and parents is put together, it shows that media is 15 helping the newer generations in their lives. 【文章大意】本文是一篇议论文。作者通过这篇文章告诉我们虽然父母担心孩子过度使用社交软件, 但其实社交软件对孩子们是有帮助的。1. A. focusing onB. subscribing toC. benefiting fromD. trying out【解析】选A。根据上文的getting their face out of their phone可知此处是指父母要求孩子关注现

    47、实的世界, 故选A项。2. A. typicalB. vitalC. normalD. obvious【解析】选C。此处是指父母担心孩子的安全是一件很正常的事情, 故选C项。3. A. adaptationB. translationC. applicationD. addiction【解析】选D。 根据上文的getting their face out of their phone可推测, 孩子们沉迷于手机和社交媒体, 故选D项。4. A. complexB. effectiveC. accessibleD. portable【解析】选C。根据上文的has recently been add

    48、ed to smartphones可推测, 社交媒体变得更容易使用了, 故选C项。5. A. acceleratedB. encouragedC. forcedD. made【解析】选B。结合上下文可知, 此处是指在手机上可以使用社交媒体促使儿童和青少年开始频繁地使用一些社交网站。encourage sb. to do sth. 鼓励某人做某事。make也有此意, 但不能和带to的不定式搭配, 故选B项。6. A. comes toB. turns toC. refers toD. relates to【解析】选A。此处考查固定表达when it comes to“谈到, 提到”, 故选A项。

    49、7. A. foreseeB. scanC. view D. notice【解析】选C。此处考查短语view. . . as. . . “把看作”, 故选C项。8. A. whyB. howC. whenD. what【解析】选D。句意: 这些孩子用什么作为解决办法或“逃避”呢? 此处what作use的宾语, 故选D项。9. A. approvalB. concernC. respectD. opposition【解析】选B。根据下文的and blame social media for _their attention可知此处用“担心”符合语境, 故选B项。10. A. demandingB

    50、. distributingC. storingD. sacrificing【解析】选A。结合句意“父母倾向于关心自己的孩子, 责怪社交媒体索取孩子的注意力”可知, 此处是指使用社交媒体需要(demand)花费注意力, 故选A项。11. A. opposeB. applaudC. understandD. counter【解析】选C。结合上下文可知, 此处是指父母们不理解为什么会有“社交媒体”, 故选C项。12. A. responsibilitiesB. potentialsC. circumstancesD. evolutions【解析】选A。此处是指父母认为孩子使用社交媒体是为了逃避现实

    51、世界中的责任, 故选A项。13. A. suddenlyB. eventuallyC. formerlyD. currently【解析】选D。根据本句的时态可推测用“目前”符合语境, 故选D项。14. A. symptomB. idiomC. feedbackD. drawback【解析】选C。此处是指从孩子和家长使用社交媒体之后的反映/反馈(feedback)所做出的结论, 故选C项。15. A. tightlyB. actuallyC. merelyD. originally【解析】选B。结合上下文可知, 作者认为社交媒体不仅对孩子没有伤害, 实际上(actually)还为他们提供了帮助,

    52、 故选B项。语法填空When times become difficult, remember a moment in your life that was filled with joy and happiness. Remember 1. _ it made you feel, and you will have the strength you need to get through any trial. When life throws you one more obstacle 2. _ you think you can handle, remember something you

    53、 achieved through 3. _(persevere) and by struggling to the end. In doing so, you will find you have the ability 4. _(overcome) each obstacle in your path. When you find 5. _(you) exhausted, remember to find a place to rest. Take 6. _ necessary time in your own life to dream your dreams and renew you

    54、r energy, so you will 7. _(ready) to face each new day. When you feel tension 8. _ (build), find something fun to do. Youll find that the stress you feel will fade away and your thoughts will become clearer. When you 9. _ (face) with so many negative and draining situations, you will realize how sma

    55、ll problems may seem when you view your life 10. _ a whole and remember the positive things. 【文章大意】在遇到困难时, 我们应学会以乐观的态度去面对它, 在困难中寻找快乐, 生命便有了亮色, 生活便充满意义。1. 【解析】how。所填词引导宾语从句, 且从句意义上缺少方式状语, 故填how。2. 【解析】than。由前面的more可知, 此处表示比较意义, 故用than。3. 【解析】perseverance。介词through后跟名词形式。4. 【解析】to overcome。you和overcom

    56、e是逻辑上的主动关系, 且表示将来的动作, 故用不定式作定语。5. 【解析】yourself。find的施动者和受动者是同一人, 由主语是you可知, 应填第二人称单数的反身代词yourself。6. 【解析】the。特指“自己生命中所必需的时间”, 应用定冠词。7. 【解析】be ready。因为句中缺少谓语, 且空前有助动词will, 故本题填be ready。8. 【解析】building。tension和build是逻辑上的主动关系, 故用现在分词作补足语。9. 【解析】are faced。be faced with意为“面对”, 是固定搭配。10. 【解析】as。view. . . as. . . 意为“把看作”, 是固定搭配。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 课时练习七 Unit 3 Starting out .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385731.html
    相关资源 更多
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅳ WRITING.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅳ WRITING.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅳ WRITING.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅳ WRITING.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt
  • 2018版高考英语二轮课件:第1部分 专题1 模式3 推理判断题 .ppt2018版高考英语二轮课件:第1部分 专题1 模式3 推理判断题 .ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt
  • 云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题理科班.doc云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题理科班.doc
  • 人教版英语八年级下册unit2 SectionA 1a~2d (共33张PPT).ppt人教版英语八年级下册unit2 SectionA 1a~2d (共33张PPT).ppt
  • 云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题文科班.doc云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题文科班.doc
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:期末综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:期末综合能力检测题.doc
  • 云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语上学期期中试题.doc云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语上学期期中试题.doc
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:期中综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:期中综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年级上 Unit4 SectionB 2b Who's-Got-Talent?(共29张PPT).ppt人教版英语八年级上 Unit4 SectionB 2b Who's-Got-Talent?(共29张PPT).ppt
  • 人教版英语八年级Unit4What.ppt人教版英语八年级Unit4What.ppt
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 5综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 5综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年级unit-4 What’s the best movie theater section--B1a-2e (共23张PPT).ppt人教版英语八年级unit-4 What’s the best movie theater section--B1a-2e (共23张PPT).ppt
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 4综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 4综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年上册 Unit9复习课件(共48张PPT).ppt人教版英语八年上册 Unit9复习课件(共48张PPT).ppt
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 3综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 3综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年上册 Unit8SectionA 1a--2a课件(共35张PPT).ppt人教版英语八年上册 Unit8SectionA 1a--2a课件(共35张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上册 Unit8 SectionA Grammar focus-3c(共33张PPT).ppt人教版英语八年上册 Unit8 SectionA Grammar focus-3c(共33张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修5 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修5 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B2b(共22张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B2b(共22张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B 2a—2e(共21张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B 2a—2e(共21张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上Unit 5 Do you want to watch agame showrreview (共18张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5 Do you want to watch agame showrreview (共18张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B Reading (共17张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B Reading (共17张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上 unit10 Section_A1 课件 (共39张PPT).ppt人教版英语八年上 unit10 Section_A1 课件 (共39张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1