分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 27

类型天津市滨海新区2020-2021学年高一下学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:387964
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:27
  • 大小:113.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    天津市滨海新区2020-2021学年高一下学期期末考试英语试题 WORD版含解析 天津市 滨海新区 2020 2021 学年 一下 学期 期末考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、滨海新区2020-2021学年度第二学期期末质量检测高一英语试题本试卷分为第I卷(听力)、第II卷(选择题)、第III卷(非选择题)三部分。第I卷为第1页至第2页,第II卷为第3页至第12页,第III卷为第13页至第14页。试卷满分150分。考试时间100分钟。第卷 听力第一部分 听力 (共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题2分,满分10分)听下面五段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What i

    2、s the correct time?A. 8:20.B. 8:30.C. 8:40.【答案】A【解析】【原文】W: What is the time by your watch?M: Half past eight. But it is ten minutes fast.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What are they talking about?A. Water.B. Beer.C. Sport.【答案】B【解析】【原文】M: The beers just like water. They dont make it as strong as they used to.W

    3、: No. Things arent what they used to be and the pubs arent any good nowadays.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where does the conversation take place?A. In a school.B. In a hotel.C. In a hospital.【答案】B【解析】【原文】W: Can I have breakfast in my room?M: Certainly, madam. Breakfast is served in your room from 7 oclock u

    4、ntil 10. Here is the menu.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】When did the woman see the shark?A. When she was swimming.B. When she was on the shore.C. When she was in the boat.【答案】A【解析】【原文】M: I was just about to have a swim when I saw the shark!W: That is nothing. I was in the middle of swimming when I saw the sh

    5、ark.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Whats the relationship between the speakers?A. Son and mother.B. Patient and doctor.C. Student and teacher.【答案】C【解析】【原文】M: Excuse me, Sir! May I have a word with you at the moment?W: Yes, come in please. Is there something wrong? M: Nothing much. I have got a question about

    6、this chapter.第二节(共10小题;每小题2分,满分20分)听下面几段材料。每段材料后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段材料前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段材料读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6 What did the two speakers do just now?A. They watched a football match.B. They visited a museum.C. They saw a movie.7. W

    7、hy dont they have Chinese food?A. Because the woman doesnt like it.B. Because the woman had it last night.C Because the man doesnt like it.8. What did they eat at last?A. Curry and rice.B. Pizza.C. Hot dog.【答案】6. C 7. B 8. B【解析】【原文】W: Well, what did you think of the movie?M: I really enjoyed it. How

    8、 about you?W: I liked it too. The last part was exciting.M: So it was. And now Im hungry. Lets have something to eat.W: OK. What do you want to eat?M: Anything is OK with me Do you like Chinese food?W: Yes, but I had Chinese food last night.M: Well, then. What about curry and rice?W: Im sorry, but I

    9、 dont like curry and rice that much. What about pizza?M: That sounds good.W: OK. Then lets go to Pizza Hut.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】9. What will the woman go to Shanghai to do?A. Buy a dog.B. Have a holiday.C. Visit friends.10. What does the woman ask the man to do?A. Look after her dog.B.

    10、 Write a letter.C. Go with her.11. How long will the woman be away?A. One day.B. One week.C. Two weeks.【答案】9. B 10. A 11. C【解析】【原文】W:Could you do something for me, please?M:Certainly! What would you like me to do?W:Well, do you know Im going to Shanghai next week for a holiday?M:Yes.W:Well, I cant t

    11、ake my dog with meCould you look after her for me while were away?M:With pleasure.W:Are you sure you dont mind?M:Yes, of course. Id love to look after her. What do I have to do?W:Ive written everything down on this list. And I will be back in two weeks. M:Good, dont worry. Ill take good care of her.

    12、W:Im sure you will.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】12. What is the speaker mainly talking about?A. How to deal well with classmates in high school.B. How to make new friends in high school.C. How to have great fun in high school.13. What does the speaker think is the easiest way to meet new people?

    13、A. Joining a club.B. Going to a big high school.C. Telling others about your hobbies.14. How many fine arts are mentioned by the speaker?A. 4B. 5.C. 6.15. What does the speaker think of getting a part-time job?A. Its a great way to meet people.B. It leaves you little time to make friends.C. It provi

    14、des you with money to make friends.【答案】12. B 13. A 14. C 15. A【解析】【原文】After you enter high school, many of your old friends go to different schools. You may want to make some new friends. Here are some tips.First, you can join clubs. In big high schools, this is the easiest way to meet new people. Y

    15、ou have a common goal and it is a great way to find people who have the same hobbies and interests as you. So if you are looking for a new friend, join a club in your school.Second, join a sports club or fine arts. Sports are a great way to meet people and your team will become a family. If you are

    16、not quite good at sports, you can join the fine arts such as drama, speech, debate, yearbook, newspaper and band. Doing so can help you make some very good friends. Believe me; many students join them because they want to make new friends.Third, get a part-time job. Working in high school will also

    17、be a great way to meet people. Some students like making friends with those who like making money on their own.第卷 选择题(满分90分)第二部分:英语知识运用(共两节,满分52.5分)第一节 单项填空(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。16. Are the benefits of climbing Qomolangma worth the risks? _. Different people

    18、 hold different opinions.A. Its totally up to youB. None of your businessC. I couldnt agree moreD. It doesnt matter【答案】A【解析】【详解】考查情景交际。句意:攀登珠穆朗玛峰的好处值得冒险吗?这完全取决于你。不同的人有不同的观点。A. Its totally up to you.这完全取决于你;B. None of your business.不关你的事;C. I couldnt agree more.我完全同意;D. It doesnt matter.没关系。根据“Differ

    19、ent people hold different opinions.”可知,这是由自己决定的。故选A。17. _ back to the 18th century, Peking Opera has over two hundred years of history.A. DatesB. DatedC. To dateD. Dating【答案】D【解析】【详解】考查现在分词。句意:京剧的起源可以追溯到18世纪,距今已有200多年的历史。date back to“追溯到,始于”,其后接表示具体时间的名词,没有被动语态;根据句中已有谓语动词has,且无连词,可知此处要用非谓语动词,此处是现在分词

    20、形式作状语。故选D项。18. The backflip was so dazzling and energetic _ I wasnt sure if the characters were performers or athletes.A. whenB. whichC. thatD. where【答案】C【解析】【详解】考查状语从句连接词。句意:后空翻是如此耀眼和充满活力,以至于我不确定角色是演员还是运动员。根据so dazzling and energetic 可知此处要用连接词that,后空翻是如此耀眼和充满活力,以至于不确定角色是演员还是运动员,短语so.that.“如此以至于”,此处

    21、是一个结果状语从句。故选C项。19. The Kimberley Region is _ beautiful and you can experience the indigenous Australia there more than anywhere else.A. extremelyB. originallyC. temporarilyD. globally【答案】A【解析】【详解】考查副词词义辨析。句意:金伯利地区非常美丽,在那里你可以比其他任何地方更多地体验澳大利亚本土。A.extremely非常,极其;B.originally最初,起初;C.temporarily短暂地;D.glo

    22、bally全球地,全局地。根据and you can experience the indigenous Australia there more than anywhere else可知金伯利地区非常美丽。故选A项。20. Today, as we learn more about sharks, more people than ever want to protect them from _.A. destinationB. extinctionC. exhibitionD. institution【答案】B【解析】【分析】【详解】考查名词词义辨析。句意:今天,随着我们对鲨鱼了解的越来越

    23、多,越来越多的人想要保护它们免于灭绝。A. destination目的地;B. extinction灭绝;C. exhibition展览;D. institution机构。根据前文protect them from等句意可知,此处指保护鲨鱼免于灭绝。故选B项。21. Experts have proved that sharks dont see people as food. Sharks dont _ human.A. targetB. requestC. admitD. transport【答案】A【解析】【详解】考查动词词义辨析。句意:专家已经证明,鲨鱼并不把人当作食物。鲨鱼不以人类为

    24、目标。A. target把作为攻击目标;B. request要求;C. admit承认;D. transport输送。根据“that sharks dont see people as food.”可知,此处指鲨鱼不把人类作为攻击目标。故选A。22. We played well in the basketball match, but I felt the team was _ by one member, our point guard.A. got acrossB. figured outC. broken intoD. let down【答案】D【解析】【详解】考查动词短语词义辨析。句

    25、意:我们在篮球比赛中打得很好,但是我觉得有一个队员我们的控球后卫让我们失望了。A.got across越过,被了解,让.听懂;B.figured out解决,算出,想出,理解;C.broken into闯入,破门而入;D.let down使失望,辜负。根据but可知此处与上文We played well in the basketball match形成了转折,因此控球后卫是让大家失望了。故选D项。23. This evening, I will talk to Dr. Richard Fairhurst, _ new book The New Age of Invention has jus

    26、t been published.A. whenB. whoseC. whoD. that【答案】B【解析】【详解】考查定语从句。句意:今晚,我将与理查德菲尔赫斯特博士交谈,他的新书发明的新时代刚刚出版。分析句子结构可知,空处引导非限制性定语从句,先行词Dr. Richard Fairhurst,在定语从句中作定语,需用关系代词whose引导。故选B。24. Important advances have been made in medicine and environmental science _ increasing computer power.A. according toB. r

    27、egardless ofC. thanks toD. in terms of【答案】C【解析】【详解】考查介词短语词义辨析。句意:由于计算机能力的提高,医学和环境科学取得了重要进展。A.according to根据,取决于;B.regardless of不管,不顾;C.thanks to幸亏,由于;D.in terms of依据,按照,在方面。根据increasing computer power和句意,可知是由于计算机能力的提高,医学和环境科学取得了重要进展。故选C项。25. Currently, about 35,000 works _ in over 300 rooms in the L

    28、ouvre, and it would take a lifetime to see everything.A. were displayingB. are displayingC. were being displayedD. are being displayed【答案】D【解析】【详解】考查时态和语态。目前,大约有35000件作品陈列在卢浮宫的300多个展室里,要看完所有的展品恐怕要花一辈子的时间。根据上文“Currently(目前)”可知,应该用现在进行时;display与主语works之间为被动关系,所以用现在进行时的被动。故选D。26. Her head and arms are

    29、missing, but you can imagine her _ her arms up high, celebrating the result of an ancient battle.A. heldB. to holdC. holdingD. having held【答案】C【解析】【详解】考查现在分词。句意:她的头和手臂都丢失了,但你可以想象她高举双臂,庆祝一场古代战役的胜利。根据celebrating the result of an ancient battle可知此处也要用现在分词形式,作imagine的宾语补足语。短语imagine sb. doing sth.“想象某人,

    30、假定某人”,强调做事的状态。故选C项。27. Last year, hundreds of people spent good money on an experience that they knew _ crowds, discomfort and danger.A. would includeB. includeC. has includedD. will include【答案】A【解析】【详解】考查时态。句意:去年,数百人花了大价钱在一次他们明知道会包括拥挤、不舒适和危险的体验上。分析句子结构可知,that引导一个定语从句,先行词是an experience,空处是从句的谓语部分,根据

    31、时间状语Last year并结合句意“会包括”可知,从句使用过去将来时,即would+动词原形。故填would include。28. Who were the first people _ to have reached the top of Qomolangma?A. donatedB. confirmedC. pressedD. erupted【答案】B【解析】【详解】考查动词词义辨析。句意:谁是第一批被证实登上珠穆朗玛峰顶峰的人?A.donated捐赠;B.confirmed批准,证实;C.pressed按压;D.erupted爆发,长出。根据to have reached the t

    32、op of Qomolangma可知此处表示询问谁是第一批被证实登上珠穆朗玛峰顶峰的人。故选B项。29. “The next station is Bank!” comes the _. Thats my destination.A. movementB. announcementC. techniqueD. documentary【答案】B【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:广播传来“下一站是银行站!”。那是我的目的地。A.movement运动,活动;B.announcement公告,通告,广播;C.technique技术;D.documentary记录电影节目。根据The next s

    33、tation is Bank!可知这是广播的通知。故选B项。30. Im just wondering if you could take care of my cat while I go on a trip with my family._.A. Thanks for your kindnessB. Please dont mention itC. Hold on a moment, pleaseD. Sorry, but Ill prepare for my driving test【答案】D【解析】【详解】考查情景交际。句意:我只是想知道你是否能在我和家人去旅行时照顾我的猫。对不起,但

    34、是我要准备驾驶考试了。A. Thanks for your kindness.谢谢你的好意;B. Please dont mention it.请别客气;C. Hold on a moment, please.请稍等;D. Sorry, but Ill prepare for my driving test.对不起,但是我要准备驾驶考试了。根据上文语境可知,此处对别人提出请求,答语应该是答应或者拒绝。故选D。第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从3150各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Ive been

    35、 taking a bus to school for years. I found that most passengers keep to themselves and no one ever has a _31_ with anyone else.About a year ago, an elderly man entered and said _32_ to the driver, “Good morning!” Most people looked up, surprised and _33_, while the bus driver took it for granted and

    36、 _34_ responded with a grunt (哼声). The next day the man _35_ and again he said in a loud voice, “Good morning!” to the driver. Another grunt. By the fifth day, the driver finally agreed to accept the elderly man and _36_ him with a little cheerful “Good morning!” Then the man _37_, “My name is Benny

    37、.” The driver told the man he was Ralph.That was the first _38_ any of us heard the drivers name and soon people began to talk to each other and say _39_ to Ralph and Benny. Soon Benny _40_his cheerful “Good morning!” to the whole bus. Within a few days, his “Good morning!” was _41_ by a whole bunch

    38、 of “Good mornings” and the entire bus seemed to be more _42_. People got to know each other.“If a _43_ is someone who makes something happen, Benny was the one who took a lead in showing friendship _44_ us,” I thought.A month ago, something _45_ happened and Benny didnt _46_ in the bus. Everyone be

    39、gan to _47_ about Benny and lots of people said he may have passed away. No one knew what to do and the bus got _48_ again. So last week, I started to act like Benny and say “Good morning!” to everyone and the whole bus cheered up again. I guessed I was the leader now. _49_ Benny could come back to

    40、see what he had started really _50_ a lot.31. A. competitionB. cooperationC. discussionD. conversation32. A. loudlyB. deeplyC. secretlyD. safely33. A. encouragedB. confusedC. admiredD. calmed34. A. freelyB. finallyC. simplyD. clearly35. A. sat downB. looked aroundC. stood upD. got on36. A. greetedB.

    41、 sharedC. providedD. celebrated37. A. agreedB. persuadedC. saidD. wondered38. A. methodB. timeC. ideaD. experience39. A. sorryB. yesC. helloD. bye40. A. wishedB. introducedC. challengedD. spread41. A. returnedB. coveredC. hiddenD. driven42. A. confidentB. friendlyC. noisyD. crowded43. A. foreignerB.

    42、 passengerC. driverD. leader44. A. aboveB. behindC. amongD. including45. A. unexpectedB. uncontrolledC. unacceptedD. unchanged46. A. get upB. look upC. turn upD. cheer up47. A. complainB. askC. argueD. advise48. A. quietB. openC. brokenD. slow49. A. ObviouslyB. HopefullyC. ImportantlyD. Fortunately5

    43、0. A. neededB. wastedC. coveredD. mattered【答案】31. D 32. A 33. B 34. C 35. D 36. A 37. C 38. B 39. C 40. D 41. A 42. B 43. D 44. C 45. A 46. C 47. B 48. A 49. B 50. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者讲述了他乘坐的公交车大多数乘客都独来独往,彼此都不交谈,直到老人Benny的出现。他的“早上好!”使得司机和乘客开始互相交谈,人们互相认识了。尽管后面Benny再没出现,但他的带动使作者成为了说“早上好!”的接替人。【31题详解】考查

    44、名词词义辨析。句意:我发现大多数乘客都是独来独往,没有人跟别人交谈过。A. competition竞争,比赛;B. cooperation合作;C. discussion讨论;D. conversation会话,交谈。根据下文“Most people looked up”和“and soon people began to talk to each other”可知,乘客的反应说明了之前多数乘客都是独来独往,没有人跟别人交谈过。故选D。【32题详解】考查副词词义辨析。句意:大约一年前,一位老人走上来,大声对司机说“早上好!”A. loudly大声地,响亮地;B. deeply深深地;C. se

    45、cretly秘密地;D. safely安全地。根据下文“The next day the man 5 and again he said in a loud voice”可知老人是大声地对司机说“早上好!”。故选A。【33题详解】考查形容词词义辨析。句意:大多数人都抬起头来,既惊讶又困惑,而公交车司机则认为这是理所当然的,只是咕哝了一声。A. encouraged被鼓励的;B. confused困惑的;C. admired被赞美的,被钦佩的;D. calmed平静的。根据“Most people looked up, surprised”可知大多数人都抬起头来,对老人的行为感到既惊讶又困惑。故

    46、选B。【34题详解】考查副词词义辨析。句意:大多数人都抬起头来,既惊讶又困惑,而公交车司机则认为这是理所当然的,只是咕哝了一声。A. freely自由地,免费地;B. finally最终;C. simply简单地,仅仅,只是;D. clearly清楚地。根据“while the bus driver took it for granted ”可知公交车司机则认为这是理所当然的,只是咕哝了一声作为对老人的回应。故选C。【35题详解】考查动词短语词义辨析。句意:第二天,那个老人上了车,再次大声地对司机说:“早上好!”A. sat down坐下,扎营;B. looked around到处寻找,环顾,

    47、游览;C. stood up站起来,坚持,拥护;D. got on上车,进展。根据上文“an elderly man entered”可知第二天,那个老人也上了车。故选D。【36题详解】考查动词词义辨析。句意:到了第五天,司机终于同意接受这位老人(的问候),并略带喜悦地向他打招呼:“早上好!”A. greeted问候,迎接;B. shared分享;C. provided提供;D. celebrated庆祝。根据“with a little cheerful “Good morning!”可知第五天时司机终于同意接受这位老人,并略带喜悦地向他打招呼。故选A。【37题详解】考查动词词义辨析。句意:

    48、然后那个老人说“我叫Benny。”A. agreed同意;B. persuaded劝服;C. said说;D. wondered想知道,怀疑。根据“My name is Benny.” ”可知老人对司机说出了自己的名字。故选C。【38题详解】考查名词词义辨析。句意:那是我们第一次听到司机的名字,很快人们就开始互相交谈,并向Ralph和Benny问好。A. method方法;B. time时间,次数;C. idea主意;D. experience经历,经验。根据上文“The driver told the man he was Ralph.”可知那是作者他第一次听到司机的名字。故选B。【39题详

    49、解】考查名词词义辨析。句意:那是我们第一次听到司机的名字,很快人们就开始互相交谈,并向Ralph和Benny问好。A. sorry抱歉,对不起;B. yes是;C. hello问候,打招呼;D. bye再见。根据“and soon people began to talk to each other ”可知很快人们就开始互相交谈,并向Ralph和Benny问好。故选C。【40题详解】考查动词词义辨析。句意:很快,Benny把他欢快的“早上好!”传遍了全车。A. wished渴望;B. introduced介绍;C. challenged发出挑战,提出质疑;D. spread传播,散布,伸展。根

    50、据下文“Within a few days, his “Good morning!” was 11 by a whole bunch of “Good mornings” ”可知Benny的“早上好!”传遍了全车。故选D。【41题详解】考查动词词义辨析。句意:几天之内,他的“早上好!”收到了大家一连串 “早上好!”的回应,整辆车似乎都友好多了。A. returned返回,归还,恢复;B. covered覆盖,包括;C. hidden隐藏,躲藏;D. driven驾驶,开车。根据“by a whole bunch of “Good mornings” ”可知他的“早上好!”收到了大家一连串 “早

    51、上好!”的回应。故选A。【42题详解】考查形容词词义辨析。句意:几天之内,他的“早上好!”收到了大家一连串 “早上好!”的回应,整辆车似乎都友好多了。A. confident自信的;B. friendly友好的;C. noisy吵闹的,嘈杂的;D. crowded拥挤的。根据下文“People got to know each other.”可知整辆车的氛围似乎都友好多了。故选B。【43题详解】考查名词词义辨析。句意:我想“如果领导者是能让事情发生的人,那么Benny就是带头在我们之间展示友谊的人。”A. foreigner外国人;B. passenger过路人,乘客;C. driver司机;

    52、D. leader领导者。根据“Benny was the one who took a lead in showing friendship 14 us”可知作者认为Benny是一个领导者。故选D。【44题详解】考查介词词义辨析。句意:我想“如果领导者是能让事情发生的人,那么Benny就是带头在我们之间展示友谊的人。”A. above超过,高于,在上面;B. behind在的后面,幕后;C. among在之中,在中间;D. including包括在内。根据“us”和上文“People got to know each other.”可知Benny是带头在作者他们这些乘客之间展示友谊的人。故选

    53、C。【45题详解】考查形容词词义辨析。句意:一个月前,发生了一件意想不到的事,Benny 没有在车上出现。A. unexpected意外的,想不到的;B. uncontrolled不受控制的;C. unaccepted未被接纳的,被拒绝的;D. unchanged未改变的。根据“and Benny didnt 16 in the bus”可知Benny 没有在车上出现,这是一件意想不到的事。故选A。【46题详解】考查动词短语词义辨析。句意:一个月前,发生了一件意想不到的事,Benny 没有在车上出现。A. get up起床;B. look up查阅,尊敬,仰望;C. turn up开大,发生,

    54、出现;D. cheer up使高兴,使振奋。根据下文“and lots of people said he may have passed away”可知Benny 没有在车上出现。故选C。【47题详解】考查动词词义辨析。句意:每个人都开始问Benny的事,很多人说他可能已经去世了。A. complain投诉,抱怨;B. ask询问,要求;C. argue争论;D. advise建议。根据“and lots of people said he may have passed away”可知没见到Benny,因此每个人都开始问Benny的事。故选B。【48题详解】考查形容词词义辨析。句意:没人知

    55、道该怎么办,汽车又安静下来了。A. quiet安静的;B. open敞开的,公开的;C. broken坏的;D. slow缓慢的。根据“No one knew what to do”可知Benny不在车上,没人带头说“早上好!”了,没人知道这种情况该怎么办,因此汽车又安静下来了。故选A。【49题详解】考查副词词义辨析。句意:希望Benny能回来看看他所开创的局面真的很重要。A. Obviously明显地,显然地;B. Hopefully有希望地;C. Importantly重要地;D. Fortunately幸运地。根据“Benny could come back to see”可知作者希望B

    56、enny能回公交车看看。故选B。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:希望Benny能回来看看他所开创的局面真的很重要。A. needed需要;B. wasted浪费;C. covered覆盖,包括;D. mattered重要,要紧,有关系。根据上文“I started to act like Benny and say “Good morning!” to everyone and the whole bus cheered up again”可知Benny所开创的局面真的很重要,在他的影响下作者也开始主动和乘客打招呼,让公交车再一次充满喜悦。故选D。第三部分:阅读理解(共15小题;每小题2

    57、.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AIf you still havent decided where to go for the coming holiday, we have a list for you.NiceNice, a beautiful city on the Mediterranean, draws attention with its cultural wealth. Known as the place where the rich take a vacation in the world,

    58、Nice is one of the most expensive cities in Europe. Despite this, it is a city where French retirees and the young come on holiday, especially during festival times.BarcelonaBarcelona is considered among the most popular summer vacation destinations in Spain. Here, apart from the touristic spots, th

    59、e unique city architecture is also fascinating. Especially after hosting the 1992 Summer Olympics, the city has become a tourism center.There is everything for you to have a pleasant trip in this Mediterranean city, such as amazing nightlife, beautiful beaches and stadium tours for football fans.Myk

    60、onosThe most popular island of Greece is Mykonos Island. Mykonos decorated with white houses and windmills, is one of Yuninstans first islands that were opened to tourism.Mykonos guarantee(提供)you a pleasant holiday. You have whatever you want, fun parties on the island, museums, and beaches with spa

    61、rkling seaCasablancaCasablanca, which means “white house” in Spanish, is the most important tourism developed city of Morocco. It is already the largest city in Morocco. In fact, this beautiful city is better known for arousing curiosity than the country. This is because of the famous 1942 film Casa

    62、blanca. Actually, the movie was not shot here, but it still helped build fame.NaplesWhen it comes to Italy tour, Naples is now in a position to compete with Rome, Venice, and Milan. Naples should definitely be visited because it has a more friendly atmosphere compared to other crowded touristic plac

    63、es.Many points of Naples are on the UNESCO World Heritage List. Naturally, this city should be visited for a real experience of Italian culture and the best Italian pizza is eaten in Naples.51. Of the four European cities, _ is well known for its high expenses.A. MykonosB. BarcelonaC. NiceD. Naples5

    64、2. What plays a greater role in making Barcelona a tourism center?A. The Olympic Games.B. The sparkling sea.C The nice beaches.D. The Mediterranean culture.53. What are the common features of Mykonos and Casablanca?A. They are both island cities.B. They both rely on film industry.C. They are both th

    65、e largest cities.D. They both have white buildings.54. Why are people more curious about the city of Casablanca than the country?A. Because it has the same name with a famous film.B. Because it is where a famous film was shot.C. Because it has a long history.D. Because its tourism is highly develope

    66、d.55. Which is NOT true about Naples?A. Tourists feel comfortable and relaxed there.B. It is far behind Rome in tourism.C. It is a place to experience Italian culture.D. Tourists can taste nice pizzas there.【答案】51. C 52. A 53. D 54. A 55. B【解析】【分析】这是一篇应用文。文章介绍了五个适合旅游的地方。【51题详解】细节理解题。根据Nice部分第二句“Know

    67、n as the place where the rich take a vacation in the world, Nice is one of the most expensive cities in Europe.”(尼斯被称为世界上富人度假的地方,是欧洲最昂贵的城市之一。)可知,在这四个欧洲城市中,尼斯以高消费著称。故选C。【52题详解】细节理解题。根据Barcelona部分最后一句“Especially after hosting the 1992 Summer Olympics, the city has become a tourism center.”(特别是在1992年举办

    68、夏季奥运会之后,这个城市已经成为一个旅游中心。)可知,奥运会在使巴塞罗那成为旅游中心方面发挥了更大的作用。故选A。【53题详解】推理判断题。根据Mykonos部分第二句“Mykonos, decorated with white houses and windmills, is one of Yuninstans first islands that were opened to tourism.”(米科诺斯岛上装饰着白色的房屋和风车,是Yuninstan最早开放旅游的岛屿之一。)和Casablanca部分第一句 “Casablanca, which means “white house” i

    69、n Spanish, is the most important tourism developed city of Morocco.”(卡萨布兰卡在西班牙语中的意思是“白房子”,是摩洛哥最重要的旅游发达城市。)可知,米科诺斯和卡萨布兰卡的共同特征是它们都有白色的建筑物。故选D。【54题详解】细节理解题。根据Casablanca部分最后三句“In fact, this beautiful city is better known for arousing curiosity than the country. This is because of the famous 1942 film Ca

    70、sablanca. Actually, the movie was not shot here, but it still helped build fame.”(事实上,这座美丽的城市比这个国家更能引起人们的好奇心。这是因为著名的1942年电影卡萨布兰卡。事实上,这部电影不是在这里拍摄的,但它仍然有助于建立声誉。)可知,因为它和一部著名的电影同名,所以这座美丽的城市比这个国家更能引起人们的好奇心。故选A。【55题详解】细节理解题。根据Naples部分第一句“When it comes to Italy tour, Naples is now in a position to compete

    71、with Rome, Venice, and Milan.”(说到意大利之旅,那不勒斯现在可以和罗马、威尼斯和米兰竞争。)可知,那不勒斯的旅游业并非远远落后于罗马,所以选项B错。故选B。BIt was our turn to open our presents this particular Christmas morning. The living room was already covered with torn (撕开的)wrapping paper. Obviously, the children could hardly wait to discover the hidden tr

    72、easures, which they had expected for nearly a month. Now we adults sat around the room with our presents at our feet, slowly removing the paper, trying to maintain our dignity in front of the children.My wife Brenda, and her family have a tradition of getting each other gag (恶作剧)gifts. This always m

    73、akes me a bit uneasy at Christmas or my birthday, never knowing what embarrassment lies waiting for me under the wrapping paper.Recently, my six-year-old daughter Christy seemed to busy herself with something while I was playing computer video flight games. Now she was standing directly in front of

    74、me. The excitement of the moment just shone across her face. Finally, I came to the last gift and with my natural Sherlock Holmes ability, I concluded that this had to be the gag gift. With everyone looking on, I decided to go ahead and get it over with just let them have their laugh and I tore the

    75、paper and there it was.a toy airplane about two inches long. Our holiday guests started giggling (咯咯笑) to themselves as I looked up to my wife with an unpleasant smile on my face, saying, “A toy airplane? Are you kidding me?”Brenda gave me the look that look that always tells me I have just said som

    76、ething wrong and should have given it a second thought. I had failed to look at the name tag (标签) before I opened the present to see who it was from. As I picked up the paper from the floor and read the name tag, my heart sank. On the tag were the letters that read, “To dad, Love Christy.”56. The au

    77、thor feels uneasy at Christmas or on his birthday because _.A. he has to spend a lot on presentsB. the wrapping paper is easily tornC. he feels embarrassed being with his wifes familyD. he is afraid of the unknown gag gifts57. The excited look on Christys face showed _.A. she was eager to express lo

    78、ve to DadB. she was thrilled on seeing her gift from her parentsC. she was getting a load of gag giftsD. she was interested in her video flight games58. Whats the authors feeling on opening the last gift?A. Regretful.B. Unpleased.C. Moved.D. Excited.59. The authors heart sank because _.A. his wife w

    79、as unhappy with what he had saidB. holiday guests giggled on the presentC. the gift was not what he had expectedD. his words could have hurt his daughters feeling60. Whats the best title of the passage?A. Gag gifts: a family traditionB. A toy airplane: joy at ChristmasC. A hidden treasure: love from

    80、 dear daughterD. A name tag: Christmas present【答案】56. D 57. A 58. B 59. D 60. C【解析】【分析】本文是记叙文。圣诞节早上拆圣诞礼物时,女儿Christy脸上很兴奋。作者在拆自己的礼物时发现是一架玩具飞机很不高兴,但在妻子的暗示下通过看标签知道礼物是女儿送的,作者明白了女儿对自己的爱。【56题详解】细节理解题。根据第二段“My wife Brenda, and her family have a tradition of getting each other gag (恶作剧) gifts. This always m

    81、akes me a bit uneasy at Christmas or my birthday, never knowing what embarrassment lies waiting for me under the wrapping paper.(我的妻子Brenda和她的家人有互相送恶作剧礼物的传统。这总是让我在圣诞节或生日时感到不安,因为我不知道包装纸下有什么尴尬等着我)”可知,作者在圣诞节或生日时感到不安是因为他害怕未知的恶作剧礼物,故选D。【57题详解】推理判断题。根据第三段“Recently, my six-year-old daughter Christy seemed

    82、to busy herself with something while I was playing computer video flight games. Now she was standing directly in front of me. The excitement of the moment just shone across her face.(最近,当我在玩电脑视频飞行游戏时,我6岁的女儿Christy似乎在忙着什么。现在她正站在我面前。那一刻的兴奋在她脸上流露出来)”和最后一段“On the tag were the letters that read, “To dad,

    83、 Love Christy.”(标签上写着:“给爸爸,爱你的Christy。”)”可知礼物是女儿买给爸爸的,爸爸打开礼物前女儿Christy脸上兴奋的表情说明她渴望通过礼物向爸爸表达她的爱。故选A。【58题详解】细节理解题。根据第三段“I tore the paper and there it was.a toy airplane about two inches long. Our holiday guests started giggling(咯咯笑) to themselves as I looked up to my wife with an unpleasant smile on m

    84、y face, saying, “A toy airplane? Are you kidding me?”(我把包装纸撕开,它就在那儿一架大约两英寸长的玩具飞机。我们的度假客人开始咯咯笑,我抬头看着妻子,脸上露出令人不快的笑容,说:“一架玩具飞机吗?你在开玩笑吧?”)”可知,作者看到自己的礼物是一架玩具飞机时不高兴。故选B。【59题详解】推理判断题。根据第三段“I looked up to my wife with an unpleasant smile on my face, saying, “A toy airplane? Are you kidding me?”(我抬头看着妻子,脸上露出

    85、令人不快的笑容,说:“一架玩具飞机吗?你在开玩笑吧?”)”最后一段“As I picked up the paper from the floor and read the name tag, my heart sank. On the tag were the letters that read, “To dad, Love Christy.” (当我从地板上捡起包装纸,看到上面的标签时,我的心一沉。标签上写着:“给爸爸,爱你的Christy”)”可知,作者看到自己的礼物是玩具飞机时很不高兴,还埋怨了两句,但在妻子的暗示下通过看标签知道礼物是女儿送的,作者心一沉,后悔自己的话可能会伤害女儿的

    86、感情。故选D。【60题详解】主旨大意题。圣诞节早上拆圣诞礼物时,女儿Christy脸上很兴奋。作者妻子Brenda和她的家人有互相送恶作剧礼物的传统,恰好作者在拆最后一件礼物时发现自己的礼物是一架玩具飞机,作者很不高兴,但在妻子的暗示下通过看标签知道礼物是女儿送的,作者明白了女儿对自己的爱。由此可知,A hidden treasure: love from dear daughter概括了文章内容,表达了作者的感受,是最佳标题。故选C。CIt is said that most people have not more than 30 friends at any given time, an

    87、d 400 over the whole of their lives. However, on social networking sites, most users have about 150 friends. If these numbers are correct, then friendship means different things in different situations.Also, there are no rules about friendship. There are no instructions about how to make friends, ho

    88、w to keep friendships going, and how to finish friendships if we want to move on. People have very different opinions about this: some people would die for their friends and they value them more than family. Others say that friends are temporary, only there to help each other until they are no longe

    89、r needed. If people with such different views become friends, this can lead to problems.Because of these different definitions of friendship, it is easy to be unhappy about our friendships. We may want them to be deeper or closer, or we may want to have more friends in our lives. Sometimes we simply

    90、 do not have the time to develop our friendships, or we fear we have left it too late in life to start. If we move to another country or city, we have to find ways to make new friends again.This dissatisfaction shows us how important friendships are for most of us. We should not think that it could

    91、be too late to build friendships. We also need to understand that the need to be around other people is one that is shared by many. Therefore, we should not be too frightened about starting to talk to people who in the future may become our friends: it is likely that they too would like to get close

    92、r to us. Remember what people say: strangers are friends we have not met yet.61. In Para.1, the numbers are used to _.A. show the ways of making friendsB. introduce the topicC. explain the reasonD. persuade readers to make more friends62. What is the main idea of Para. 2?A. There is a rule about mak

    93、ing friends.B. People with different views can become friends.C. Friendships mean different things to different people.D. Some people would die for their friends if they need to.63. According to Para.3, sometimes people are afraid that _.A. they spend too much money with friendsB. they are too old t

    94、o make friendsC. they have too many friendsD. they spend too much time with friends64. We can learn from the passage that most of us _.A. need to have friendsB. build friendships late in lifeC. are dissatisfied with our friendsD. are frightened to talk to people65. What is the authors attitude towar

    95、ds talking to a stranger?A. Uninterested.B. Cautious.C. Doubtful.D. Positive.【答案】61. B 62. C 63. B 64. A 65. D【解析】【分析】这是一篇议论文。文章讨论了不同人们对友谊有不同的理解,友谊对我们大多数人来说是很重要的,所以对于友谊要持积极的态度。【61题详解】推理判断题。根据第一段中“If these numbers are correct, then friendship means different things in different situations. (如果这些数字是正确

    96、的,那么友谊在不同的情况下意味着不同的理解)”可知,本段中的数字是用来介绍本文主题的。故选B项。【62题详解】主旨大意题。根据第二段中“People have very different opinions about this: some people would die for their friends and they value them more than family. Others say that friends are temporary, only there to help each other until they are no longer needed. (人们对

    97、此有不同的看法:有些人愿意为他们的朋友而死,他们把朋友看得比家人更重要。另一些人说,朋友是暂时的,只是在那里互相帮助,直到不再需要他们)”可知,本段主要讲述了不同的人对友谊有不同的理解。故选C项。【63题详解】细节理解题。根据第三段中“Sometimes we simply do not have the time to develop our friendships, or we fear we have left it too late in life to start. (有时我们只是没有时间来发展我们的友谊,或者我们害怕我们在生活中已经太迟去开始新友谊了)”可知,有时人们害怕自己年纪太

    98、大而不能交到朋友。故选B项。【64题详解】推理判断题。根据最后一段中“We also need to understand that the need to be around other people is one that is shared by many. (我们还需要明白,与他人在一起的需求是许多人共同的需求)”可知,我们大多数人都需要有朋友。故选A项。【65题详解】推理判断题。根据最后一段中“Therefore, we should not be too frightened about starting to talk to people who in the future ma

    99、y become our friends: it is likely that they too would like to get closer to us. Remember what people say: strangers are friends we have not met yet. (因此,我们不应该太害怕开始与未来可能成为我们朋友的人交谈:很可能他们也愿意与我们更亲近。记住人们说的话:陌生人是我们还没遇见的朋友)”可知,作者对与陌生人交谈持积极的态度。故选D项。第III卷 非选择题 (满分30分)第四部分:写作第一节 阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)阅读短文,并按

    100、照题目要求用英语回答问题。For the past six years, Chris has been running after a dream. That dream has taken him to the top of the worlds highest mountains. On that day, December24, 2011, Chris became the youngest person to have climbed the tallest mountain on each of the seven continents. These mountains are kn

    101、own as the “seven summits”.It all began when Chris was 9 years old. He became fascinated by a school painting that showed the seven summits. Chris had never climbed a mountain before. But he told his dad that he wanted to climb them ALL!His dad, an experienced mountaineer, was very supportive. In fa

    102、ct, his parents trained him in top-level mountaineering and climbed every mountain with him. As part of “Team Chris”, they also became the first family to climb the seven summits together.Training to climb the highest mountains in the world involves a lot of hard work. But Chris has always been very

    103、 physically activeits just the way he lives. When others thought he was too young to climb Mount Everest, the worlds highest mountain, he just became more determined. He recalls thinking at the time, “All you naysayers, Ill show you.” He sure did. When he was 13, he became the youngest person to sca

    104、le Mount Everest.He encourages kids to “nd your Everest.” That doesnt mean he wants everyone to start mountain climbing. What he means is to nd something you love doing and set goals to reach it.66. What is Chriss dream? (no more than 10 words)67. Why did Chris have the dream? (no more than 10 words

    105、)68. How did Chriss parents support his idea? (no more than 15 words)69. What does the underlined sentence in Para.4 show? (no more than 10 words)70. What is your dream and how do you realize it? (no more than 20 words)【答案】66. To reach/ Reaching/ To climb / Climbing the worlds highest mountains. 67.

    106、 (Because) he was fascinated by a school painting. 68. They trained him in mountaineering and climbed every mountain with him. 69. It shows Chriss determination. / It shows Chris will never give up. 70. My dream is to enter my ideal university. By Setting specific goals and realizing them one by one

    107、.【解析】【分析】这是一篇夹叙夹议文。文章讲述了Chris在父母的帮助下实现梦想的过程。告诉我们有了梦想就要设定目标,努力去实现它。【66题详解】考查细节理解。根据文章第一段“For the past six years, Chris has been running after a dream. That dream has taken him to the top of the worlds highest mountains.(在过去的六年里,克里斯一直在追求一个梦想。这个梦想带着他登上了世界最高峰。)”可知,Chris的梦想是登上世界最高峰。故答案为To reach/ Reaching

    108、/ To climb / Climbing the worlds highest mountains.【67题详解】考查细节理解。根据文章第二段“It all began when Chris was 9 years old. He became fascinated by a school painting that showed the seven summits.(这一切都始于克里斯9岁的时候。他迷上了学校的一幅画,画的是七座山峰。)”可知,克里斯有这个梦想是因为他被学校的一幅画迷住了。故答案为(Because) he was fascinated by a school paintin

    109、g.【68题详解】考查细节理解。根据文章第三段“In fact, his parents trained him in top-level mountaineering and climbed every mountain with him.(事实上,他的父母训练他攀登顶级山峰,和他一起攀登每一座山。)”可知,他的父母通过训练他攀登顶级山峰,和他一起攀登每一座山来支持他的想法。故答案为They trained him in mountaineering and climbed every mountain with him.【69题详解】考查推理判断。根据文章第四段“When others t

    110、hought he was too young to climb Mount Everest, the worlds highest mountain, he just became more determined. He recalls thinking at the time, “All you naysayers, Ill show you.” He sure did.(当别人认为他还太年轻,不能爬世界最高峰珠穆朗玛峰时,他只是变得更坚定了。他回忆起当时的想法:“你们这些唱反调的人,我会让你们看看。”他当然也做到了。)”可知,划线部分展示了Chris有决心并且不轻言放弃。故答案为It s

    111、hows Chriss determination. / It shows Chris will never give up.【70题详解】考查推理判断。本题为开放性试题,言之有理即可。例如:My dream is to enter my ideal university. By Setting specific goals and realizing them one by one.第二节 书面表达 (满分20分)71. 假如你是晨光中学的高一学生李津, 上周末参加了主题为保护环境的志愿者活动,请你以“Small Act, Big Difference”为题,为学校校报的“英语天地”栏目写一

    112、篇短文,分享这次有意义的活动。内容包括以下要点:(1)活动的时间、地点、目的等;(2)活动的内容;(3)活动的意义和自己的感受。注意:(1)词数不少于100;标题已给出,不计入总词数;(2)可以适当增加细节,使内容充实、行文连贯。Small Act,Big DifferenceBy Li Jin_【答案】Small Act, Big DifferenceBy LiJinLast Sunday, I took part in a voluntary activity in our neighborhood with many other volunteers, which was aimed a

    113、t protecting our environment. Never shall I forget this experience!We gathered at our neighborhood committee at 8:30 a.m. and started our voluntary work as soon as possible. Some volunteers swept the streets and picked up rubbish from the grass. Some put up posters about garbage sorting while others

    114、 removed advertisements from walls and doors. What I did was to hand out some brochures to remind people of reducing our carbon footprint by getting around on foot or by bike, using reusable bags when go shopping. Every volunteer spared no effort to make our environment cleaner and greener.The activ

    115、ity not only raised peoples awareness of environmental protection but also strengthened our sense of social responsibility. Only with our joint efforts can we live in a better neighborhood. I believe our small act can make a big difference.【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生以“Small Act, Big Difference”为题,为学校校报

    116、的“英语天地”栏目写一篇短文,分享这次主题为保护环境的志愿者活动情况。【详解】1.词汇积累活动:eventactivity参加:take part inparticipate in张贴:postput up分发:give out= hand out2.句式拓展简单句变复合句原句:Only with our joint efforts can we live in a better neighborhood.拓展句:It is only with our joint efforts that we can live in a better neighborhood.【点睛】高分句型1 Last

    117、Sunday, I took part in a voluntary activity in our neighborhood with many other volunteers, which was aimed at protecting our environment. (运用了which引导非限制性定语从句)高分句型2 What I did was to hand out some brochures to remind people of reducing our carbon footprint by getting around on foot or by bike, using reusable bags when go shopping. (运用了what引导主语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:天津市滨海新区2020-2021学年高一下学期期末考试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387964.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1