2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 14 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 5TRAVELLING ABROAD 14 WORD版含解析 2021 2022 学年 中人
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十四)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1It is recommended that the picnic (should)be cancelled (cancel)because of the bad weather.2This is the second time that he has been sent (send)into space.3Organizers are making final preparations(prepare)for next weeks 50th anniversary of our company.4I know I have
2、nt done enough revision (revise)for tomorrows exam.5Though he has never done this type of work before,Im sure hell fit in well here.6Being able to afford a drink would be a comfort in those tough times.7His requirement that he (should)be given (give)another chance is reasonable.8As far as I am conce
3、rned (concern),its necessary to limit the time we spend using smartphones.9Ding Ning is acknowledged as one of the best table tennis players in the world.10He would have attended your birthday party but he occupied himself(he)with a very important experiment.完成句子1一整天忙于家务,她筋疲力尽。Occupying herself/Occu
4、pied in doing/with the housework all day,she was tired out.(occupy)2这是他第三次问同一个问题。It was the third time that he had asked the same question.(time)3作为一名学生,我真的想真诚地向您推荐一个话题。As a student,I really want to recommend a topic to you/you a topic wholeheartedly.(recommend)4我需要有个人替我参加会议。I need someone to substi
5、tute for me at the meeting.(substitute)5就我认为,他不是最适合做这个工作的人。As far as Im concerned, he is not the best one to do the work.(concern)高考题型练习提能力 .阅读理解When I began planning to move to Auckland to study, my mother was a little worried about the uncertainty of living in a place that was so different from In
6、dia, where we lived. She worried particularly about the lack of jobs, the cultural differences and the chance that I would face racism.Despite these worries,I came to New Zealand in July 2009. I have found the place and people very nice and supportive. Soon after I arrived, I realized the importance
7、 of getting a job to supply my living expenses.Determined to do this on my own, I spent a whole day going from door to door asking for a job. However, I received little or no response. This became my routine every day after college for a few weeks.One afternoon, I walked into a building to ask if th
8、ere were any job opportunities. People there were very surprised, and advised me not to continue my job search in that manner. As I was about to leave, a clerk in the building, who had been listening to what the others had said, approached me and asked if I would wait outside. Fifteen minutes later,
9、 he returned. He asked me what my plans were and encouraged me to stay confident. He then offered to take me to the Royal Oak area to search for a job.I was a little surprised, but had a good feeling about him, so I went along. Along the way, I realized that I had run out of copies of my resume (简历)
10、. The man stopped at his business partners office to make me 15 extra copies. He also gave me tips on dressing and speaking, and added that I should give him a call if I ever needed anything. I handed out my resumes and went home feeling very satisfied. The following day, I received a call from a st
11、ore in Royal Oak offering me a job.It seems that the world always gives back to you when you need it. And this time, it was a complete stranger who turned out to be a real blessing.【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述的是作者在新西兰留学期间如何在好心人的帮助下找到第一份工作的故事。1What wasnt the authors mother worried about?APeople might look dow
12、n on the author.BThe author couldnt speak the local language.CThe author wasnt familiar with local customs.DIt might be difficult for the author to find a job.B细节理解题。根据第一段的最后一句“She worried particularly about the lack of jobs,the cultural differences and the chance that I would face racism”可知,作者的母亲在其
13、去新西兰留学之前担心他找不到工作、不适应当地文化以及可能会受到种族歧视,文中并没有提到对其语言差异方面的担心,即B项正确。2After staying in New Zealand for a short time, the author_Adecided to go back to his own countryBfelt the local people were not very friendlyChad to find a job to cover his living expensesDwanted to get a job that needed practical skillsC
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387311.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
