2020-2021学年高中英语 Unit 1 Living with technology Word power .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Living with technology Word power 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Living with technology课时素养评价二Unit 1Word power & Grammar and usage. 单句语法填空1. I was going to bed when the earthquake came. 2. Because of failing the exam again, Peter was obviously(obvious) depressed. 3. He dealt with his course work casually(casual), which made us disappointed. 4. Bill suggest
2、ed holding (hold) a meeting on what to do for the Shanghai Expo during the vacation. 5. I cant stand working (work) with Jane in the same office. She just refuses to stop (stop) talking while she works. 6. A film star wore dark glasses to avoid being recognised (recognise). 7. Listen! Do you hear so
3、meone calling (call) for help?8. Hes applying for two other jobs as an insurance(insure)against not passing the interview for this one. 9. On the wall hangs(hang) a large map of China. 10. Facing this unexpected disease, the Chinese government has consistently followed(follow) a people-centered appr
4、oach(方法, 方针). . 完成句子 1. He explained the long and difficult sentence to us/to us the long and difficult sentence. 他给我们解释了那个又长又难的句子。2. Try knocking at the back door if nobody hears you at the front door. 前门如果没有人回应, 就敲后门试试看。3. The new machine will save you a lot of labour. 新型机器将会为你节省许多体力劳动。4. In the m
5、orning came the news that he had been admitted to Beijing University. 上午传来了他被北大录取的消息。5. He found himself lying in bed when he came to life. 当他苏醒时, 发现自己躺在床上。6. Between the two rivers lies a village. 两条河中间有个村庄。7. All the applications must be sent out before May 1st. 所有的申请必须在“五一”前寄出。8. They consider hi
6、m a promising young man. 他们认为他是一个很有前途的年轻人。. 阅读理解Following the crowd may not always be in a persons best interest. But new research suggests that teens who get along with their friends may end up healthier as adults. Scientists have known that close friendships help boost health. Thats true for both
7、teens and adults. The finding inspired Joseph Allen, a psychologist at the University of Virginia, and his team to study whether experiences during teen years would influence adult health. So they followed 171 teens, starting when the kids were just 13. They interviewed each one every year for five
8、years, and also spoke to these teens closest friends, who provided additional information about the quality of their friendships. The same 171 people were interviewed again at ages 25, 26 and 27. This time, the questions surveyed each persons overall health. When the researchers analyzed the data, t
9、hey found a strong connection between a teens behavior and adult health. Teens who had close friends grew up to be the healthier adults. Whether teens held back their feelings or expressed them to close friends also influenced later health. Those who held back their feelings were more likely to be s
10、ick as adults. The connection held up even after the scientists accounted for other possible influences on health. Weight, family income and drug use were all examined. So were mental health issues, such as anxiety and depression. And in these people, such other factors did not explain adult health
11、as well as teen friendships did. Getting along with the crowd may have benefits, says Allen, but there are also drawbacks. Teens who are more independent tend to do better at school and work. And peer pressure may lead some kids to engage in risky behavior, such as smoking, drinking or using drugs.
12、Dealing with it is an ongoing challenge, Allen acknowledges. “Finding the right balance is the key. Teens shouldnt lose heart for not finding this easy. ” And, he adds, “Parents need to be understanding about the pressures teens face. ”【文章大意】本文是一篇说明文。研究表明, 与朋友较少或者没有朋友的青少年相比, 有亲密朋友的青少年在长大后更健康。当然, 与朋友
13、相处也有坏处。1. We can learn from Allens study that _. A. the teens who couldnt express themselves grew up to be unhealthierB. many other factors have a greater influence on adult health than teen friendshipsC. mental health issues have nothing to do with adult healthD. the same 171 teens were interviewed
14、 each year from 13 to 27【解析】选A。细节理解题。根据第三段中的“Whether teens held back. . . sick as adults. ”可知, 青少年是否向他们的好朋友表达情感也会影响到其成年后的健康, 那些压抑情感的青少年成年后很可能不健康。2. According to what Allen said, we can know that _. A. in order to do better at school, teens should not follow the crowdB. teens will engage in smoking,
15、drinking or using drugs when facing peer pressureC. though its challenging for teens to deal with peer pressure, they should not give upD. parents should understand their kids and stop them going with friends【解析】选C。细节理解题。根据最后一段内容可知, 与朋友相处使得青少年在成年后更加健康的同时也会带来不利影响, 即周围同龄人带来的压力, 这些压力会导致许多问题。分析Allen的话“F
16、inding the right balance is the key. Teens shouldnt lose heart for not finding this easy. ”可知, 青少年要应对这些压力, 找到正确的平衡点是关键, 不能因为很难找到平衡点就灰心丧气。3. What can be inferred from the passage?A. There is nothing bad for teens to follow the crowd. B. Close friendships are the most important for peoples health. C.
17、Adult health is only influenced by teen friendships. D. Teen friendships may help teens become healthier adults. 【解析】选D。推理判断题。根据文章第一段第二句“But new research suggests that teens who get along with their friends may end up healthier as adults. ”可知, 与朋友相处的青少年在成年后会更加健康。4. Where can you probably read this p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389861.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
