2020-2021学年高中英语 Unit 2 Fit for life Word power .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Fit for life Word power 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Fit for life课时素养评价五Unit 2Word power & Grammar and usage. 单句语法填空1. The reason that he gave us was reasonable. (reason)2. We applauded her decision and gave her a big round of applause. (applaud)3. There is(be)an apple and some oranges on the table. 4. When she heard the truth, she seemed annoy
2、ed(annoy). 5. On seeing(see) his mother, the boy burst into tears. 6. Worn(wear) after a long walk, Mike called and said he couldnt come to the party. 7. But for tourists like me, pandas are(be) its top attraction. 8. How terribly is it getting (get)worse. 9. The boy will go(go) mad if you dont allo
3、w him to surf the Internet. 10. It feels (feel) relaxing to sit in front of a computer and chat with an online friend. . 完成句子1. 要讲道理呀!我们不能每天晚上都加班到很晚。(reason) Be reasonable! We cant work late every night. 2. 参观所有的博物馆和纪念碑可把我累坏了。(wear out)Visiting all the museums and monuments really wore me out. 3. 人人
4、都应该知道自己的权利和责任。(aware)Everyone should be aware of his rights and responsibilities. 4. 她很幸运有一个好老师, 在英语方面帮助了她很多。She is fortunate to have a good teacher, who helps her a lot with English. 5. 正像我预料的那样, 这工作证明很难。(turn, as)The job turned out to be hard as I had expected. 6. 看起来很紧张的那个人好像遇到了棘手的问题。(look, seem)
5、The man looking nervous seems to have met with something tough. 7. 他们静悄悄地进来了。(keep)They came in, keeping as quiet as possible. 8. 我们不想你们当中任何人迷路。(get)We dont want any of you to get lost. 9. 体育重在勇于竞争, 而非获胜, 一向如此。(remain) It remains true that sport is about competing well, not winning. 10. 洗衣机出故障了, 请帮我
6、给维修人员打电话。(go)The washing machine went wrong. Please call the repairman for me. . 阅读理解On January 27, in order to win the war against COVID-19, the Ministry of Education issued a notice putting off the start time of school in spring 2020. The exact start time of school will depend on situations and fu
7、rther notices. However, many parents are worried that putting off the start time of school may affect students studies. If they have such a long winter vacation, students wont gain any knowledge, read books or study at all. They may forget what they have learnt before. Staying at home too long will
8、keep them eating, sleeping and playing, which will surely affect their physical and mental health. In short, the close of school will influence learning and make them develop bad habits. How can we avoid these problems? Local education departments have also issued a notice, that is, to organize onli
9、ne teaching and create a network platform, where necessary courses will be shown every day and online teaching will be given by excellent teachers of the subject, and students can learn at home through the computer or mobile network. It should be said that such a method is very good. Not only can it
10、 keep students indoors and not worry about the infection of the disease, but it can also make them study at home, improve their learning ability and truly achieve “No suspension of classes”. Both the platform itself and the recorded lesson resources are useful, and are welcomed by parents and teache
11、rs. Of course, except for learning at home, it is also necessary to teach students health knowledge, especially how to keep away from touching virus and other knowledge popularization; at the same time, it is necessary for students to do some physical exercise or some games, which is good for physic
12、al health at home. 【文章大意】这是一篇新闻报道。由于新型冠状病毒的影响, 春季开学时间无法确定。为保证学生们的学习不受影响, 各地教育部门要求学校开展线上授课活动。文章还讲述了线上授课的好处。1. Why are parents worried about putting off the start time of school?A. Because students may be affected by virus. B. Because parents dont like the idea of online teaching. C. Because students
13、study may be affected. D. Because parents have no time to look after their children. 【解析】选C 。细节理解题。根据第二段第一句However, many parents are worried that putting off the start time of school may affect students studies. 可知, 父母担心延迟开学会影响学生的学习。2. Except for learning at home, what is also necessary according to
14、 the author?A. To keep playing online games. B. To keep touching different people. C. To do some physical exercise outside. D. To teach students health knowledge. 【解析】选D。细节理解题。根据最后一段第一句Of course, except for learning at home, it is also necessary to teach students health knowledge可知, 除了在家学习外, 还应该教给学生
15、健康方面的知识。3. What does the underlined word in Paragraph 4 refer to?A. Plan. B. Stop. C. Growth. D. Change. 【解析】选B。 词义猜测题。根据画线词所在的句子意思可知, 线上授课不仅能使学生避免受到病毒感染, 还能提高他们的学习能力, 真正实现停课不停学的目的, 所以画线词的意思是“停止, 终止”。4. Which of the following is true according to the passage?A. Students would rather go to school. B.
16、 The start time of school is decided. C. Online teaching helps students study. D. Parents believe students can teach themselves at home. 【解析】选C。推理判断题。综合全文内容可知, 线上授课有助于学生的学习。. 完形填空I learned how to accept life as it is from my father. 1, he did not teach me acceptance when he was strong and healthy, b
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389950.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
