2021-2022学年高中英语 Unit 2 Heroes Period 5课后阅读训练(含解析)北师大版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Heroes Period 5课后阅读训练含解析北师大版必修1 2021 2022 学年 高中英语 课后 阅读 训练 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Heroes课后阅读训练 十Unit 2Period 5. 阅读理解AIf you arent walking, running, or biking on a regular basis, youre really missing out somethingits good for you, it saves money, it benefits the environment, and everybody is doing it. Need another reason? You can now earn money for charities every time you
2、walk, run, or bike, all through your smartphone. Working hard for a good cause isnt exactly a new idea. But the creators of CharityMiles, a new application for iPhones and Android devices, have come up with a way for anyone who walks, runs, or bikes to connect with sponsors at anytime. Its a simple
3、systemdownload the free application, choose one of nine participating charities, and start moving. For every mile you walk or run, 25 cents goes to your charity. Biking, meanwhile, earns a dime per mile. That isnt a huge sum, but if hundreds of thousandsmaybe millionsof people download the applicati
4、on? The dimes might start to add up. CharityMiles still has some work to do, including attracting more charities. The company is putting up one million US dollars to fund itself, and its creators are confident that they will attract several sponsors soon. Whether or not CharityMiles gets more fundin
5、g or attracts more charities, its certainly a new way to encourage green living and aid good causes. If youre already someone who walks, runs, or bikes, scoring some money for your favourite cause at the same time becomes a very easy thing. 【语篇概述】本文主要介绍了一款名叫CharityMiles的手机应用程序让使用者在运动时给慈善机构捐款的事。1. Ac
6、cording to the text, CharityMiles. A. is a new application for computersB. is a new application free of chargeC. is a new application designed for the richD. is a new application intended for runners【解析】选B。细节理解题。由第一段最后一句可知A项错误; 由第二段第三句可知B项正确而D项错误; C项文中未提及。2. What does the underlined phrase“putting u
7、p”mean in the last paragraph? A. collectingB. raisingC. earningD. supplying【解析】选D。词义猜测题。画线词组所在语境表示: 公司提供了100万美元作为基金。由此可知, D项符合句意。3. Which of the following is WRONG according to the passage? A. Every time you walk or run, 25 cents goes to your charity. B. If you bike one mile, you earn a dime for you
8、r charity. C. By using your smartphone, you can easily earn money for charities while walking. D. CharityMiles has to attract more charities. 【解析】选A。细节理解题。从第二段中For every mile you walk or run, 25 cents goes to your charity可知A项与之不符; B、C、D三项在文中都有具体描述。4. What can we infer from the last paragraph? A. Cha
9、rityMiles is certain to attract more charities. B. CharityMiles has raised enough money for its cause. C. CharityMiles provides a new way of green living. D. CharityMiles has aided many people in developing their causes. 【解析】选C。推理判断题。从最后一段倒数第二句可知C项正确, 而A、B、D三项的内容正好与这句话相矛盾。5. Whats the best title of
10、the passage? A. A new way to encourage green livingB. A new way to aid good causesC. CharityMiles is a new applicationD. Start moving to earn money for charities【解析】选D。主旨大意题。本文主要讲述了手机应用程序CharityMiles可以让使用者在运动时给慈善机构捐款, 因此D项最贴切; C项描述太宽, 与文章主要内容距离较远, A、B两项太片面。BWith people drinking once a day, can heart
11、 attacks be kept away? Over the past decades, numerous(许多的)studies have found that moderate(适度的)alcohol consumption(酒精消耗), say, one or two beers, glasses of wine or cocktails daily helps to prevent coronary(冠状动脉的)heart disease. Last week a report in the New England Journal of Medicine added strong n
12、ew evidence in support of that theory. More important, the work provided the first solid indication of how alcohol works to protect the heart. In the study, researchers from Bostons Brigham and Womens Hospital and Harvard Medical School compared the drinking habits of 340 men and women who had suffe
13、red recent heart attack with those of healthy people of the same age and sex. The scientists found that people who sip(小口喝)one to three drinks a day are about half as likely to suffer heart attacks as nondrinkers are. The apparent source of the protection: those who drank alcohol had higher blood le
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389384.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
