2020-2021学年高中英语 Unit 2 The universal language课时作业1(含解析)牛津译林版选修8 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit The universal language课时作业1含解析牛津译林版选修8 2 2020 2021 学年 高中英语 language 课时 作业 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 2 The universal language课时分层作业(四)(建议用时:40分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1It is evident that Jenny is happy,for she is smiling.2An accident happened to him,but luckily he had an Xray which revealed no broken (break) bones.3Even the best writers sometimes find themselves lost (lose) for words.4The students w
2、ill do their exercises as the teacher tells them.5Though his arms hurt,Steven took up the new challenge,cycling the 250 mile route alone and crossing the mountain.6The merciful (mercy) king saved the young officer from death.7The cell phone is rapidly becoming the universal(universe) means of commun
3、ication,entertainment,source of information,and even education.8The bosss demand was that Mary (should)_finish (finish) it within a week.9The men were_seized(seize)as they left the building.10The newspapers condemned the Prime Minister for accepting bribery.完成句子1你找不到一个比他更好的朋友了。You could not find a_b
4、etter_friend_than_him.2很明显他没有说实话。Its_evident_that he was not telling the truth.3在火车站,那位母亲一直在向女儿挥手再见直到火车从视线中消失。At the railway station,the mother waved goodbye to her daughter until_the_ train_was_out_of_sight.4他是一个可以信赖的朋友,他从不食言。He is a friend that you can trust.He has_never_broken_his_promise.5当他们听到这
5、个消息的时候,他们都非常吃惊。Hearing/When_they_heard_the_news,they were very surprised.高考题型练习提能力.阅读理解Listening to music can help me focus better.Since I discovered it two years ago,Ive used music to get through boring work or to focus creatively.Ive found that it can make even the dullest jobs enjoyable and help
6、clear mental blocks to creativity.I first noticed the good effects of music while playing video games.It was a few days before Christmas in 2008 and I was playing online video games.My parents had just given me a new MP3,so I decided to listen to music through the headphones while I played.After a f
7、ew minutes I noticed a great change in my style of play.I was playing more naturally.The music relaxed me,and,to a certain extent,distracted me from the game,allowing my subconscious (潜意识的) talent to come through.The music also helped me block out the outside world.With those headphones on I was lik
8、e a machine,moving from one task to the next without unnecessary thoughts or actions.Music can also have a great effect on mood.If Im in a bad mood at work,Ill listen to some of Bob Marleys and get down to business.It always takes my mind off what Im doing and makes me a happier person.The same is t
9、rue for classic rock.One summer,I did a boring job collecting bottle openers by hand.Without a radio playing classic rock in the background,I would have hated life.Listening to music with relaxing rhythms and a positive message helps you forget your work and think happy thoughts.But the results you
10、see will depend heavily on your personal tastes.Experiment with the types of music you listen to during certain tasks.By trial and error youll finally discover your best choice.Im always looking for new concentration aids,so Id love to know what type of music works best for me.【语篇解读】本文作者通过自己的亲身经历说明了
11、听音乐的好处。1We can infer that the passage was written in _.A2005B2006C2010D2008C推理判断题。根据第一段“Since I discovered it two years ago.”可知,作者两年前发现了听音乐的好处;根据第二段“It was a few days before Christmas in 2008.”可知,作者指的两年前是2008年,因此写这篇文章的时间是2010年。2The author first discovered the effects of music _.Afrom his parentsBby
12、chanceCat workDwhen he was a childB细节理解题。根据第二段“.I was playing online video games.After a few minutes I noticed a great change in my style of play.”可知,作者在玩游戏时偶然发现听音乐的巨大作用。3The author mentions the experience of collecting bottle openers in Paragraph 3 to _.Atell us that life is dullBprove that music a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390040.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
