分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2021-2022学年高中人教版英语选择性必修一课时评价 UNIT 4 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:387347
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:68KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中人教版英语选择性必修一课时评价 UNIT 4LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选择性 必修 课时 评价
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十一Unit 4Learning About Language. 单句语法填空1. After thinking(think) for some time, I finally made up my mind to give up. 2. Her job is keeping (keep) the lecture hall as clean as possible. 3. Mr Reed made up his mind to devote all he had to s

    2、etting up(set up)some schools for poor children. 4. The argument is very convincing(convince). 5. Keep on trying (try) and you will succeed. 6. He had a terrific sense of humour and could be very amusing (amuse). 7. Though it sounds a bit too expensive, it is worth buying(buy). 8. He remained standi

    3、ng(stand) beside the table. 9. She is very busy writing(write) her papers. She is far too busy to receive(receive) callers. . 完成句子1. Would you mind turning down your computer a little, please? 请把你的电脑(音量)关小一点好吗? 2. Her job is washing, cleaning and taking care of the child. 她的工作是洗衣服、打扫卫生和照顾孩子。3. We al

    4、l believe that if a book is interesting, it will surely interest the readers. 我们都相信, 如果一本书有趣, 它一定会引起读者的兴趣。4. I admitted making a serious mistake. 我承认犯了一个严重的错误。5. It is worthwhile spending much money on education. 在教育上多花钱是值得的。6. I cant imagine the boy speaking so rudely to his parents. 我难以想象那个男孩对他的父母

    5、说话那么粗鲁。7. Mr Jones decided to walk to the university instead of taking a taxi. 琼斯先生决定步行去大学而不坐出租车。8. While going shopping, people sometimes cant help being persuaded into buying something they dont need. 在购物时, 人们有时会情不自禁地被说服去买他们不需要的东西。9. I regret to tell you that I have no choice but to refuse your ap

    6、plication. 我很遗憾地告诉你, 除了拒绝你的申请, 我别无选择。10. Many people have suggested setting up more rules to protect animal rights. 很多人都建议制定规则以保护动物权益。. 阅读理解Body language is part of nonverbal language. It includes things like gestures, facial expressions, and even small things that are hardly perceptible like a brie

    7、f shrug of the shoulder or a slight nod of the head. There are many ways to interpret (诠释) body language but you must know that these are frequently specific to a culture. For instance, Americans wave goodbye with the palm (手掌) facing the person they are waving to. In other cultures, waving goodbye

    8、may occur with the palm up to the sky. To people in the USA, this might look like a gesture asking someone to approach rather than a wave goodbye. Still, since people live in one area where body language may be similar among them, its important to know that you can communicate a lot by how you gestu

    9、re, what you do with your arms, and even how you posture. A person in much of the USA who sits with hands crossed over the chest, and with legs crossed, may be sending an unintended message that theyre really not open to talking. Eye contact is another key element of non-verbal contact in much of th

    10、e western world. It would be impossible to describe all the ways people use non-verbal language, but its important to remember that non-verbal language isnt necessarily universal. If youre observing body movements that seem incorrect, consider cultural or regional differences that may account for it

    11、. You may even note that family members have similar gestures that arent that common elsewhere. If you think your body language is off or needs improvement in a new area, just remember “When in Rome, do as the Romans do. ” That can make you appear more confident or direct. 【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍使用肢体语言可

    12、以帮助进行大量交流, 但肢体语言不一定是通用的, 所以人们要入乡随俗。1. What does the underlined word “perceptible” in Paragraph 1 mean? A. Suitable. B. Bearable. C. Noticeable. D. Believable. 【解析】选C。词义猜测题。根据画线部分所在句子可知, 肢体语言包括手势、表情, 甚至几乎不“perceptible”的小事, 例如微微耸肩或者轻轻点头。尤其是brief和slight可判断画线部分的意思是“容易察觉到/容易发现的”。故选C。2. Which of the follo

    13、wing probably shows the body language of an American? A. He sees friends off with the palm up to the sky. B. He waves goodbye with the palm facing friends. C. He crosses his hands over the chest to show politeness. D. He uses eye contact to send important messages to friends. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段的For

    14、instance, Americans wave goodbye with the palm facing the person they are waving to. 可知, 美国人挥手掌告别, 掌心朝着他们挥舞的人。故选B。3. What is the text mainly about? A. Body language differs in cultures and areas. B. People need to improve their body language. C. Messages can be expressed through body language. D. Co

    15、mmunication calls for proper body language. 【解析】选D。主旨大意题。根据文章的主要内容, 尤其是第三段的第一句和最后一段的第一句可知, 交流需要恰当的肢体语言。故选D。4. According to the author, what is the proper reaction to peoples different body language? A. Totally accept it. B. Just ignore it. C. Try to understand it. D. Try to change it. 【解析】选C。推理判断题。根

    16、据最后一段的第二句“If youre observing body movements that seem incorrect, consider cultural or regional differences that may account for it. ”可知, 作者认为对于不同的肢体语言, 最好的态度就是尽量理解它, 因为不同的文化或区域有不同的肢体语言。故选C。. 完形填空(2021长沙高二检测)Teenagers at one German school are learning how to achieve happiness alongside other traditio

    17、nal subjects such as mathematics and languages. The class sits in a circle with their eyes shut and they count from one to ten: someone starts; the next1 comes from the far right; a third from the other side. The aim of the game is to2 for an opportunity to shout out the number without clashing(相撞)w

    18、ith another voice or leaving a pause. On the first try, 3 of the young Germans try to be first, while a few are too shy to join in. But by the fifth 4, they develop a rhythm. The message: give other people space but also 5 claim your own. This is a requirement for social well-being. Unlike schools i

    19、n other nations, German schools do not usually have school sports teams or seek to build school spirit. Many teens admit they are6 and confused, but school is not usually the place to find relief. The Willy Hellpach School in Heidelberg is the first in the nation to develop a happiness course. It is

    20、 intended for 17-19-year-olds7 university entrance exams. “The course isnt there to make you happy, ” Ernst Fritz-Schubert, the School Principal, warned pupils, “but rather to help you8 the ways to become happy. ”Cooking a meal together will be one of the class9, along with improving body language u

    21、nder the 10 of two professional actresses. The course is taught for three periods a week. Despite the happy subject, the pupils themselves11 it is no laughing matter. “In the first period, we each had to say something positive about another member of the class and about ourselves. No12 people or tea

    22、sing, ” said Fanny, 17. The13 : self-esteem(self-confidence)improves happiness too. Research by the school shows it is not the first to start happiness classes: they also14 at some U. S. universities, but are mainly based on positive thinking, using 15 from studies of depression(抑郁). 【文章大意】本文是一篇说明文。

    23、介绍了德国一所学校内开设的快乐课程。这项课程通过游戏、烹饪的形式帮助学生找到快乐的方法, 告诉学生不仅要给别人留余地, 也要自信地表达自己。同时自尊自信也可以提升自己的快乐。1. A. studentB. voiceC. showD. news【解析】选B。根据“The class sits in a circle with their eyes shut”及后文“. . . clashing with another voice”可知, 闭上眼睛数数后只能听到声音, 而且这个游戏就是听声音且不要与其他声音冲突, 目的在于大家靠听的机会来喊出数字。故选B。2. A. makeB. seeC.

    24、findD. listen【解析】选D。根据前文“The class sits in a circle with their eyes shut. . . ”可知, 这个游戏要闭上眼睛, 因此只能靠听来完成。故选D。3. A. allB. fewC. mostD. none【解析】选C。根据后文“while a few are too shy to join in. ”可知, while表示转折, 因为害羞不敢参加的少数人应与前文中试图第一个说的人数形成对比, 所以, 大多数年轻人都想第一个说。故选C。4. A. roundB. circleC. caseD. zone【解析】选A。根据“On

    25、 the first try. . . But by the fifth. . . ”第一次尝试但是到了第五次可知, 这个游戏玩了好几个回合。故选A。5. A. narrowlyB. confidentlyC. immediatelyD. quietly【解析】选B。根据内容可知, 不仅要给别人空间, 同样也要自信地表达自己。故选B。6. A. excitedB. lonelyC. curiousD. interested【解析】选B。根据“Many teens admit they are. . . confused”可知, 青少年会感到困惑。and作为并列连词时连接具有平行关系的词, lo

    26、nely“孤独的”与confused“困惑的”意义相近。故选B。7. A. looking forB. preparing forC. setting upD. taking up【解析】选B。根据内容可知, 17-19岁正是准备参加大学入学考试的年纪。故选B。8. A. disturbB. destroyC. discoverD. discuss【解析】选C。根据第一段第一句 “Teenagers at one German school are learning how to achieve happiness” 可知, 德国学校的青少年在学习怎样获得快乐。所以, 这门课是学习寻找快乐的方

    27、法。故选C。9. A. problemsB. presentationsC. exercisesD. notes【解析】选C。根据内容可知, 这门课程是学习如何找到快乐, 因此需要相应的活动和练习。故选C。10. A. guidanceB. adviceC. remedyD. contact【解析】选A。根据后文“. . . two professional actresses”可知, 两位专业的演员可以在课程中指导肢体语言。故选A。11. A. requireB. imagineC. pretendD. insist【解析】选D。根据后文“In the first period, we ea

    28、ch had to say something positive about another member of the class and about ourselves. ”可知, 学生坚持认为这不是简单的关于快乐的课。故选D。12. A. laughing atB. calling onC. looking afterD. communicating with【解析】选A。根据前文“In the first period, we each had to say something positive about another member of the class and about o

    29、urselves”可知, 在课程上要说一些积极的话。且并列连词or表示“或者”, 连接两个并列的成分, laughing at“嘲笑”与teasing“取笑”意义相近。故选A。13. A. topicB. spiritC. subjectD. message【解析】选D。根据第三段倒数第二句“The message: give other people space. . . ”可知, 此处与该句在结构上一致, 且都是对快乐课程要点的总结。故选D。14. A. existB. trainC. surviveD. practice【解析】选A。根据前文“it is not the first to start happiness classes”可知, 这不是第一个快乐课程, 说明在此之前已经存在了。故选A。15. A. directionsB. secretsC. possessionsD. findings【解析】选D。根据“studies of depression”关于抑郁症的研究可知, 有研究就会有发现、结果。故选D。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中人教版英语选择性必修一课时评价 UNIT 4 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387347.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1